<< SUPER ACTIE: Bestel nu met personalisatie en kies uit 9 geschenken!* >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
DOPPER
 
Datum: 21/05/2019
Tijd: 07:36:44

You are here

A-merken relatiegeschenken: Dopper

7 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Dopper

Pagina afdrukken
Dopper

Dopper drinkflessen bedrukken boost uw merk

Je moet zeker 2 liter water per dag drinken. Op warme dagen moet je dehydratatie voorkomen door goed te drinken. Water drinken is een belangrijk aspect van gezond leven.

We kunnen nog wel even doorgaan met de clichés rond water drinken. Maar er is een reden waarom clichés clichés zijn. Er zit namelijk altijd een stevige dosis waarheid in. Een mens moet immers regelmatig drinken om goed te blijven functioneren. Daarom gaan we meerdere keren per dag naar de ijskast of de kraan voor een verfrissend glas.

 

En toen kwamen de drinkflessen

Het heeft niet lang geduurd voor enkele knappe koppen het gat in de markt zagen. Een gat dat waterflesjes of drinkflessen zouden vullen. Want vandaag zien we ze overal: de Dopper drinkflessen die men op kantoor, in de fitnesszaal, op het sportveld of waar dan ook meeneemt. Men stopt ze ook zo makkelijk weg in de sporttas.

De zeker even knappe koppen van bijvoorbeeld EuroGifts (we mogen het voor één keer ook eens zelf zeggen) beseften al snel wat voor mogelijkheden hier in het verschiet lagen. Want bij ons kan u Dopper drinkflessen laten bedrukken en personaliseren met uw logo om zo uw merk een stevige boost te geven.

 

Er is een passende Dopper waterfles voor uw merk, uw stijl

Bedrukte Dopper drinkflessen zijn ook een uitstekend promotieartikel om uit te delen op evenementen maar ook om te overhandigen aan uw relaties en klanten als relatiegeschenk.

De duurzame (want 100% recyclable) Dopper waterflesjes zijn van de beste kwaliteit gemaakt en zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Zo vindt u er altijd een die bij uw huisstijl past. En er zijn ook verschillende materialen (zoals dat stijlvol staal) en knappe geschenkdozen om uw relatiegeschenk een extra accent te geven. En wees gerust, de Dopper waterflessen bevatten geen giftige of verboden stoffen. Ze zijn dus helemaal bpa-vrij.

Ontdek ook onze andere drinkflessen.

 

Meer weten over Dopper?

Chat met ons