Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Drukopties
Prijs
-

You are here

A-merken relatiegeschenken: Stilolinea

59 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Stilolinea

Pagina afdrukken
Stilolinea

Stilolinea: pennen met een stevige indruk

Stilolinea pennen zijn al jarenlang gekend voor hun degelijkheid, betrouwbaarheid en uniek Italiaans design. Deze balpennen hebben een ruim opdrukvlak dat u eenvoudig in meerdere kleuren kan bedrukken met uw logo of naam. Vervaardigd van hoogwaardig ABS-materiaal en voorzien van milieuvriendelijke vullingen met Duitse kwaliteitsinkt: bedrukte Stilolinea pennen zijn het perfecte relatiegeschenk!

 

EuroGifts en Stilolinea, een geslaagde samenwerking 

Zowel Stilolinea als EuroGifts begonnen in de jaren ‘70. Onze allereerste producten waren dan ook de Stilolinea pennen. Voor België zijn wij de exclusieve verdeler van dit hoogwaardige merk, made in Italy. Reeds tientallen jaren zijn wij uiterst gespecialiseerd in de hoogwaardige bedrukking van Stilolinea pennen.

 

Maak kennis met het uitgebreide aanbod Stilolinea pennen

Het aanbod van Stilolinea is enorm ruim. Zo kunt u zelfs opteren voor ecologische balpennen zoals Nature, Bio-S! of Ingeo. Of u kiest voor de antibacteriële balpen iProtect. Daarnaast kan u de balpen Ducal of Starlite kogelpen volledig samenstellen in uw eigen firmakleuren, bekijk ze snel!

 

Geslaagde promo tegen een competitieve prijs 

De bedrukte pennen van Stilolinea staan garant voor een geslaagde promotie, en dit tegen een erg competitieve prijs. Als u kiest voor een bedrukte balpen van dit merk profiteert u bij elk product van de unieke Stilolinea garantie

  • Perfecte twee- of meerkleurendruk 
  • Hoogwaardige kwaliteit (made in Italy) 
  • Duitse vulling die vlot schrijft
  • 3 jaar garantie op vulling en mechanisme
     

Zelfs in het digitale tijdperk gebruiken we nog elke dag balpennen. Laat dus vandaag nog Stilolinea pennen bedrukken met uw naam en/of logo en verspreid die onder uw klanten en prospecten. Zo bent u gegarandeerd elke dag onder de aandacht!