You are here

Handschoenen bedrukken: voor bedrijven die van wanten weten

Pagina afdrukken

We schudden iemand vriendelijk de hand, groeten een bekende vanaf de overkant van de straat of betalen onze verse groenten op de markt – dag en bedankt! Onze handen zijn voortdurend duidelijk zichtbaar in het straatbeeld. Dat klinkt als een uitstekende gelegenheid voor reclame. Bij EuroGifts spelen we hier handig op in met handschoenen om te borduren of bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.

Bent u op zoek naar een stevige winterse boost voor uw merkbekendheid, dan zit u goed met bedrukte handschoenen met logo.

 

Met bedrukte handschoenen werpt u uw concurrentie de handschoen toe 

Door handschoenen te laten bedrukken bij EuroGifts blijft u de concurrentie een stap voor met kwaliteitsvolle promotieartikelen. Onze handschoenen zijn immers vervaardigd van hoogwaardige materialen als acryl, anti-pilling fleece, elasthaan en polypropyleen; en zijn beschikbaar in een breed aanbod aan kleuren. En dankzij onze gratis digitale proefdruk weet u altijd precies wat u bestelt.

 

Touchscreen-handschoenen bedrukken

Whatsappen met familie en vrienden om af te spreken bij een stalletje op de kerstmarkt of een reeks selfies met sneeuwmannen en heerlijke jenever: smartphones zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven, ook als we ’s winters naar buiten gaan voor de koudste, maar meest gezellige tijd van het jaar.

Om ervoor te zorgen dat de handen van uw relaties en werknemers niet tot ijsklompjes worden gedegradeerd terwijl ze memorabele momenten vastleggen met hun smartphone, kan u touchscreen-handschoenen bedrukken.

 

Meer weten?

Hebt u nog vragen over onze handschoenen? Contacteer ons en ontdek wat ze voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

 

Ontdek al onze handschoenen, mutsen en sjaals

feedback