<< SUPER ACTIE: Bestel nu met personalisatie en kies uit 9 geschenken!* >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
GEPERSONALISEERDE RELATIEGESCHENKEN - PROMOTIE ARTIKELEN - GADGETS
 
Datum: 20/04/2019
Tijd: 17:03:37

You are here

Gepersonaliseerde relatiegeschenken - Promotie artikelen - Gadgets

Pagina afdrukken

Uw bedrukte reclameartikelen of promotieartikelen met opdruk

Meer dan 40 jaar ervaring en 40.000 tevreden klanten per jaar geeft EuroGifts de unieke expertise om u het perfecte gepersonaliseerde relatiegeschenk of promotieartikel aan te bieden.
Onze kwalitatieve inhouse afwerking, zoals bedrukken, graveren of borduren garandeert bovendien een snelle levering en tevreden contacten.

Momenteel telt onze catalogus meer dan 3.000 unieke relatiegeschenken, gadgets en promotieartikelen met meer dan 15.000 variaties.
Van kledij in alle maten en kleuren, tot een groot aanbod pennen, USB-sticks en aanstekers. Zo bent u zeker dat u vindt wat u zoekt.

Bij elk van die gadgets en relatiegeschenken verzorgen wij persoonlijk de bedrukking, gravure of borduring. Een methode die gegarandeerd kwaliteit en snelle levertijden oplevert.
Vraag maar aan alle tevreden klanten die hun mening achterlieten op onze site.

Klantenbeoordelingen

 • Ideaal voor relatiegeschenken in grote hoeveelheid.
  M. Mertens op 2019-04-11
 • Ik zag niet meteen de bic die ik nodig had op de website, maar heb duidelijke en snelle info gekregen. Hierdoor heb ik het promomateriaal zoals gewenst kunnen bestellen.
  v. Beerens op 2019-04-04
 • Zeer snelle en correcte service
  M. Theunissen op 2019-04-12
 • Voldoende keuze, hulp bij het zoeken naar iets, vriendelijke uitleg en onthaal,voldoende keuze om de produkten uit de boek te zien....voldoende tijd om je keuzes te maken. een aanrader !!! om terug te keren voor nieuwe bestellingen
  M. Deruytere op 2019-04-12
Bekijk alle reviews
 • Transparante prijzen

  Bij ons geen verborgen kosten, u ziet meteen de nettoprijs en de eventuele extra’s in uw winkelmandje

 • Uitgebreid assortiment

  Een aanbod promotieartikelen voor iedereen: zakelijk gebruik (B2B), kmo’s, zelfstandigen, scholen, verenigingen...

 • Gratis digitale proefdruk

  Na de bestelling ontvangt u per e-mail een proefdruk als pdf. Logo, tekst, kleur,… alles kunt u nog controleren

Zoekt u inspiratie? Lees onze blogberichten met tips voor een origineel relatiegeschenk

Bekijk alle blogberichten
 • Stressvrij werken dankzij deze personeelsgeschenken

  Stress op de werkvloer komt steeds vaker voor. Kies daarom voor een van onze anti-stress personeelsgeschenken en draag bij aan een werkomgeving zonder stress.

  Lees meer
 • Top 5 meest originele relatiegeschenken

  Een van de basisdoelen in de marketing is om op te vallen tussen de concurrentie. Die ongeschreven regel trekt zich door tot in alle aspecten van uw business.

  Een van die aspecten is uw branding, waarvan een relatiegeschenk een schoolvoorbeeld is. Om op te vallen in de zee van bedrijfsnamen en logo’s doet u er goed aan uit te pakken met originele relatiegeschenken.

  Om u op weg te helpen lichten we 5 toppers van originele relatiegeschenken uit waarmee u een heel jaar door scoort bij uw relaties.

  Lees meer
 • Ideeën voor secretaressedag: toon hen de waardering die ze verdienen

  Vraag eender welke bedrijfsleider wie de ruggengraat van de onderneming is en u krijgt 9 op de 10 dit antwoord: de office assistant.

  Dag in dag uit maken zij zich onmisbaar door de ideale omstandigheden te creëren waarin alles binnen het bedrijf gesmeerd loopt. Hun rol is geëvolueerd van assistent naar regisseur. Een rol waar ze vaak een Oscar voor verdienen.

  Hoog tijd dus om uw office assistants, management assistants, secretaresses/secretarissen - of hoe u ze ook wil noemen - te laten voelen dat u hen apprecieert. Daarom hebben we hieronder een lijst gemaakt met cadeau-ideeën voor Secretaressedag.

  Lees meer
feedback