You are here

Keycords bedrukken met uw naam of logo

Pagina afdrukken

Iets wat gebruikt wordt door jong en oud, wat past in verschillende sectoren, en waarmee uw logo of naam mooi in de kijker staat… Dat zijn ongetwijfeld onze lanyards oftewel keycords. Deze handige gadgets komen van pas in de meest uiteenlopende situaties en zijn makkelijk te bedrukken met uw boodschap naar keuze. 

 

Keycords alleen voor sleutels?

De naam keycord doet misschien vermoeden dat deze handige nekkoorden enkel te gebruiken zijn voor sleutels. Niets is echter minder waar. Op de werkvloer kunnen werknemers hier hun ID-badge aan bevestigen zodat ze deze altijd bij de hand hebben. Tijdens events kunnen VIP’s of de pers hier hun identificatie aan vastmaken. En laat u keycords bedrukken met een gsm-touwtje, dan heeft u zelfs uw smartphone altijd bij de hand.

 

Laat keycords bedrukken zoals u dat wenst 

Dat onze keycords een nuttig promotieartikel zijn, valt niet te betwisten. Ze kunnen gebruikt worden in diverse situaties en zijn bovendien zeer goedkoop om te personaliseren. Bent u bvb. op zoek naar goedkope uitdeelcadeautjes, dan zijn keycords absoluut een goede keuze.

 

 

Bij EuroGifts heeft u heel wat mogelijkheden. Wij kunnen voor u polyester keycords bedrukken over de volledige lengte (zoals de lanyard Active), u kan kiezen voor siliconen keycords, met enkel een haakje of met meerdere opties (zoals de lanyard Safephone en Safephone XL met karabijnhaak, veiligheidssluiting en gsm-touwtje), enzovoort.

 

Bedrukte keycords, het ideale en goedkope promotieartikel

Wilt u graag keycords bedrukken? Ontdek dan de talloze mogelijkheden die EuroGifts u biedt! Op de specifieke categoriepagina vindt u allerlei soorten keycords die u kan laten personaliseren. Heeft u nog vragen over bedrukte keycords of over onze services? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij helpen u met plezier verder.

 

feedback