You are here

Lanyards bedrukken

Pagina afdrukken

Doet het woord lanyard niet meteen een belletje rinkelen? Wees gerust, u bent niet alleen.

Toch zijn deze handige neklinten op zich wel een heel bekend voorwerp. U vindt ze in alle mogelijke kleuren, op alle mogelijke plaatsen en heeft er vast al verschillende gehad of gezien.

 

Lanyards bedrukken is de waarde ervan verhogen

De kans is reëel dat u wel eens een evenement organiseert of ermee te maken krijgt. Dan weet u hoe nuttig lanyards of keycords kunnen zijn. Wat EuroGifts voor u kan doen, is lanyards bedrukken met uw naam of logo om zo de waarde ervan te verhogen.

Zo kan u bijvoorbeeld ook de naam en editie van het evenement op de lanyard drukken en uw gasten zo bedanken voor hun komst met een fijn souvenir.  (Net zoals met festivalbandjes)

 

Bedrukte lanyards in verschillende kleuren

Zowel de Lanyard Safety en Lanyard Active als de Lanyard Keyhold en Lanyard Skinny zijn populaire producten die in heel wat verschillende kleuren beschikbaar zijn.

Op zoek naar reclame die echt blijft hangen? Bekijk dan zeker eens de Lanyard Elasto – inderdaad, een elastisch keycord – of de Lanyard Sigex. Dat is een silicone lanyard met een haakje en gsm-touwtje. Perfect voor extra bereikbaarheid als organisator van een evenement!

 

Het extra voordeel van lanyards kopen

Het grote voordeel van lanyards is de grote herbruikbaarheid. Wellicht hebt u er thuis zelf enkele in de kast. Heeft men even iets nodig om sleutels, een badge, een zaklamp of iets anders met een ringetje aan te hangen, dan zal uw bedrukte lanyard altijd de voor de hand liggende keuze zijn. En dit op de meest uiteenlopende momenten en plaatsen.

Aangezien zo’n lanyard op de meest uiteenlopende momenten en plaatsen gebruikt wordt, verhoogt het met sprekend gemak de zichtbaarheid van uw logo of merk.

De Badgehouder Combiclex High en Badgehouder Combiclex Large zijn, naargelang de grootte, een ideaal extra geschenk voor bij uw bedrukte lanyards.