You are here

Nekkoorden bedrukken als promotiemateriaal

Pagina afdrukken

Nekkoorden zijn letterlijk uw uithangbord tijdens conferenties, evenementen, beurzen, … Aan deze nekkoorden kunnen naambadges, sleutelhangers, toegangsbadges en zelfs usb-sticks gehangen worden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien vindt u de nekkoorden in tal van kleuren en vormen.

 

Nekkoorden als giveaway

De nekkoorden zijn een vaak gebruikte giveaway met gratis publiciteit. U kan bij EuroGifts terecht voor het bedrukken van uw nekkoorden met uw logo of naam om uw merkbekendheid te vergroten. Zo kan u bij evenementen de naam van zowel de persoon als het evenement laten drukken op de nekkoorden om hen te bedanken voor hun komst. Net zoals de festivalbandjes een leuk souvenir zijn, zijn ook deze nekkoorden erg geliefd.

 

 

Nekkoorden voor uw werknemers

Ook voor medewerkers zijn nekkoorden onmisbaar. Ze maken de functie van de medewerkers duidelijk zichtbaar. Een stevig exemplaar hiervoor is de Lanyard Active, een nekkoord van 1,2m met een handige veiligheidssluiting. Dankzij deze sluiting zal belangrijke informatie nooit kwijtraken.

 

 

Groot gevarieerd aanbod nekkoorden 

In ons aanbod nekkoorden ontdekt u tal van nekkoorden op maat.  Bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren, zoals de Lanyard Elasto, Lanyard Safephone en Lanyard Keyhold. Wit u graag dat uw klanten een smartphone aan de nekkoorden kunnen hangen? Bekijk dan zeker eens onze Lanyard Promophone XL, dit nekkoord heeft een handig afneembaar onderstukje. 

feedback