EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
3 GADGETS WAARMEE U ZEKER OPVALT TIJDENS EEN FOODTRUCK FESTIVAL
 
Datum: 16/10/2018
Tijd: 23:49:56

You are here

3 gadgets waarmee u zeker opvalt tijdens een foodtruck festival

Pagina afdrukken

3 gadgets waarmee u zeker opvalt tijdens een foodtruck festival

Gadgets foodtruck festival

Gaat u met uw foodtruck alle festivals af? Dan is het belangrijk dat uw foodtruck opvalt tussen de andere rollende keukens. Met goed gekozen gadgets trekt u de aandacht tijdens het festival. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste gadgets voor het volgende festival geven we hieronder alvast drie originele ideeën ter inspiratie. 

Zonnebrandcrème met logo

Een foodtruck festival is nog leuker met een beetje zon. Zonnebrillen zijn dan ook een geliefd festival gadget. Wilt u zich echter onderscheiden van de andere foodtrucks op het festival? Deel dan in plaats van zonnebrillen zonnebrand met uw logo uit. 

De kans is groot dat veel van de foodtruck-fans hun zonnebrandcrème thuis hebben laten liggen. Van uw zonnebrand met logo zal dan ook vast en zeker gretig gebruik gemaakt worden.

Wilt u zonnebrand met uw logo bestellen voor het volgende foodtruck festival? Bij EuroGifts kunt u kiezen uit verschillende soorten zonnebrandcrème. Een compacte tube die ze gewoon in hun tas kunnen steken; een stick in pocketformaat of een handig knijpflesje met musketon zodat ze het flesje ergens aan kunnen bevestigen. 

Laat de zonnebrandcrème vervolgens bedrukken met uw logo en u kunt er zeker van zijn dat de festivalgangers niet alleen een fantastische dag hebben, maar dat ze dankzij u ook niet ‘s avonds tot de onaangename ontdekking hoeven te komen dat ze verbrand zijn. 

Foodtruck

Laat ballonnen bedrukken

Wilt u dat uw foodtruck extra opvalt tussen de andere bontgekleurde foodtrucks? Hang er dan een grote tros ballonnen aan, die natuurlijk bedrukt zijn met uw logo of naam. 

Door ballonnen te bedrukken geeft u uw foodtruck niet enkel een extra vrolijk voorkomen, het is bovendien een ideaal cadeau om mee te geven aan de jongere bezoekers van het festival. 

Door de bedrukte ballonnen cadeau te doen aan de jongste foodies zorgt u ervoor dat de naam van uw foodtruck over het hele terrein (en daarbuiten) te zien is. Wedden dat de bedrukte ballonnen andere hongerige festivalgasten nieuwsgierig maken naar wat uw foodtruck te bieden heeft? 

Wilt u ook ballonnen bedrukken? Bij ons kunt u kiezen uit heel veel verschillende kleuren. Zo hebben we onder andere ballonnen in pastelkleuren of in metallic tinten

Altijd handig: bedrukte lippenbalsem 

Lippenbalsem komt altijd van pas. En zeker na een middag proeven van al dat (zoute) lekkers zullen heel wat mensen droge lippen hebben. Met uw bedrukte lippenbalsem maakt u dus heel wat mensen gelukkig. 

Een groot voordeel van lippenbalsem laten bedrukken is bovendien dat het een product is dat heel lang meegaat. Uw klanten zullen dus nog lang herinnerd worden aan het lekkere eten van uw foodtruck. 

Bent u geïnteresseerd en wilt u lippenbalsem bedrukken als gadget voor op uw volgende foodtruck festival? Onze lippenbalsem heeft UV-bescherming en is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. 

U ziet het, bij ons vindt u altijd wel een verrassend gadget voor op een foodtruck festival. Heeft u vragen over onze promotie-artikelen? Vraag het ons via de chat.

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

De leukste relatiegeschenken rond boeken

Wilt u leesliefhebbers verwennen met een leuk cadeau? Dan hoeft u niet met uw neus in de boeken te zitten. Wij geven u graag de nodige inspiratie voor relatiegeschenken rond boeken! 

Lees meer

5 redenen om uw relatiegeschenk bij EuroGifts te bestellen

Zoekt u originele relatiegeschenken voor uw klanten? Een gepersonaliseerd cadeau voor uw medewerkers? Of wilt u promotieartikelen laten bedrukken met uw logo? Bij EuroGifts bent u aan het juiste adres voor al uw gepersonaliseerde relatiegeschenken. Bent u benieuwd wat EuroGifts zo uniek maakt? Ontdek 5 goede redenen om al uw relatiegeschenken en promotieartikelen voortaan bij EuroGifts te bestellen.

Lees meer

Goedkope relatiegeschenken

Heeft u al aan relatiegeschenken gedacht maar ze nooit besteld omdat u een gebrek aan budget had? Dan hebben we goed nieuws voor u: er zijn goedkope relatiegeschenken. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat. Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merk een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merkbekendheid te vergroten zonder veel uit te geven:

Lees meer

Hebt u al een leuk geschenk voor uw Open Huis of voor uw speciale Klantendag?

We veronderstellen dat u op uw Open Huis of speciale klantendag steevast uitpakt met een leuk geschenkje voor elke bezoeker. Maar aangezien u deze blogpost leest, is wat inspiratie waarschijnlijk welkom. Wees gerust, u kunt op ons rekenen.

Lees meer

3 populaire, gepersonaliseerde gadgets voor de zomer

Lekker warm weer, de scholen die hun deuren voor een tijdje gesloten hebben: de zomer is nu écht begonnen! En dat vraagt om aangepaste relatiegeschenken. Wilt u ervoor zorgen dat uw klanten en zakenrelaties volop van de zomer kunnen genieten? Of zoekt u leuke gadgets die u kan laten bedrukken voor een zomers event? Dan zit u goed met een van deze populaire, gepersonaliseerde gadgets!

 

 

Lees meer

Heeft u al gedacht aan een relatiegeschenk voor op de fiets?

In de zomer is de fiets hét vervoermiddel bij uitstek. Naar het werk, naar de sportschool of gewoon als ontspanning: zodra het weer het toelaat, springen we maar al te graag op ons stalen ros. Praktische fietsaccessoires zijn dan een must. Laat dit dus ook het geknipte moment zijn voor u om relatiegeschenken voor de fiets te bedrukken.

Lees meer

Deze trouwbedankjes zijn het perfecte souvenir

Op onze huwelijksdag willen we dat alles tot in de puntjes in orde is. Maar heeft u er al aan gedacht om ook de gasten, met wie u deze prachtige dag viert, te verrassen met een huwelijksbedankje?

Lees meer

Zadelhoesjes bedrukken: bereik meer mensen via uw fietszadel

Iedereen kan een zadeldekje of zadelhoes gebruiken voor zijn eigen promotiecampagnes: van grote bedrijven, over banken, verzekeringskantoren, scholen, hotels, tot verenigingen, organisatoren van evenementen... 

Lees meer

3 originele cadeaus voor het einde van het schooljaar

Wilt u de leerkrachten op uw school met een origineel cadeau bedanken voor hun inzet? Wij geven tips voor gepersonaliseerde cadeaus voor het einde van het schooljaar.

 

 

Lees meer

Top 5 festivalgadgets om te personaliseren

De zomer komt dichterbij, en dat betekent dat ook het festivalseizoen zich klaarmaakt voor een nieuwe editie. Is uw organisatie deze zomer aanwezig op een van de vele festivals die ons land rijk is? Of organiseert u zelf een festival? Deze 5 leuke festivalgadgets maken de sfeer compleet en zorgen ervoor dat uw merk nog lang blijft nazinderen - ook als de festivalzomer achter de rug is.

Lees meer

4 relatiegeschenken die door de brievenbus passen

Een brievenbuscadeau is een originele én attente manier om uw relaties te laten weten dat u aan hen denkt. Ze zullen zeker en vast aangenaam verrast zijn als ze tussen de rekeningen opeens een geschenk van u aantreffen! Wilt u uw relaties ook laten glimlachen met een brievenbuscadeau? Hieronder lijsten we 4 populaire relatiegeschenken op, die u niet alleen bij ons kunt laten bedrukken, maar die ook zonder problemen door de brievenbus passen.

Lees meer

Pages