<< Elke bestelling vanaf 150 euro wordt de hele maand juni gratis verzonden! Gebruik de promocode 71906 >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
3 GADGETS WAARMEE U ZEKER OPVALT TIJDENS EEN FOODTRUCK FESTIVAL
 
Datum: 26/06/2019
Tijd: 11:26:18

You are here

3 gadgets waarmee u zeker opvalt tijdens een foodtruck festival

Pagina afdrukken

3 gadgets waarmee u zeker opvalt tijdens een foodtruck festival

Gadgets foodtruck festival

Gaat u met uw foodtruck alle festivals af? Dan is het belangrijk dat uw foodtruck opvalt tussen de andere rollende keukens. Met goed gekozen gadgets trekt u de aandacht tijdens het festival. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste gadgets voor het volgende festival geven we hieronder alvast drie originele ideeën ter inspiratie. 

Zonnebrandcrème met logo

Een foodtruck festival is nog leuker met een beetje zon. Zonnebrillen zijn dan ook een geliefd festival gadget. Wilt u zich echter onderscheiden van de andere foodtrucks op het festival? Deel dan in plaats van zonnebrillen zonnebrand met uw logo uit. 

De kans is groot dat veel van de foodtruck-fans hun zonnebrandcrème thuis hebben laten liggen. Van uw zonnebrand met logo zal dan ook vast en zeker gretig gebruik gemaakt worden.

Wilt u zonnebrand met uw logo bestellen voor het volgende foodtruck festival? Bij EuroGifts kunt u kiezen uit verschillende soorten zonnebrandcrème. Een compacte tube die ze gewoon in hun tas kunnen steken; een stick in pocketformaat of een handig knijpflesje met musketon zodat ze het flesje ergens aan kunnen bevestigen. 

Laat de zonnebrandcrème vervolgens bedrukken met uw logo en u kunt er zeker van zijn dat de festivalgangers niet alleen een fantastische dag hebben, maar dat ze dankzij u ook niet ‘s avonds tot de onaangename ontdekking hoeven te komen dat ze verbrand zijn. 

Foodtruck

Laat ballonnen bedrukken

Wilt u dat uw foodtruck extra opvalt tussen de andere bontgekleurde foodtrucks? Hang er dan een grote tros ballonnen aan, die natuurlijk bedrukt zijn met uw logo of naam. 

Door ballonnen te bedrukken geeft u uw foodtruck niet enkel een extra vrolijk voorkomen, het is bovendien een ideaal cadeau om mee te geven aan de jongere bezoekers van het festival. 

Door de bedrukte ballonnen cadeau te doen aan de jongste foodies zorgt u ervoor dat de naam van uw foodtruck over het hele terrein (en daarbuiten) te zien is. Wedden dat de bedrukte ballonnen andere hongerige festivalgasten nieuwsgierig maken naar wat uw foodtruck te bieden heeft? 

Wilt u ook ballonnen bedrukken? Bij ons kunt u kiezen uit heel veel verschillende kleuren. Zo hebben we onder andere ballonnen in pastelkleuren of in metallic tinten

Altijd handig: bedrukte lippenbalsem 

Lippenbalsem komt altijd van pas. En zeker na een middag proeven van al dat (zoute) lekkers zullen heel wat mensen droge lippen hebben. Met uw bedrukte lippenbalsem maakt u dus heel wat mensen gelukkig. 

Een groot voordeel van lippenbalsem laten bedrukken is bovendien dat het een product is dat heel lang meegaat. Uw klanten zullen dus nog lang herinnerd worden aan het lekkere eten van uw foodtruck. 

Bent u geïnteresseerd en wilt u lippenbalsem bedrukken als gadget voor op uw volgende foodtruck festival? Onze lippenbalsem heeft UV-bescherming en is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. 

U ziet het, bij ons vindt u altijd wel een verrassend gadget voor op een foodtruck festival. Heeft u vragen over onze promotie-artikelen? Vraag het ons via de chat.

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Top 4 gepersonaliseerde gadgets om uw stad te promoten

Bent u op zoek naar een originele manier om uw stad extra in de verf te zetten? Dankzij ons uitgebreide assortiment aan personaliseerbare gadgets kunt u de bezoekers van uw stad unieke souvenirs aanbieden. Zo hebben toeristen altijd een waardevolle herinnering aan hun verblijf in uw stad.

Lees meer

Waarom een gepersonaliseerde waterfles hét ultieme zomergadget is

De zomer komt er eindelijk aan en iedereen begint reikhalzend uit te kijken naar zonovergoten dagen en warme, gezellige avonden. Bent u op zoek naar duurzame relatiegeschenken om tijdens de zomermaanden uit te delen? Ga dan voor een gepersonaliseerde waterfles. Kleurrijk, praktisch, milieuvriendelijk… Lees hieronder waarom een bedrukte drinkfles het ultieme zomergadget is.

Lees meer

De 6 grootste misverstanden over promotieartikelen en relatiegeschenken

Er bestaan heel wat misverstanden over promotieartikelen en relatiegeschenken. De feiten zijn, zoals zo vaker, heel wat genuanceerder. Wij zetten de meest frequente op een rijtje en vertellen u hoe de vork in de steel zit.

Lees meer
Terug naar het overzicht