EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
3 ORIGINELE CADEAUS VOOR HET EINDE VAN HET SCHOOLJAAR
 
Datum: 21/05/2018
Tijd: 16:50:43

You are here

3 originele cadeaus voor het einde van het schooljaar

Pagina afdrukken

3 originele cadeaus voor het einde van het schooljaar

Wilt u de leerkrachten op uw school met een origineel cadeau bedanken voor hun inzet?

Wilt u de leerkrachten op uw school met een origineel cadeau bedanken voor hun inzet? Wij geven tips voor gepersonaliseerde cadeaus voor het einde van het schooljaar.

Een USB-stick vol herinneringen

Een origineel cadeau voor de leerkrachten van uw school is een gepersonaliseerde USB-stick. Laat bij ons uw logo of naam van de school op de USB-stick drukken en ga vervolgens zelf nog een stapje verder. Zet de USB-stick vol met foto’s van het afgelopen schooljaar. Zo heeft u in een handomdraai een uniek cadeau voor het einde van het schooljaar.

Bij ons vindt u een groot aanbod aan USB-sticks om te bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende USB-stick met vrolijke kleuren en een verrassende vorm. Of ga voor de duurzame USB-stick Bamboo of deze USB-stick waarbij uw logo oplicht als hij in de computer wordt geplaatst.  

 

Een tas voor het nieuwe schooljaar

Leraren hebben altijd veel spullen bij zich en een tas is dan ook een schot in de roos. Bedruk een tas met de naam van uw school of een inspirerende quote en verras uw leerkrachten met dit attente cadeau. Wij geven u alvast een paar ideeën voor quotes:

  • ‘Teaching creates all other professions.’
  • ‘Thanks for planting the seeds of knowledge.’
  • ‘Teachers change the world one child at a time.’


U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten tassen en een katoenen tas zoals deze shoppingtas of deze tas met lange hengselsis bij uitstek geschikt om te bedrukken met een leuke tekst.

Leraren hebben altijd veel spullen bij zich en een tas is dan ook een schot in de roos.

Wilt u liever een iets serieuzer cadeau? Kies dan voor een boekentas zoals de stoere Boekentas Java of de chique Zakentas Ascott.

 

Bureau-accessoires als cadeau voor de leerkrachten

Bureau-accessoires komen altijd van pas en zijn dus zeer geschikt als cadeau voor het einde van het schooljaar. Personaliseer bijvoorbeeld een setje post-its. Klinkt dat saai? Dan heeft u ons aanbod aan post-its nog niet gezien. Pennen zijn daarnaast ook altijd een praktisch cadeau voor leerkrachten.

Post-its

Memoblaadjes Colorplus is bijvoorbeeld een mooi boekje, gevuld met memoblaadjes en pagemarkers. Dat ziet er veel leuker uit op een bureau dan een standaard blokje post-its. Of wat dacht u van Notitieblokje Huis? Deze originele memobox bevat 500 witte blaadjes, 25 zelfklevende notitieblaadjes en 3x 25 gekleurde miniblaadjes. Deze opvallende en speelse box zal zeker niet misstaan op het bureau van een basisschool leraar.

Pennen

Wilt u de leerkrachten van uw school verrassen met een luxe pennenset? Dan is de hoogglanzende Balpen Legend of Schrijfset Message een goede keuze. Geeft u de leerkrachten als cadeau voor het einde schooljaar liever iets grappigs? Met de Balpen Like tovert u zeker en vast een glimlach op hun gezicht.


U ziet het, bij ons vindt u altijd wel een origineel cadeau dat past bij het imago van uw school. Heeft u nog vragen over onze promotie-artikelen? Vraag het ons via de chat.

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Zadelhoesjes bedrukken: bereik meer mensen via uw fietszadel

Iedereen kan een zadeldekje of zadelhoes gebruiken voor zijn eigen promotiecampagnes: van grote bedrijven, over banken, verzekeringskantoren, scholen, hotels, tot verenigingen, organisatoren van evenementen... 

Lees meer

Top 5 festivalgadgets om te personaliseren

De zomer komt dichterbij, en dat betekent dat ook het festivalseizoen zich klaarmaakt voor een nieuwe editie. Is uw organisatie deze zomer aanwezig op een van de vele festivals die ons land rijk is? Of organiseert u zelf een festival? Deze 5 leuke festivalgadgets maken de sfeer compleet en zorgen ervoor dat uw merk nog lang blijft nazinderen - ook als de festivalzomer achter de rug is.

Lees meer

4 relatiegeschenken die door de brievenbus passen

Een brievenbuscadeau is een originele én attente manier om uw relaties te laten weten dat u aan hen denkt. Ze zullen zeker en vast aangenaam verrast zijn als ze tussen de rekeningen opeens een geschenk van u aantreffen! Wilt u uw relaties ook laten glimlachen met een brievenbuscadeau? Hieronder lijsten we 4 populaire relatiegeschenken op, die u niet alleen bij ons kunt laten bedrukken, maar die ook zonder problemen door de brievenbus passen.

Lees meer

Het ideale promotiemateriaal om uw merk in de kijker te zetten op iedere beurs

Bezoekt u vaak beurzen met uw bedrijf of organisatie? Dan heeft u zeker al eens nagedacht over het geschikte promotiemateriaal. Door de bezoekers van uw beursstand te verrassen met leuke gadgets of weggevertjes, zorgt u er immers voor dat u niet snel vergeten zal worden. Maar wat zijn nu de beste relatiegeschenken om weg te geven op een beurs?

Lees meer

De 3 meest populaire multimedia-relatiegeschenken

In deze digitale tijd oogt u altijd succes met multimedia als relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick, powerbank, luidspreker of hoofdtelefoon. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons grote aanbod aan multimedia? Wij helpen u een handje en lijsten de drie populairste multimedia-artikelen voor u op.

Lees meer

Heeft u al aan uw secretaresse gedacht? Toon uw waardering met een geschenk voor Secretaressedag!

De meeste secretaressen worden op deze feestelijke dag verwend met een fleurige bos bloemen. Een heel mooi gebaar, maar niet meer bijster origineel. Om eens echt leuk uit de hoek te komen is het misschien een goed idee om uw gewaardeerde medewerksters – al dan niet bovenop een lekker ruikend boeketje - een gepersonaliseerd relatiegeschenk cadeau te doen.

Lees meer

Herbruikbare tassen bedrukken – het perfecte alternatief voor plastic tasjes

Sinds het verbod op gratis plastic tassen liggen deze winkelzakjes meer dan ooit onder vuur. Daarom gaan steeds meer winkeliers op zoek naar een duurzaam alternatief, zoals herbruikbare zakken.

Lees meer

Gepersonaliseerde communiebedankjes en bedankjes voor het lentefeest

Bedank je gasten met gepersonaliseerde communiebedankjes, een blijvend aandenken voor iedereen die aanwezig was op het communie- of lentefeest.

Lees meer

Een stressvrije werkomgeving dankzij deze personeelsgeschenken

Stress op de werkvloer komt steeds vaker voor. Kies daarom voor een van onze anti-stress personeelsgeschenken en draag bij aan een stressvrije werkomgeving.

Lees meer

Uitdeelcadeautjes als gepersonaliseerde herinnering

U geeft binnenkort een feest en wilt uw gasten verrassen met een gepersonaliseerd cadeau? Of u organiseert een event en wil iedereen bedanken met een persoonlijk geschenk? Bekijk dan zeker onze tips voor de leukste uitdeelcadeautjes.

Lees meer

Zo kiest u de juiste bedrukte balpennen voor uw bedrijf

We vertellen dit al jaren aan al onze klanten en dat zal wellicht niet snel veranderen: bedrukte balpennen zijn altijd een goed idee als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Maar voor elke sector is er een type pen. Ontdek in deze blogpost hoe u de juiste bedrukte balpen kiest voor uw sector.

Lees meer

Pages