EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
3 ORIGINELE CADEAUS VOOR HET EINDE VAN HET SCHOOLJAAR
 
Datum: 16/10/2018
Tijd: 23:42:26

You are here

3 originele cadeaus voor het einde van het schooljaar

Pagina afdrukken

3 originele cadeaus voor het einde van het schooljaar

Wilt u de leerkrachten op uw school met een origineel cadeau bedanken voor hun inzet?

Wilt u de leerkrachten op uw school met een origineel cadeau bedanken voor hun inzet? Wij geven tips voor gepersonaliseerde cadeaus voor het einde van het schooljaar.

Een USB-stick vol herinneringen

Een origineel cadeau voor de leerkrachten van uw school is een gepersonaliseerde USB-stick. Laat bij ons uw logo of naam van de school op de USB-stick drukken en ga vervolgens zelf nog een stapje verder. Zet de USB-stick vol met foto’s van het afgelopen schooljaar. Zo heeft u in een handomdraai een uniek cadeau voor het einde van het schooljaar.

Bij ons vindt u een groot aanbod aan USB-sticks om te bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende USB-stick met vrolijke kleuren en een verrassende vorm. Of ga voor de duurzame USB-stick Bamboo of deze USB-stick waarbij uw logo oplicht als hij in de computer wordt geplaatst.  

 

Een tas voor het nieuwe schooljaar

Leraren hebben altijd veel spullen bij zich en een tas is dan ook een schot in de roos. Bedruk een tas met de naam van uw school of een inspirerende quote en verras uw leerkrachten met dit attente cadeau. Wij geven u alvast een paar ideeën voor quotes:

  • ‘Teaching creates all other professions.’
  • ‘Thanks for planting the seeds of knowledge.’
  • ‘Teachers change the world one child at a time.’


U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten tassen en een katoenen tas zoals deze shoppingtas of deze tas met lange hengselsis bij uitstek geschikt om te bedrukken met een leuke tekst.

Leraren hebben altijd veel spullen bij zich en een tas is dan ook een schot in de roos.

Wilt u liever een iets serieuzer cadeau? Kies dan voor een boekentas zoals de stoere Boekentas Java of de chique Zakentas Ascott.

 

Bureau-accessoires als cadeau voor de leerkrachten

Bureau-accessoires komen altijd van pas en zijn dus zeer geschikt als cadeau voor het einde van het schooljaar. Personaliseer bijvoorbeeld een setje post-its. Klinkt dat saai? Dan heeft u ons aanbod aan post-its nog niet gezien. Pennen zijn daarnaast ook altijd een praktisch cadeau voor leerkrachten.

Post-its

Memoblaadjes Colorplus is bijvoorbeeld een mooi boekje, gevuld met memoblaadjes en pagemarkers. Dat ziet er veel leuker uit op een bureau dan een standaard blokje post-its. Of wat dacht u van Notitieblokje Huis? Deze originele memobox bevat 500 witte blaadjes, 25 zelfklevende notitieblaadjes en 3x 25 gekleurde miniblaadjes. Deze opvallende en speelse box zal zeker niet misstaan op het bureau van een basisschool leraar.

Pennen

Wilt u de leerkrachten van uw school verrassen met een luxe pennenset? Dan is de hoogglanzende Balpen Legend of Schrijfset Message een goede keuze. Geeft u de leerkrachten als cadeau voor het einde schooljaar liever iets grappigs? Met de Balpen Like tovert u zeker en vast een glimlach op hun gezicht.


U ziet het, bij ons vindt u altijd wel een origineel cadeau dat past bij het imago van uw school. Heeft u nog vragen over onze promotie-artikelen? Vraag het ons via de chat.

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

De leukste relatiegeschenken rond boeken

Wilt u leesliefhebbers verwennen met een leuk cadeau? Dan hoeft u niet met uw neus in de boeken te zitten. Wij geven u graag de nodige inspiratie voor relatiegeschenken rond boeken! 

Lees meer

5 redenen om uw relatiegeschenk bij EuroGifts te bestellen

Zoekt u originele relatiegeschenken voor uw klanten? Een gepersonaliseerd cadeau voor uw medewerkers? Of wilt u promotieartikelen laten bedrukken met uw logo? Bij EuroGifts bent u aan het juiste adres voor al uw gepersonaliseerde relatiegeschenken. Bent u benieuwd wat EuroGifts zo uniek maakt? Ontdek 5 goede redenen om al uw relatiegeschenken en promotieartikelen voortaan bij EuroGifts te bestellen.

Lees meer

Goedkope relatiegeschenken

Heeft u al aan relatiegeschenken gedacht maar ze nooit besteld omdat u een gebrek aan budget had? Dan hebben we goed nieuws voor u: er zijn goedkope relatiegeschenken. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat. Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merk een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merkbekendheid te vergroten zonder veel uit te geven:

Lees meer

Hebt u al een leuk geschenk voor uw Open Huis of voor uw speciale Klantendag?

We veronderstellen dat u op uw Open Huis of speciale klantendag steevast uitpakt met een leuk geschenkje voor elke bezoeker. Maar aangezien u deze blogpost leest, is wat inspiratie waarschijnlijk welkom. Wees gerust, u kunt op ons rekenen.

Lees meer

3 populaire, gepersonaliseerde gadgets voor de zomer

Lekker warm weer, de scholen die hun deuren voor een tijdje gesloten hebben: de zomer is nu écht begonnen! En dat vraagt om aangepaste relatiegeschenken. Wilt u ervoor zorgen dat uw klanten en zakenrelaties volop van de zomer kunnen genieten? Of zoekt u leuke gadgets die u kan laten bedrukken voor een zomers event? Dan zit u goed met een van deze populaire, gepersonaliseerde gadgets!

 

 

Lees meer

Heeft u al gedacht aan een relatiegeschenk voor op de fiets?

In de zomer is de fiets hét vervoermiddel bij uitstek. Naar het werk, naar de sportschool of gewoon als ontspanning: zodra het weer het toelaat, springen we maar al te graag op ons stalen ros. Praktische fietsaccessoires zijn dan een must. Laat dit dus ook het geknipte moment zijn voor u om relatiegeschenken voor de fiets te bedrukken.

Lees meer

Deze trouwbedankjes zijn het perfecte souvenir

Op onze huwelijksdag willen we dat alles tot in de puntjes in orde is. Maar heeft u er al aan gedacht om ook de gasten, met wie u deze prachtige dag viert, te verrassen met een huwelijksbedankje?

Lees meer

3 gadgets waarmee u zeker opvalt tijdens een foodtruck festival

Gaat u met uw foodtruck alle festivals af? Dan is het belangrijk dat uw foodtruck opvalt tussen de andere rollende keukens. Met goed gekozen gadgets trekt u de aandacht tijdens het festival. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste gadgets voor het volgende festival geven we hieronder alvast drie originele ideeën ter inspiratie. 

Lees meer

Zadelhoesjes bedrukken: bereik meer mensen via uw fietszadel

Iedereen kan een zadeldekje of zadelhoes gebruiken voor zijn eigen promotiecampagnes: van grote bedrijven, over banken, verzekeringskantoren, scholen, hotels, tot verenigingen, organisatoren van evenementen... 

Lees meer

Top 5 festivalgadgets om te personaliseren

De zomer komt dichterbij, en dat betekent dat ook het festivalseizoen zich klaarmaakt voor een nieuwe editie. Is uw organisatie deze zomer aanwezig op een van de vele festivals die ons land rijk is? Of organiseert u zelf een festival? Deze 5 leuke festivalgadgets maken de sfeer compleet en zorgen ervoor dat uw merk nog lang blijft nazinderen - ook als de festivalzomer achter de rug is.

Lees meer

4 relatiegeschenken die door de brievenbus passen

Een brievenbuscadeau is een originele én attente manier om uw relaties te laten weten dat u aan hen denkt. Ze zullen zeker en vast aangenaam verrast zijn als ze tussen de rekeningen opeens een geschenk van u aantreffen! Wilt u uw relaties ook laten glimlachen met een brievenbuscadeau? Hieronder lijsten we 4 populaire relatiegeschenken op, die u niet alleen bij ons kunt laten bedrukken, maar die ook zonder problemen door de brievenbus passen.

Lees meer

Pages