EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
4 RELATIEGESCHENKEN DIE DOOR DE BRIEVENBUS PASSEN
 
Datum: 20/03/2019
Tijd: 11:00:41

You are here

4 relatiegeschenken die door de brievenbus passen

Pagina afdrukken

4 relatiegeschenken die door de brievenbus passen

Een brievenbuscadeau is een originele én attente manier om uw relaties te laten weten dat u aan hen denkt. Ze zullen zeker en vast aangenaam verrast zijn als ze tussen de rekeningen opeens een geschenk van u aantreffen!

Wilt u uw relaties ook laten glimlachen met een brievenbuscadeau? Hieronder lijsten we 4 populaire relatiegeschenken op, die u niet alleen bij ons kunt laten bedrukken, maar die ook zonder problemen door de brievenbus passen.

Een brievenbuscadeau is een originele én attente manier om uw relaties te laten weten dat u aan hen denkt.

 

USB-sticks bedrukken als brievenbuscadeau

Een bedrukte USB-stick is altijd een goed idee. Uw relaties zullen hun USB-stick regelmatig gebruiken, waardoor uw bedrijf vers in hun geheugen blijft. Zeker wanneer u kiest om een USB-stick in een originele vorm te bedrukken, kunt u er zeker van zijn dat u opvalt.

Kies dus vandaag nog uit ons brede gamma een USB-stick die past bij het imago van uw bedrijf en laat hem bedrukken met uw logo. Voordat u het weet ligt uw bedrukte USB-stick bij uw relaties in de brievenbus.


Verstuur een powerbank per post

Een powerbank is altijd handig om in de buurt te hebben. Daarom vindt u bij ons powerbanks in verschillende maten en vormen. Dankzij u zullen uw relaties nooit meer plotseling met een lege batterij zitten!

Zeker als u ervoor kiest om een platte powerbank te laten bedrukken, zoals de Powerbank Power-up of de Powerbank Ultra Slim, kunt u deze met een gerust hart als brievenbuscadeau naar uw relaties opsturen.

relatiegeschenken die zonder problemen door de brievenbus passen.

 

Sleutelhangers bedrukken

Bedrukte sleutelhangers blijven populair als relatiegeschenk. Of u nu kiest voor een praktische sleutelhanger of een sleutelhanger met een opvallende vorm, de kans is groot dat uw bedrukte sleutelhanger binnenkort aan de sleutelbos van uw relatie pronkt.

Zeer praktisch is deze sleutelhanger met een LED-lampje, en ook een sleutelhanger die tegelijk te gebruiken is als flesopener is altijd een schot in de roos.

Of wilt u een sleutelhanger met een originele vorm laten bedrukken om per post te versturen? Deze sleutelhanger in de vorm van een reddingsboei blijft echt drijven; een perfect relatiegeschenk dus voor relaties met zeebenen. En deze sleutelhanger in de vorm van een fiets doet het hart van elke koersliefhebber sneller kloppen.  


Fluohesjes bedrukken, een veilig relatiegeschenk

Fluohesjes zijn altijd handig om in huis te hebben. Uw relatie zal dan ook aangenaam verrast zijn als er tussen zijn post opeens een gepersonaliseerd fluohesje zit.

Bij EuroGifts hebben we verschillende fluohesjes voor volwassenen en ook voor de kinderen van uw relaties hebben we verschillende fluohesjes die u kunt bedrukken. Bekijk ons aanbod en bestel snel een origineel brievenbuscadeau voor uw relaties.

Vragen over onze brievenbuscadeaus of de personalisatie ervan?

 

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Uitdeelcadeautjes als gepersonaliseerde herinnering

U geeft binnenkort een feest en wilt uw gasten verrassen met een gepersonaliseerd cadeau? Of u organiseert een event en wil iedereen bedanken met een klein cadeautje? Bekijk dan zeker onze tips voor de leukste uitdeelcadeautjes.

Lees meer

Oranje accessoires en gadgets voor een onvergetelijke Koningsdag

Wie aan Koningsdag denkt, denkt aan de kleur oranje afgewisseld met het rood, wit en blauw van de Nederlandse vlag. Koningsdag is dan ook een ideaal moment om uw relaties te verrassen met oranje relatiegeschenken of om rood-wit-blauw promotiemateriaal uit te delen. 

Lees meer

Daarom scoort u altijd met een gepersonaliseerde handdoek

Sommige relatiegeschenken worden puur gegeven om de merkbekendheid te vergroten, terwijl andere geschenken vooral gegeven worden om de ontvanger te plezieren. Maar zou het niet ideaal zijn moest u een relatiegeschenk uitdelen dat beide doelen nastreeft? Een cadeau waar zowel u als uw klanten of relaties plezier aan beleven? Met een gepersonaliseerde handdoek slaat u twee vliegen in één klap.

Lees meer
Terug naar het overzicht