You are here

5 Nederland-gadgets om onze Oranje Leeuwen en Leeuwinnen te steunen

Pagina afdrukken

5 Nederland-gadgets om onze Oranje Leeuwen en Leeuwinnen te steunen

Met de Nations League en de Women’s World Cup in Frankrijk in zicht is het weer tijd om uw klanten en relaties in de  - laten we eerlijk zijn - ongeëvenaarde Oranje-sfeer te brengen. We hopen met z’n allen dat Memphis met een wondergoal de Engelsen van hun wolk schiet en dat Lieke en co, onze Leeuwinnen, net als in 2017 de gouden plak mee naar huis nemen.

U heeft de afgelopen jaren ongetwijfeld gemerkt wat een golf van enthousiasme het voetbal teweeg kan brengen. Profiteer ook van de Oranje-gekte en boost uw merkbekendheid door de volgende Nederland-gadgets te laten bedrukken:
 

Onze 5 topideeën

Balpennen

Altijd nuttig en precies om die reden altijd en overal aanwezig: met balpennen doet u iedereen een plezier. Schenk ze voor de gelegenheid in het oranje en bedruk ze met uw logo.

We beschikken over een ruim assortiment pennen die beschikbaar zijn in het oranje.

Zadelhoes

Niets fietst tijdens deze voetbalgekte zo lekker als een oranje zadelhoes. Laat ze bedrukken en maak meteen flink wat reclame op beurzen, stations en in winkelcentra. Dan houdt u gelijk het zadel van uw relaties droog. Een geweldig gadget voor elke Nederlander.

Paraplu’s

Dat brengt ons meteen bij de volgende categorie: weinig producten hebben op straat zoveel bekijks als paraplu’s bij regenweer. Beeld u zich maar eens in hoe uw logo naar voren komt op een opvallende oranje paraplu!

Shirts & polo’s

Gelukkig komt het goede weer eraan en hebben we vermoedelijk genoeg gelegenheid om in shirt of polo de straat op te gaan. Voorzie al uw werknemers, relaties en klanten dus van een oranje polo om onze Leeuwen en Leeuwinnen te steunen (en vergeet natuurlijk uw eigen merknaam of logo niet).

Ballonnen

Overhandig dit alles bij u op kantoor, dat u voor de gelegenheid in het oranje aankleedt. Een ideaal artikel om dan te personaliseren: ballonnen. Zo krijgt u iedereen mee in de positieve sfeer en creëert u een ontspannen setting. 
 

Meer inspiratie nodig?

>> Ontdek al onze oranje accessoires en feestartikelen

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Warme relaties met deze 4 bedrukte winteraccessoires

De winterkou slaat de laatst tijd niet meer altijd toe in december of januari, maar in februari en maart kunnen de temperaturen nog fors dalen. De beste manier om uw relaties een hart onder de riem te steken tijdens koude winterdagen? Geef ze stijlvolle, bedrukte winteraccessoires als relatiegeschenk.

Lees meer

Hou uw relaties warm met warme mutsen

Of u het zelf nou leuk vindt of niet om dan buiten te vertoeven, als bedrijf, vereniging of club is dit het ideale moment om uit te pakken met een handig hebbedingetje zoals een bedrukte muts.

Lees meer

Kleding bedrukken: 9 tips voor het beste resultaat

Wilt u kleding bedrukken met uw logo of een tekst? Volg dan deze 9 tips, zo bent u altijd zeker van een goed resultaat! Ontdek alle tips!

Lees meer
Terug naar het overzicht