Wij blijven bereikbaar! Klik hier voor meer info omtrent onze getroffen maatregelen in verband met het COVID-19 virus.

You are here

Bezorg uw klanten een veilige winter dankzij fluohesjes met uw naam

Pagina afdrukken

Bezorg uw klanten een veilige winter dankzij fluohesjes met uw naam

Bedruk fluohesjes met uw naam of logo

De winter komt eraan, dat merkt u duidelijk aan de dagen die steeds korter worden. Vaak is het nog donker wanneer u naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten een veiligheidsvestje met opdruk en loods hen veilig door de winter.

 

Voor elke situatie een uniek bedrukt veiligheidshesje 

  • Om de hond uit te laten, 

  • Om na het werk nog even te joggen, 

  • Om naar de supermarkt te fietsen …

’s Winters zijn er ontelbaar veel situaties waarin bedrukte veiligheidshesjes bijna een noodzaak zijn. Dit geldt trouwens niet alleen voor volwassenen. Ook kinderen zijn gebaat met een gepersonaliseerd veiligheidshesje, bijvoorbeeld wanneer zij naar school fietsen of wandelen. Of bent u misschien lid van een sportvereniging? Ook dan is een fluohesje handig om te trainen tijdens die donkere avonden.

Ontdek ook onze andere schoolartikelen

 

 

 

Een veiligheidshesje met opdruk toont uw klanten dat u om hen geeft

Het praktische nut van een fluohesje valt niet te betwisten. Maar tegelijk maakt u ook als bedrijf een statement met uw bedrukte veiligheidshesjes. U toont immers dat veiligheid voor u belangrijk is, en dan met name de veiligheid van uw klanten en contacten. Twijfel dus niet en kies ervoor om veiligheidshesjes te bedrukken met uw naam of logo. Deze zijn trouwens erg populair in de bouwsector.

Een van onze absolute toppers zijn de veiligheidshesjes Fluosafe, Reflecto en Color-Reflect. Deze laatste is zelfs verkrijgbaar specifiek voor kinderen. Al onze fluovestjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen voor een optimale zichtbaarheid; zowel van de persoon die het hesje draagt als van uw logo of naam op het product!

 

Nog meer artikelen voor een veilige winter

U kan bij EuroGifts niet alleen terecht voor fluohesjes met naam. Ons aanbod bevat nog heel wat andere artikelen die u kan laten bedrukken naar wens. Kijk eens naar de categorieën Veiligheid en Fluohesjes en bezorg uw klanten een extra veilige winter!

 

Meer weten over onze bedrukte veiligheidshesjes?

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Met deze voetbalgadgets haalt u als bedrijf het maximum uit het EK voetbal 2020

Midden juni is het zo ver. Dan zijn alle ogen gericht op de 12 Europese gaststeden voor het Europees Kampioenschap voetbal. En dan verkeert ook ons land weer in een roes van eenheid en spanning. Want dat is wat een EK voetbal doet met een bevolking. We kunnen niet wachten om voor het eerst sinds zes jaar Nederland weer helemaal op z'n kop te zetten!

Lees meer

Warme relaties met deze 4 bedrukte winteraccessoires

De winterkou slaat de laatst tijd niet meer altijd toe in december of januari, maar in februari en maart kunnen de temperaturen nog fors dalen. De beste manier om uw relaties een hart onder de riem te steken tijdens koude winterdagen? Geef ze stijlvolle, bedrukte winteraccessoires als relatiegeschenk.

Lees meer

Hou uw relaties warm met warme mutsen

Of u het zelf nou leuk vindt of niet om dan buiten te vertoeven, als bedrijf, vereniging of club is dit het ideale moment om uit te pakken met een handig hebbedingetje zoals een bedrukte muts.

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback