EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
BEZORG UW KLANTEN EEN VEILIGE WINTER DANKZIJ FLUOHESJES MET UW NAAM
 
Datum: 14/11/2019
Tijd: 10:58:37

You are here

Bezorg uw klanten een veilige winter dankzij fluohesjes met uw naam

Pagina afdrukken

Bezorg uw klanten een veilige winter dankzij fluohesjes met uw naam

Bedruk fluohesjes met uw naam of logo

De winter komt eraan, dat merkt u duidelijk aan de dagen die steeds korter worden. Vaak is het nog donker wanneer u naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten een veiligheidsvestje met opdruk en loods hen veilig door de winter.

 

Voor elke situatie een uniek bedrukt veiligheidshesje 

  • Om de hond uit te laten, 

  • Om na het werk nog even te joggen, 

  • Om naar de supermarkt te fietsen …

’s Winters zijn er ontelbaar veel situaties waarin bedrukte veiligheidshesjes bijna een noodzaak zijn. Dit geldt trouwens niet alleen voor volwassenen. Ook kinderen zijn gebaat met een gepersonaliseerd veiligheidshesje, bijvoorbeeld wanneer zij naar school fietsen of wandelen. Of bent u misschien lid van een sportvereniging? Ook dan is een fluohesje handig om te trainen tijdens die donkere avonden.

Ontdek ook onze andere schoolartikelen

 

 

 

Een veiligheidshesje met opdruk toont uw klanten dat u om hen geeft

Het praktische nut van een fluohesje valt niet te betwisten. Maar tegelijk maakt u ook als bedrijf een statement met uw bedrukte veiligheidshesjes. U toont immers dat veiligheid voor u belangrijk is, en dan met name de veiligheid van uw klanten en contacten. Twijfel dus niet en kies ervoor om veiligheidshesjes te bedrukken met uw naam of logo. Deze zijn trouwens erg populair in de bouwsector.

Een van onze absolute toppers zijn de veiligheidshesjes Fluosafe, Reflecto en Color-Reflect. Deze laatste is zelfs verkrijgbaar specifiek voor kinderen. Al onze fluovestjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen voor een optimale zichtbaarheid; zowel van de persoon die het hesje draagt als van uw logo of naam op het product!

 

Nog meer artikelen voor een veilige winter

U kan bij EuroGifts niet alleen terecht voor fluohesjes met naam. Ons aanbod bevat nog heel wat andere artikelen die u kan laten bedrukken naar wens. Kijk eens naar de categorieën Veiligheid en Fluohesjes en bezorg uw klanten een extra veilige winter!

 

Meer weten over onze bedrukte veiligheidshesjes?

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Zakelijke relatiegeschenken die er ook na de feestdagen nog toe doen

Tijdens het eindejaar wordt u vaak om de oren geslagen met originele kerstcadeaus van zakenpartners, leveranciers of klanten. Om ook na de feestdagen top of mind te blijven bij u klanten, vindt u hier handige tips voor zakelijke kerstcadeaus die er echt toe doen.

Lees meer

Kies het juiste promotiemateriaal voor uw volgende beurs

Beurzen zijn het uitgelezen moment om uw merk of bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Maar welk promotiemateriaal is het meest geschikt om uit te delen op een beurs? Wij geven u graag een aantal handige tips.

Lees meer

Tips voor cadeaus voor ambtenaren

Mag u ambtenaren een cadeau geven als bedankje? En zo ja, wat kunt u hen dan geven? Wij lichten de regels toe én geven tips voor originele geschenken! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback