<< Elke bestelling vanaf 150 euro wordt de hele maand juni gratis verzonden! Gebruik de promocode 71906 >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
DE MOOISTE GESCHENKEN OM UW RELATIES WARM TE HOUDEN
 
Datum: 20/06/2019
Tijd: 00:05:17

You are here

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Pagina afdrukken

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Het nieuwe jaar is volop bezig en de feestdagen lijken al ver achter ons te liggen. Dit betekent echter niet dat u uw klantrelaties niet langer in de watten moet leggen. Integendeel: dit is de ideale periode om hen (letterlijk) warm te houden met attente relatiegeschenken.

Met deze geschenken laat u uw relaties niet in de kou staan!

Oorwarmers, sjaals, handschoenen of een muts bedrukken

In december zakten de temperaturen al enkele keren onder het vriespunt, maar de echte winterprik zien we vaak pas in het begin van het jaar. Zorg dat uw relaties hierop voorbereid zijn wanneer ze de deur uitgaan en verwen hen met lekker warme oorwarmers, sjaals, handschoenen of mutsen.

 de ideale periode om warm gehouden met attente relatiegeschenken

Deze accessoires zijn ook het ideale personeelsgeschenk indien uw werknemers vaak buiten werken. Door oorwarmers, handschoenen, een sjaal of muts te bedrukken met uw logo brengen zij immers ook uw imago naar buiten.

Een gepersonaliseerde thermosfles of heatpad

Een gepersonaliseerde thermosfles met koffie of thee is perfect om uw klantrelaties warm te houden wanneer ze onderweg zijn. Is dit toch niet voldoende om de koude weg te houden? Dan kan u ook een heatpad laten bedrukken voor wie snel last heeft van koude handen of voeten. Deze kleine warmtebron zorgt voor de nodige warmte onderweg én thuis! 

 een gepersonaliseerde thermosfles

Houd uw relaties warm door een bodywarmer of fleecedeken te bedrukken

Er is niets leuker dan koude winteravonden gezellig in de zetel door te brengen, inclusief een warme fleecedeken. Door een fleecedeken te bedrukken als relatiegeschenk zult u dus heel wat mensen gelukkig maken!

Moet men toch de deur uit en de koude trotseren? Dan kan een bodywarmer soelaas bieden. Ook deze kunt u laten bedrukken met uw naam of logo, zodat uw onderneming mooi in de kijker komt op koude dagen.

Warme relatiegeschenken voor de koudste periode van het jaar

Schenk uw relaties de nodige warmte met een van deze relatiegeschenken! Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan onze pagina met specifieke geschenken voor de winter.

Andere vragen?

 

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Waarom een gepersonaliseerde waterfles hét ultieme zomergadget is

De zomer komt er eindelijk aan en iedereen begint reikhalzend uit te kijken naar zonovergoten dagen en warme, gezellige avonden. Bent u op zoek naar duurzame relatiegeschenken om tijdens de zomermaanden uit te delen? Ga dan voor een gepersonaliseerde waterfles. Kleurrijk, praktisch, milieuvriendelijk… Lees hieronder waarom een bedrukte drinkfles het ultieme zomergadget is.

Lees meer

De 6 grootste misverstanden over promotieartikelen en relatiegeschenken

Er bestaan heel wat misverstanden over promotieartikelen en relatiegeschenken. De feiten zijn, zoals zo vaker, heel wat genuanceerder. Wij zetten de meest frequente op een rijtje en vertellen u hoe de vork in de steel zit.

Lees meer

De 5 populairste bedrukte giveaways!

Bij het kiezen van een giveaway wilt u iets dat past bij uw bedrijf en uw doelgroep. EuroGifts brengt u een overzicht van de 5 populairste weggevertjes.

Lees meer
Terug naar het overzicht