EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
DEZE RELATIEGESCHENKEN EN PROMOTIEARTIKELEN VOOR DE AUTOSECTOR MAKEN U ZICHTBAAR
 
Datum: 11/12/2018
Tijd: 01:58:56

You are here

Deze relatiegeschenken en promotieartikelen voor de autosector maken u zichtbaar

Pagina afdrukken

Deze relatiegeschenken en promotieartikelen voor de autosector maken u zichtbaar

Op zoek naar promotieartikelen of relatiegeschenken om de bekendheid van uw concessie of merk te vergroten? Bekijk dan zeker onderstaande artikelen die uw logo ongetwijfeld in de kijker zullen zetten.

Usb-lader - vrouw rijdt met de auto

Altijd energie voor uw klanten

Het is een probleem van deze tijd, maar wel een heel herkenbaar: we doen er alles aan om een lege gsm-batterij te vermijden. De tijd die we in de auto spenderen is ideaal om ons toestel op te laden.

Schenk uw klanten USB-adapters en/of powerbanks en neem dat stressgevoel bij ze weg. Laat deze artikelen bedrukken met uw logo en u hebt een geweldig relatiegeschenk in handen.

Tip: kies voor een USB-adapter met twee ingangen zodat twee toestellen gelijktijdig kunnen opladen.

 

Voorbereid op weer en wind

Rijden in slecht weer is niet alleen geen pretje, het maakt de weg ook onveiliger. Bereid daarom uw klanten en relaties voor op slechte weersomstandigheden met een ijskrabber of fluohesjes (die zijn trouwens wettelijk verplicht!).

Ook paraplu’s zijn een aanrader, niets zo hemeltergend als doorweekt op kantoor aankomen.

We hebben allemaal graag een stralend zonnetje, maar in de auto is een laagstaande zon net erg gevaarlijk. Een zonnebril is daarom een onmisbaar item in elk voertuig. Ook een topartikel wat veiligheid betreft: een EHBO-kit.

Zorg ervoor dat ze deze artikelen bedrukt met uw logo in de auto hebben liggen. Is Moeder Natuur niet goed gezind, dan bent u de redder in nood.

Dit herkent u ongetwijfeld ook: u moet even een snelle tussenstop maken en zit al krap in tijd. En dan merkt u het: u vindt die parkeerschijf niet. Bedruk parkeerschijven met uw logo en deel ze uit, want dan vindt u binnenkort uw logo achter tal van autoruiten: urenlang exposure!

 

Vragen over onze artikelen?

Stuur ons een mailtje, bel ons (056/31 39 91 of 02/771 01 52) op of chat meteen met een medewerker. We helpen u graag verder met al uw vragen.

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Top 5 relatiegeschenken voor de koude wintermaanden

De wintermaanden bieden weer heel wat nieuwe opportuniteiten voor unieke relatiegeschenken. Ideaal om uw klantrelaties te verrassen met een relatiegeschenk voor Nieuwjaar of om mee te gaan met het winterseizoen. Met deze wintergadgets legt u uw professionele relaties extra in de watten.

Lees meer

Imponeer uw klanten en relaties met gegraveerde pennen van topmerken

Wil u (potentiële) klanten uw stijlvolle aanpak tonen en uw merk onlosmakelijk verbinden met kwaliteit? Dan is een luxe relatiegeschenk een van uw beste opties. Zo komen we algauw bij gegraveerde pennen, een beetje het symbool van stijl en luxe in de zakenwereld.

Lees meer

Bedruk fleecedekens met uw logo en ervaar wat een beetje warmte met uw zaken kan doen

Nu de winter voor de deur staat, ligt er bij uw relaties waarschijnlijk standaard een fleecedekentje op de bank. Bent u op zoek naar een warm relatiegeschenk? Laat fleecedekens bedrukken met uw logo en u bezorg uw klanten en relaties een warm gevoel.

Lees meer

Bedrukte schoolspullen voor een spetterend 2019

Wilt u het hart van uw klanten en zakenrelaties veroveren? Laat dan vandaag nog schoolspullen voor hun kinderen bedrukken! In deze blogpost vindt u alvast inspiratie!

Lees meer

Bezorg uw klanten een veilige winter met gepersonaliseerde veiligheidshesjes

De winter komt eraan, dat merken we duidelijk aan de dagen die alsmaar korter worden. Vaak is het nog donker wanneer men naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten veiligheidshesjes met opdruk en loods hen veilig door de winter.

Lees meer

Wanneer zijn relatiegeschenken aftrekbaar?

Wist u dat deze relatiegeschenken helemaal niet duur hoeven te zijn? Wij leggen u graag uit welke relatiegeschenken aftrekbaar zijn, zodat u al met weinig geld een groot gebaar kunt maken.

Lees meer

7 fantastische eindejaarsgeschenken

Wilt u een eindejaarsgeschenk cadeau doen aan uw klanten, zakenpartners of personeel? Maar weet u niet goed wat u moet kiezen? Wij geven u graag wat tips voor verrassende eindejaarsgeschenken die een blijvende indruk zullen maken.

Lees meer

Relatiegeschenk voor de herfst? Bedruk een paraplu!

Wie aan de herfst denkt, denkt aan prachtig gekleurde herfstbladeren, maar ook aan plotse regenbuien en windvlagen. Wilt u uw relaties deze herfst een geschenk cadeau doen waar ze écht iets aan hebben? Laat dan een paraplu bedrukken of kies voor een stoere regenjas met uw logo
Lees meer

De leukste relatiegeschenken rond boeken

Wilt u leesliefhebbers verwennen met een leuk cadeau? Dan hoeft u niet met uw neus in de boeken te zitten. Wij geven u graag de nodige inspiratie voor relatiegeschenken rond boeken! 

Lees meer

5 redenen om uw relatiegeschenk bij EuroGifts te bestellen

Zoekt u originele relatiegeschenken voor uw klanten? Een gepersonaliseerd cadeau voor uw medewerkers? Of wilt u promotieartikelen laten bedrukken met uw logo? Bij EuroGifts bent u aan het juiste adres voor al uw gepersonaliseerde relatiegeschenken. Bent u benieuwd wat EuroGifts zo uniek maakt? Ontdek 5 goede redenen om al uw relatiegeschenken en promotieartikelen voortaan bij EuroGifts te bestellen.

Lees meer

Goedkope relatiegeschenken

Heeft u al aan relatiegeschenken gedacht maar ze nooit besteld omdat u een gebrek aan budget had? Dan hebben we goed nieuws voor u: er zijn goedkope relatiegeschenken. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat. Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merk een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merkbekendheid te vergroten zonder veel uit te geven:

Lees meer

Pages