<< SUPER ACTIE: Bestel nu met personalisatie en kies uit 9 geschenken!* >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
DEZE RELATIEGESCHENKEN EN PROMOTIEARTIKELEN VOOR DE AUTOSECTOR MAKEN U ZICHTBAAR
 
Datum: 20/05/2019
Tijd: 03:10:00

You are here

Deze relatiegeschenken en promotieartikelen voor de autosector maken u zichtbaar

Pagina afdrukken

Deze relatiegeschenken en promotieartikelen voor de autosector maken u zichtbaar

Op zoek naar promotieartikelen of relatiegeschenken om de bekendheid van uw concessie of merk te vergroten? Bekijk dan zeker onderstaande artikelen die uw logo ongetwijfeld in de kijker zullen zetten.

Usb-lader - vrouw rijdt met de auto

Altijd energie voor uw klanten

Het is een probleem van deze tijd, maar wel een heel herkenbaar: we doen er alles aan om een lege gsm-batterij te vermijden. De tijd die we in de auto spenderen is ideaal om ons toestel op te laden.

Schenk uw klanten USB-adapters en/of powerbanks en neem dat stressgevoel bij ze weg. Laat deze artikelen bedrukken met uw logo en u hebt een geweldig relatiegeschenk in handen.

Tip: kies voor een USB-adapter met twee ingangen zodat twee toestellen gelijktijdig kunnen opladen.

 

Voorbereid op weer en wind

Rijden in slecht weer is niet alleen geen pretje, het maakt de weg ook onveiliger. Bereid daarom uw klanten en relaties voor op slechte weersomstandigheden met een ijskrabber of fluohesjes (die zijn trouwens wettelijk verplicht!).

Ook paraplu’s zijn een aanrader, niets zo hemeltergend als doorweekt op kantoor aankomen.

We hebben allemaal graag een stralend zonnetje, maar in de auto is een laagstaande zon net erg gevaarlijk. Een zonnebril is daarom een onmisbaar item in elk voertuig. Ook een topartikel wat veiligheid betreft: een EHBO-kit.

Zorg ervoor dat ze deze artikelen bedrukt met uw logo in de auto hebben liggen. Is Moeder Natuur niet goed gezind, dan bent u de redder in nood.

Dit herkent u ongetwijfeld ook: u moet even een snelle tussenstop maken en zit al krap in tijd. En dan merkt u het: u vindt die parkeerschijf niet. Bedruk parkeerschijven met uw logo en deel ze uit, want dan vindt u binnenkort uw logo achter tal van autoruiten: urenlang exposure!

 

Vragen over onze artikelen?

Stuur ons een mailtje, bel ons (056/31 39 91 of 02/771 01 52) op of chat meteen met een medewerker. We helpen u graag verder met al uw vragen.

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Een geslaagde tentamenperiode met EuroGifts

Mei is van start gegaan, de studieperiode en tentamens zijn in zicht en studenten beginnen zich voor te bereiden. De tentamenperiode wordt door veel studenten als zwaar ervaren. Elk hulpmiddel en beetje steun is welkom om deze tijd iets dragelijker te maken.

Lees meer

5 Nederland-gadgets om onze Oranje Leeuwen en Leeuwinnen te steunen

Met de Nations League en de Women’s World Cup in Frankrijk in zicht is het weer tijd om uw klanten en relaties in de  - laten we eerlijk zijn - ongeëvenaarde Oranje-sfeer te brengen. We hopen met z’n allen dat Memphis met een wondergoal de Engelsen van hun wolk schiet en dat Lieke en co, onze Leeuwinnen, net als in 2017 de gouden plak mee naar huis nemen.

Lees meer

Duurzame relatiegeschenken voor Wereldmilieudag

Tover een glimlach op het gezicht van uw relaties en verras hen op Wereldmilieudag met een duurzaam relatiegeschenk. Wij geven u alvast inspiratie!

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback