EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
7 FANTASTISCHE EINDEJAARSGESCHENKEN
 
Datum: 21/11/2018
Tijd: 05:45:35

You are here

7 fantastische eindejaarsgeschenken

Pagina afdrukken

7 fantastische eindejaarsgeschenken

Wilt u een eindejaarsgeschenk cadeau doen aan uw klanten, zakenpartners of personeel? Maar weet u niet goed wat u moet kiezen? Wij geven u graag wat tips voor verrassende eindejaarsgeschenken die een blijvende indruk zullen maken.

 

Eindejaarsgeschenken voor klanten en zakenpartners

Wilt u een eindejaarsgeschenk cadeau doen aan uw klanten, zakenpartners of personeel? Maar weet u niet goed wat u moet kiezen? Wij geven u graag wat tips voor verrassende eindejaarsgeschenken die een blijvende indruk zullen maken.

Met een attent eindejaarsgeschenk bedankt u uw klanten en zakenpartners voor de fijne samenwerking. Bij een zakelijk relatiegeschenk is het belangrijk dat uw logo duidelijk herkenbaar is, eventueel aangevuld met een korte boodschap.

Maak het uzelf daarnaast makkelijk en kies voor een eindejaarsgeschenk dat door de brievenbus past. Uw relaties zullen aangenaam verrast zijn wanneer ze tussen alle kerstkaarten, folders en rekeningen opeens uw attentie aantreffen.

Bij deze een paar originele cadeau-ideeën:

  • Kaarsenset Duo past perfect door de brievenbus en bevat 3 theelichtjes, een glazen kaarshouder, tien geurstokjes en een bijbehorende houder. Een gezellige set, die zeker van pas komt tijdens de feestdagen.
  • De eindejaarsperiode gaat gepaard met veel feestjes. Een mooie sommelier is dan altijd nuttig. Graveer de sommelier met een tekst zoals ‘Fijne feestdagen’ en u heeft een prachtig eindejaarsgeschenk.
  • Een powerbank die werkt op zonne-energie is altijd handig. Powerbank Solar 4000 heeft zowel een solar-paneel als een USB-aansluiting.

Originele cadeaus voor uw eigen personeel

stel een wijnpakket samen voor uw personeel.

Een eindejaarsgeschenk is de ideale manier om uw personeel te laten blijken dat u hen waardeert. Bij de keuze van een eindejaarsgeschenk voor uw personeel kunt u over het algemeen iets vrijer zijn.

U kunt een persoonlijke boodschap op het geschenk laten drukken en/of u kunt kiezen voor een wat groter cadeau, zoals een wijnpakket of een tas gevuld met leuke verrassingen.

Hieronder lijsten we alvast een paar creatieve geschenken op.

Hopelijk helpen deze tips u bij het kiezen van een origineel cadeau voor uw personeel, zakenpartners en klanten. Heeft u nog vragen over onze relatiegeschenken?

Contacteer ons via de chat!

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Bedruk fleecedekens met uw logo en ervaar wat een beetje warmte met uw zaken kan doen

Nu de winter voor de deur staat, ligt er bij uw relaties waarschijnlijk standaard een fleecedekentje op de bank. Bent u op zoek naar een warm relatiegeschenk? Laat fleecedekens bedrukken met uw logo en u bezorg uw klanten en relaties een warm gevoel.

Lees meer

Bedrukte schoolspullen voor een spetterend 2019

Wilt u het hart van uw klanten en zakenrelaties veroveren? Laat dan vandaag nog schoolspullen voor hun kinderen bedrukken! In deze blogpost vindt u alvast inspiratie!

Lees meer

Bezorg uw klanten een veilige winter met gepersonaliseerde veiligheidshesjes

De winter komt eraan, dat merken we duidelijk aan de dagen die alsmaar korter worden. Vaak is het nog donker wanneer men naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten veiligheidshesjes met opdruk en loods hen veilig door de winter.

Lees meer

Wanneer zijn relatiegeschenken aftrekbaar?

Wist u dat deze relatiegeschenken helemaal niet duur hoeven te zijn? Wij leggen u graag uit welke relatiegeschenken aftrekbaar zijn, zodat u al met weinig geld een groot gebaar kunt maken.

Lees meer

Relatiegeschenk voor de herfst? Bedruk een paraplu!

Wie aan de herfst denkt, denkt aan prachtig gekleurde herfstbladeren, maar ook aan plotse regenbuien en windvlagen. Wilt u uw relaties deze herfst een geschenk cadeau doen waar ze écht iets aan hebben? Laat dan een paraplu bedrukken of kies voor een stoere regenjas met uw logo
Lees meer

De leukste relatiegeschenken rond boeken

Wilt u leesliefhebbers verwennen met een leuk cadeau? Dan hoeft u niet met uw neus in de boeken te zitten. Wij geven u graag de nodige inspiratie voor relatiegeschenken rond boeken! 

Lees meer

5 redenen om uw relatiegeschenk bij EuroGifts te bestellen

Zoekt u originele relatiegeschenken voor uw klanten? Een gepersonaliseerd cadeau voor uw medewerkers? Of wilt u promotieartikelen laten bedrukken met uw logo? Bij EuroGifts bent u aan het juiste adres voor al uw gepersonaliseerde relatiegeschenken. Bent u benieuwd wat EuroGifts zo uniek maakt? Ontdek 5 goede redenen om al uw relatiegeschenken en promotieartikelen voortaan bij EuroGifts te bestellen.

Lees meer

Goedkope relatiegeschenken

Heeft u al aan relatiegeschenken gedacht maar ze nooit besteld omdat u een gebrek aan budget had? Dan hebben we goed nieuws voor u: er zijn goedkope relatiegeschenken. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat. Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merk een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merkbekendheid te vergroten zonder veel uit te geven:

Lees meer

Hebt u al een leuk geschenk voor uw Open Huis of voor uw speciale Klantendag?

We veronderstellen dat u op uw Open Huis of speciale klantendag steevast uitpakt met een leuk geschenkje voor elke bezoeker. Maar aangezien u deze blogpost leest, is wat inspiratie waarschijnlijk welkom. Wees gerust, u kunt op ons rekenen.

Lees meer

3 populaire, gepersonaliseerde gadgets voor de zomer

Lekker warm weer, de scholen die hun deuren voor een tijdje gesloten hebben: de zomer is nu écht begonnen! En dat vraagt om aangepaste relatiegeschenken. Wilt u ervoor zorgen dat uw klanten en zakenrelaties volop van de zomer kunnen genieten? Of zoekt u leuke gadgets die u kan laten bedrukken voor een zomers event? Dan zit u goed met een van deze populaire, gepersonaliseerde gadgets!

 

 

Lees meer

Heeft u al gedacht aan een relatiegeschenk voor op de fiets?

In de zomer is de fiets hét vervoermiddel bij uitstek. Naar het werk, naar de sportschool of gewoon als ontspanning: zodra het weer het toelaat, springen we maar al te graag op ons stalen ros. Praktische fietsaccessoires zijn dan een must. Laat dit dus ook het geknipte moment zijn voor u om relatiegeschenken voor de fiets te bedrukken.

Lees meer

Pages