<< SUPER ACTIE: Bestel nu met personalisatie en kies uit 9 geschenken!* >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
IMPONEER UW KLANTEN EN RELATIES MET GEGRAVEERDE PENNEN VAN TOPMERKEN
 
Datum: 23/04/2019
Tijd: 00:51:27

You are here

Imponeer uw klanten en relaties met gegraveerde pennen van topmerken

Pagina afdrukken

Imponeer uw klanten en relaties met gegraveerde pennen van topmerken

Uw relaties en klanten verrassen met een relatiegeschenk is één ding. Ze ook daadwerkelijk imponeren is een heel ander verhaal. Nochtans is dat de bedoeling van een relatiegeschenk: indruk maken en de relatie – het woord zegt het zelf – versterken. Hiervoor is het graveren van balpennen uiterst geschikt. 

 

Een gegraveerde pen: meer dan een symbool

Wilt u (potentiële) klanten uw stijlvolle aanpak tonen en uw merk onlosmakelijk verbinden met kwaliteit? Dan is een luxe relatiegeschenk een van uw beste opties. Zo komen we algauw bij gegraveerde pennen, het symbool van stijl en luxe in de zakenwereld.

Persoon schrijft met balpen. Laat deze pen graveren.  

Nochtans is zo’n pen met inscriptie meer dan een symbool. Omdat de bezitter met veel verschillende mensen en bedrijven zaken doet, verspreidt uw logo zich razendsnel onder een heel specifieke groep: uw doelgroep. Dit zijn de mensen bij wie u naam wilt maken.

Waarom pennen graveren in plaats van bedrukken?

Kies voor het graveren van uw pennen in plaats van ze te bedrukken. Bij het graveren van balpennen, wordt uw logo of bedrijfsnaam onder zeer hoge hitte in uw pen gelaserd. Dit zorgt ervoor dat uw logo of bedrijfsnaam zelfs bij intensief gebruik niet zal vervagen of verkleuren. De details van de gravure blijven dus altijd behouden. 

Welke balpen laten graveren?

Als u stijl en klasse is wilt uitstralen, begrijpt u ook het belang van de kwaliteit van de gegraveerde pen. Een pen met uw logo die het na amper enkele weken begeeft doet u meer kwaad dan goed. Daarom kiest u beste voor pennen van a-merken.

De Balpen Rotring Madrid, Balpen Century (Ch. Dickens) of de Schrijfset Ottoman (Ch. Lacroix) van EuroGifts, bijvoorbeeld, zijn uitstekende pennen om te laten graveren.

 

Zwarte vulpen op blad papier.  

Luxueuze gegraveerde pennen

Mikt u echt op luxe, dan bent u wellicht op zoek naar een luxe pen met inscriptie zoals de Balpen Parker Jotter Core, Jotter Steel of de Schrijfset Classico (Ch. Dickens).

Een vulpen wordt al helemaal gelinkt met klasse. De Vulpen Zoom is daar een uitstekend voorbeeld van.

Bent u nog niet helemaal zeker op welke pennen uw logo het meest tot z’n recht komt? Neem eens een kijkje in het brede EuroGifts-gamma met pennen van a-merken. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Stressvrij werken dankzij deze personeelsgeschenken

Stress op de werkvloer komt steeds vaker voor. Kies daarom voor een van onze anti-stress personeelsgeschenken en draag bij aan een werkomgeving zonder stress.

Lees meer

Top 5 meest originele relatiegeschenken

Een van de basisdoelen in de marketing is om op te vallen tussen de concurrentie. Die ongeschreven regel trekt zich door tot in alle aspecten van uw business.

Een van die aspecten is uw branding, waarvan een relatiegeschenk een schoolvoorbeeld is. Om op te vallen in de zee van bedrijfsnamen en logo’s doet u er goed aan uit te pakken met originele relatiegeschenken.

Om u op weg te helpen lichten we 5 toppers van originele relatiegeschenken uit waarmee u een heel jaar door scoort bij uw relaties.

Lees meer

Ideeën voor secretaressedag: toon hen de waardering die ze verdienen

Vraag eender welke bedrijfsleider wie de ruggengraat van de onderneming is en u krijgt 9 op de 10 dit antwoord: de office assistant.

Dag in dag uit maken zij zich onmisbaar door de ideale omstandigheden te creëren waarin alles binnen het bedrijf gesmeerd loopt. Hun rol is geëvolueerd van assistent naar regisseur. Een rol waar ze vaak een Oscar voor verdienen.

Hoog tijd dus om uw office assistants, management assistants, secretaresses/secretarissen - of hoe u ze ook wil noemen - te laten voelen dat u hen apprecieert. Daarom hebben we hieronder een lijst gemaakt met cadeau-ideeën voor Secretaressedag.

Lees meer
Terug naar het overzicht