EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
IMPONEER UW KLANTEN EN RELATIES MET GEGRAVEERDE PENNEN VAN TOPMERKEN
 
Datum: 17/02/2019
Tijd: 11:40:15

You are here

Imponeer uw klanten en relaties met gegraveerde pennen van topmerken

Pagina afdrukken

Imponeer uw klanten en relaties met gegraveerde pennen van topmerken

Uw relaties en klanten verrassen met een relatiegeschenk is één ding. Ze ook daadwerkelijk imponeren is een heel ander verhaal. Nochtans is dat de bedoeling van een relatiegeschenk: indruk maken en de relatie – het woord zegt het zelf – versterken. Hiervoor is het graveren van balpennen uiterst geschikt. 

 

Een gegraveerde pen: meer dan een symbool

Wilt u (potentiële) klanten uw stijlvolle aanpak tonen en uw merk onlosmakelijk verbinden met kwaliteit? Dan is een luxe relatiegeschenk een van uw beste opties. Zo komen we algauw bij gegraveerde pennen, het symbool van stijl en luxe in de zakenwereld.

Persoon schrijft met balpen. Laat deze pen graveren.  

Nochtans is zo’n pen met inscriptie meer dan een symbool. Omdat de bezitter met veel verschillende mensen en bedrijven zaken doet, verspreidt uw logo zich razendsnel onder een heel specifieke groep: uw doelgroep. Dit zijn de mensen bij wie u naam wilt maken.

Waarom pennen graveren in plaats van bedrukken?

Kies voor het graveren van uw pennen in plaats van ze te bedrukken. Bij het graveren van balpennen, wordt uw logo of bedrijfsnaam onder zeer hoge hitte in uw pen gelaserd. Dit zorgt ervoor dat uw logo of bedrijfsnaam zelfs bij intensief gebruik niet zal vervagen of verkleuren. De details van de gravure blijven dus altijd behouden. 

Welke balpen laten graveren?

Als u stijl en klasse is wilt uitstralen, begrijpt u ook het belang van de kwaliteit van de gegraveerde pen. Een pen met uw logo die het na amper enkele weken begeeft doet u meer kwaad dan goed. Daarom kiest u beste voor pennen van a-merken.

De Balpen Rotring Madrid, Balpen Century (Ch. Dickens) of de Schrijfset Ottoman (Ch. Lacroix) van EuroGifts, bijvoorbeeld, zijn uitstekende pennen om te laten graveren.

 

Zwarte vulpen op blad papier.  

Luxueuze gegraveerde pennen

Mikt u echt op luxe, dan bent u wellicht op zoek naar een luxe pen met inscriptie zoals de Balpen Parker Jotter Core, Jotter Steel of de Schrijfset Classico (Ch. Dickens).

Een vulpen wordt al helemaal gelinkt met klasse. De Vulpen Zoom is daar een uitstekend voorbeeld van.

Bent u nog niet helemaal zeker op welke pennen uw logo het meest tot z’n recht komt? Neem eens een kijkje in het brede EuroGifts-gamma met pennen van a-merken. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Tip: zet uw startende onderneming op de kaart met originele gadgets

Een eigen zaak starten is niet altijd even eenvoudig. Dankzij deze tip wordt het nog makkelijker om uw naamsbekendheid te verhogen, en dat zonder al te veel moeite!

Lees meer

De 3 meest populaire multimedia-relatiegeschenken

In deze digitale tijd oogt u altijd succes met digitale relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick, powerbank, luidspreker of hoofdtelefoon. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons grote aanbod aan multimedia? Wij helpen u een handje en lijsten de drie populairste multimedia-artikelen voor u op.

Lees meer

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Het nieuwe jaar is volop bezig en de feestdagen lijken al ver achter ons te liggen. Dit betekent echter niet dat u uw klantrelaties niet langer in de watten moet leggen. Integendeel: dit is de ideale periode om hen (letterlijk) warm te houden met attente relatiegeschenken.

Met deze geschenken laat u uw relaties niet in de kou staan!

Lees meer
Terug naar het overzicht