EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
GEPERSONALISEERD SNOEP: EEN HALLOWEEN OM VAN TE SMULLEN
 
Datum: 08/12/2019
Tijd: 23:56:52

You are here

Gepersonaliseerd snoep: een Halloween om van te smullen

Pagina afdrukken

Gepersonaliseerd snoep: een Halloween om van te smullen

Halloween wint almaar aan populariteit in ons land. Een dag waarop kinderen ‘s avonds van deur tot deur trekken in hun griezeligste outfits om hun snoepzak te vullen. Halloween is dan ook een uitstekende manier voor uw bedrijf om aan bekendheid te winnen. Ontdek hier onze originele halloweengadgets.  

 

Zoete promoties

In ons gamma vindt u heel wat mogelijkheden om snoep te personaliseren met uw logo. Zo biedt ons assortiment een uitgebreide keuze aan heerlijk snoep, zoals de Lolly Rondo of de Lolly Promo. Deze bedrukbare lolly’s zijn beschikbaar in diverse smaken: aardbei, kers, citroen, appel, cola en sinaasappel. Bedruk uw logo of originele tekst op de witte of transparante folie. 

Daarnaast vindt u ook nog leuke snoepdoosjes, zoals de snoepdoosjes van Haribo, leverbaar met Haribo colaflesjes of gummibeertjes. Liever iets fris? Kies dan voor het Click-clack muntdoosje. Deze doosjes zijn beschikbaar in 4 verschillende kleuren. Bovendien kunt u de smaak van de muntjes zelf kiezen. 

Ontdek onze collectie snoepgoed

 

Veilig op halloweentocht

Griezeligheid staat centraal op Halloween, toch is het een absolute must om gezien te worden in het donker. Kies daarom voor onze veilige halloweengadgets waardoor kinderen zichtbaar aan hun tocht kunnen starten. Zo kunt u kiezen voor de personaliseerbare zaklamp Pocketlight of voor de Fluo armband Reflect. Of kies voor onze speelse safety das Reflecto, waardoor zelfs fluovestjes leuk worden om te dragen! 

  

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Ga voor krachtige reclame met bedrukte powerbanks

De dag van vandaag worden we overstelpt met reclame. We zien overal logo’s, slogans, flitsende producten, enzovoort. Om uw naam of merk effectief in de kijker te zetten heeft u nood aan een krachtige boodschap – letterlijk en figuurlijk.

Lees meer

Met deze trendy relatiegeschenken verrast u in 2020 uw klanten

Uw klanten zien voortdurend veel verschillende mensen, ontvangen van links en rechts geschenken en op het einde van de dag valt er niemand meer op door een overvloed aan indrukken. De sleutel tot succes? Uitpakken met een trendy relatiegeschenk dat z’n nut keer op keer bewijst. En zo dus deel gaat uitmaken van het dagelijks leven van uw klant of relatie. In deze blogpost geven we u enkele uitstekende ideeën.

Lees meer

Zakelijke relatiegeschenken die er ook na de feestdagen nog toe doen

Tijdens het eindejaar wordt u vaak om de oren geslagen met originele kerstcadeaus van zakenpartners, leveranciers of klanten. Om ook na de feestdagen top of mind te blijven bij u klanten, vindt u hier handige tips voor zakelijke kerstcadeaus die er echt toe doen.

Lees meer
Terug naar het overzicht