EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
GEPERSONALISEERD SNOEP: EEN HALLOWEEN OM VAN TE SMULLEN
 
Datum: 16/10/2019
Tijd: 00:28:38

You are here

Gepersonaliseerd snoep: een Halloween om van te smullen

Pagina afdrukken

Gepersonaliseerd snoep: een Halloween om van te smullen

Halloween wint almaar aan populariteit in ons land. Een dag waarop kinderen ‘s avonds van deur tot deur trekken in hun griezeligste outfits om hun snoepzak te vullen. Halloween is dan ook een uitstekende manier voor uw bedrijf om aan bekendheid te winnen. Ontdek hier onze originele halloweengadgets.  

 

Zoete promoties

In ons gamma vindt u heel wat mogelijkheden om snoep te personaliseren met uw logo. Zo biedt ons assortiment een uitgebreide keuze aan heerlijk snoep, zoals de Lolly Rondo of de Lolly Promo. Deze bedrukbare lolly’s zijn beschikbaar in diverse smaken: aardbei, kers, citroen, appel, cola en sinaasappel. Bedruk uw logo of originele tekst op de witte of transparante folie. 

Daarnaast vindt u ook nog leuke snoepdoosjes, zoals de snoepdoosjes van Haribo, leverbaar met Haribo colaflesjes of gummibeertjes. Liever iets fris? Kies dan voor het Click-clack muntdoosje. Deze doosjes zijn beschikbaar in 4 verschillende kleuren. Bovendien kunt u de smaak van de muntjes zelf kiezen. 

Ontdek onze collectie snoepgoed

 

Veilig op halloweentocht

Griezeligheid staat centraal op Halloween, toch is het een absolute must om gezien te worden in het donker. Kies daarom voor onze veilige halloweengadgets waardoor kinderen zichtbaar aan hun tocht kunnen starten. Zo kunt u kiezen voor de personaliseerbare zaklamp Pocketlight of voor de Fluo armband Reflect. Of kies voor onze speelse safety das Reflecto, waardoor zelfs fluovestjes leuk worden om te dragen! 

  

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Bezorg uw klanten een veilige winter dankzij fluohesjes met uw naam

De winter komt eraan, dat merkt u duidelijk aan de dagen die steeds korter worden. Vaak is het nog donker wanneer u naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten een veiligheidsvestje met opdruk en loods hen veilig door de winter.

Lees meer

Tips voor cadeaus voor ambtenaren

Mag u ambtenaren een cadeau geven als bedankje? En zo ja, wat kunt u hen dan geven? Wij lichten de regels toe én geven tips voor originele geschenken! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lees meer

Praktische artikelen en gadgets voor de promotie van uw vereniging

Wat zou een voetbalclub zijn zonder een logo op de borst? Het embleem dat men fier verdedigt op velden in het hele land. Beeld u maar eens in dat onze Rode Duivels in roze plunje met een Nederlands vlagje op het WK voetbal zouden staan. U begrijpt hoe de details het verschil maken.

Lees meer
Terug naar het overzicht