EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
GEPERSONALISEERDE COMMUNIEBEDANKJES EN BEDANKJES VOOR HET LENTEFEEST
 
Datum: 24/02/2018
Tijd: 20:47:27

You are here

Gepersonaliseerde communiebedankjes en bedankjes voor het lentefeest

Pagina afdrukken

Gepersonaliseerde communiebedankjes en bedankjes voor het lentefeest

Bedank je gasten met gepersonaliseerde communiebedankjes, een blijvend aandenken voor iedereen die aanwezig was op het communie- of lentefeest. 

Of u uw kinderen gelovig opvoedt of niet, een eerste communiefeest of lentefeest is een dag die een kind altijd zal bijblijven. Met wat geluk is het een zonnige dag, met een stapel leuke cadeaus en vriendjes en vriendinnetjes om de ganse dag mee te spelen. Bij deze leuke dag horen natuurlijk ook de traditionele communiebedankjes. Met een origineel bedankje maakt u deze onvergetelijke dag immers helemaal compleet. 

 

communiebedankjes_spelende_kinderen

Originele communiebedankjes in beeld

Na een ongelooflijk communie- of lentefeest wilt u uw gasten natuurlijk een origineel aandenken geven dat nog jaren bijgehouden zal worden. Maar wat geeft u dan best als communiebedankje?

Beelden spreken altijd aan. Een fotokader als bedankje voor de communie of het lentefeest is dan ook altijd een succes. Fotolijst Imago, bijvoorbeeld, biedt plaats aan 3 leuke foto’s. Daarbovenop is deze lijst ook een pennenhouder - ideaal dus als bureau-accessoire op kantoor. Vindt u 3 foto’s te weinig? Geen probleem, Fotokader Finn toont tot wel 13 foto’s. Zo kunnen uw gasten regelmatig afwisselen tussen al die leuke beelden.   

Communiebedankjes die onmiddellijk blije gezichten tevoorschijn toveren

Wilt u een leuk en origineel communiebedankje voor de neefjes en nichtjes van uw kind? Dan is een bedrukte bellenblaas een geweldig idee. Ook een fleurige markeerstift of springtouw zal hen zeker kunnen bekoren. Wilt u de nonkels, tantes en vrienden ook laten meegenieten? Laat ze dan snoepen met een gepersonaliseerd snoeppotje. Zo worden niet enkel de kinderen aangenaam verrast met een communiebedankje.

 

communiebedankjes

Zorg voor klantenbinding met communiebedankjes 

Bent u communiefotograaf of verkoopt u communiekledij? Dan versterkt u sowieso de relatie met uw klanten door communicantjes te verrassen met een gepersonaliseerd bedankje.

EuroGifts heeft heel wat personaliseerbare, originele communiebedankjes die zeker een lach zullen toveren op het gezicht van uw gasten!

  

Vragen ?

Chat met ons en we helpen u met plezier verder!

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Een stressvrije werkomgeving dankzij deze personeelsgeschenken

Stress op de werkvloer komt steeds vaker voor. Kies daarom voor een van onze anti-stress personeelsgeschenken en draag bij aan een stressvrije werkomgeving.

Lees meer

Uitdeelcadeautjes als gepersonaliseerde herinnering

U geeft binnenkort een feest en wilt uw gasten verrassen met een gepersonaliseerd cadeau? Of u organiseert een event en wil iedereen bedanken met een persoonlijk geschenk? Bekijk dan zeker onze tips voor de leukste uitdeelcadeautjes.

Lees meer

Zo kiest u de juiste bedrukte balpennen voor uw bedrijf

We vertellen dit al jaren aan al onze klanten en dat zal wellicht niet snel veranderen: bedrukte balpennen zijn altijd een goed idee als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Maar voor elke sector is er een type pen. Ontdek in deze blogpost hoe u de juiste bedrukte balpen kiest voor uw sector.

Lees meer

5 relatiegeschenken voor Valentijn die altijd een schot in de roos zijn !

Kom verrassend uit de hoek met een gepersonaliseerd relatiegeschenk voor Valentijn, de perfecte kans om de warme, hartelijke kant van uw organisatie te tonen.

Lees meer

Bedrukte ijskrabbers, perfect om het ijs te breken

Bent u op zoek naar het ideale relatiegeschenk om het ijs te breken? Een geschenk dat uw merk positief in de kijker zet en ook nuttig is? Geef dan een ijskrabber met uw logo cadeau.

Lees meer

Fluohesjes bedrukken met naam zorgt voor zichtbaarheid van uw logo

Fluohesjes met naam bedrukken zorgt op een persoonlijke manier voor de veiligheid van uw medewerkers, organisatieleden of schoolkinderen en maakt simultaan reclame !

Lees meer

Hoe bedrukte pasjeshouders zichzelf terugbetalen

In de ondernemerswereld gaat het snel. Heel snel. Elke dag ontmoet u nieuwe mensen, ziet u nieuwe gezichten en legt u nieuwe contacten. Daarom hebt u als vooruitziend ondernemer altijd visitekaartjes op zak. Het is handig als u deze handig bij elkaar houdt met een visitekaartjeshouder. 

Lees meer

Gepersonaliseerde Pins: eenvoudige en elegante branding

Op kantoor, tijdens een beurs, een netwerkevent, betoging, bedrijfsreceptie, meeting,… pins en geven een originele & professionele touch aan uw voorkomen verkrijgbaar in de vorm van uw logo en zorgen ze in oogopslag voor een unieke look.

Lees meer

Bezorg uw relaties een gezellige winter met gepersonaliseerde fleeceproducten

Het geheim van een goed relatiegeschenk zit ‘m in het schenken van het juiste cadeau op het juiste moment. Timing is alles. Aangezien de wintermaanden voor de deur staan, of ze eigenlijk al op een kier hebben gezet, is het perfecte ogenblik aangebroken om uw relaties en medewerkers een plezier te doen met gepersonaliseerde fleeceproducten. 

Lees meer

40 Jaar EuroGifts - Uw promo en gifts, onze passie !

Merkte u het ook al op? 40 is dit jaar een speciaal getal voor EuroGifts: ons bedrijf bestaat namelijk 40 jaar! Het mag gezegd: we legden de afgelopen jaren een mooi parcours af en groeiden als bedrijf uit tot een vaste waarde op de Belgische, Franse en Nederlandse markt. 

Lees meer

Wat een beetje warmte met uw zaken kan doen: gepersonaliseerde fleecedekens

Nu de winter voor de deur staat, zijn fleecedekens niet weg te denken uit uw zetel. Bent u op zoek naar een warm relatiegeschenk? Laat uw fleecedekens bedrukken met uw logo en u bezorgt uw relaties een warme thuis. 

Lees meer

Pages