EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
GEPERSONALISEERDE COMMUNIEBEDANKJES EN BEDANKJES VOOR HET LENTEFEEST
 
Datum: 23/02/2019
Tijd: 08:48:06

You are here

Gepersonaliseerde communiebedankjes en bedankjes voor het lentefeest

Pagina afdrukken

Gepersonaliseerde communiebedankjes en bedankjes voor het lentefeest

Bedank uw gasten met gepersonaliseerde communiebedankjes, een blijvend aandenken voor iedereen die aanwezig was op het communie- of lentefeest. 

Of u uw kinderen gelovig opvoedt of niet, een eerste communiefeest of lentefeest is een dag die een kind altijd zal bijblijven. Met wat geluk is het een zonnige dag, met een stapel leuke cadeaus en vriendjes en vriendinnetjes om de hele dag mee te spelen. Bij deze leuke dag horen natuurlijk ook de traditionele communiebedankjes. Met een origineel bedankje maakt u deze onvergetelijke dag immers helemaal compleet. 

 

communiebedankjes_spelende_kinderen

Originele communiebedankjes in beeld

Na een ongelooflijk communie- of lentefeest wilt u uw gasten natuurlijk een origineel aandenken geven dat nog jaren bijgehouden zal worden. Maar wat geeft u dan best als communiebedankje?

Beelden spreken altijd aan. Een fotokader als bedankje voor de communie of het lentefeest is dan ook altijd een succes. Fotolijst Imago, bijvoorbeeld, biedt plaats aan 3 leuke foto’s. Daarbovenop is deze lijst ook een pennenhouder - ideaal dus als bureau-accessoire op kantoor. Vindt u 3 foto’s te weinig? Geen probleem, Fotokader Finn toont tot wel 13 foto’s. Zo kunnen uw gasten regelmatig afwisselen tussen al die leuke beelden.   

Communiebedankjes die onmiddellijk blije gezichten tevoorschijn toveren

Wilt u een leuk en origineel communiebedankje voor de neefjes en nichtjes van uw kind? Dan is een bedrukte bellenblaas een geweldig idee. Ook een fleurige markeerstift of springtouw zal hun zeker kunnen verblijden. Wilt u de familie en vrienden ook laten meegenieten? Laat ze dan snoepen met een gepersonaliseerd snoeppotje. Zo worden niet enkel de kinderen aangenaam verrast met een communiebedankje.

 

communiebedankjes

Zorg voor klantenbinding met communiebedankjes 

Bent u communiefotograaf of verkoopt u communiekleding? Dan versterkt u sowieso de relatie met uw klanten door communicantjes te verrassen met een gepersonaliseerd bedankje.

EuroGifts heeft heel wat personaliseerbare, originele communiebedankjes die zeker een lach zullen toveren op het gezicht van uw gasten!

  

Vragen ?

Chat met ons en we helpen u met plezier verder!

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Goedkope relatiegeschenken

Heeft u al aan relatiegeschenken gedacht maar ze nooit besteld omdat u een gebrek aan budget had? Dan hebben we goed nieuws voor u: er zijn goedkope relatiegeschenken. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat.

 

Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merk een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merkbekendheid te vergroten zonder veel uit te geven:

Lees meer

Tip: zet uw startende onderneming op de kaart met originele gadgets

Een eigen zaak starten is niet altijd even eenvoudig. Dankzij deze tip wordt het nog makkelijker om uw naamsbekendheid te verhogen, en dat zonder al te veel moeite!

Lees meer

De 3 meest populaire multimedia-relatiegeschenken

In deze digitale tijd oogt u altijd succes met digitale relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick, powerbank, luidspreker of hoofdtelefoon. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons grote aanbod aan multimedia? Wij helpen u een handje en lijsten de drie populairste multimedia-artikelen voor u op.

Lees meer
Terug naar het overzicht