EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
GEPERSONALISEERDE COMMUNIEBEDANKJES EN BEDANKJES VOOR HET LENTEFEEST
 
Datum: 19/11/2018
Tijd: 19:41:59

You are here

Gepersonaliseerde communiebedankjes en bedankjes voor het lentefeest

Pagina afdrukken

Gepersonaliseerde communiebedankjes en bedankjes voor het lentefeest

Bedank uw gasten met gepersonaliseerde communiebedankjes, een blijvend aandenken voor iedereen die aanwezig was op het communie- of lentefeest. 

Of u uw kinderen gelovig opvoedt of niet, een eerste communiefeest of lentefeest is een dag die een kind altijd zal bijblijven. Met wat geluk is het een zonnige dag, met een stapel leuke cadeaus en vriendjes en vriendinnetjes om de hele dag mee te spelen. Bij deze leuke dag horen natuurlijk ook de traditionele communiebedankjes. Met een origineel bedankje maakt u deze onvergetelijke dag immers helemaal compleet. 

 

communiebedankjes_spelende_kinderen

Originele communiebedankjes in beeld

Na een ongelooflijk communie- of lentefeest wilt u uw gasten natuurlijk een origineel aandenken geven dat nog jaren bijgehouden zal worden. Maar wat geeft u dan best als communiebedankje?

Beelden spreken altijd aan. Een fotokader als bedankje voor de communie of het lentefeest is dan ook altijd een succes. Fotolijst Imago, bijvoorbeeld, biedt plaats aan 3 leuke foto’s. Daarbovenop is deze lijst ook een pennenhouder - ideaal dus als bureau-accessoire op kantoor. Vindt u 3 foto’s te weinig? Geen probleem, Fotokader Finn toont tot wel 13 foto’s. Zo kunnen uw gasten regelmatig afwisselen tussen al die leuke beelden.   

Communiebedankjes die onmiddellijk blije gezichten tevoorschijn toveren

Wilt u een leuk en origineel communiebedankje voor de neefjes en nichtjes van uw kind? Dan is een bedrukte bellenblaas een geweldig idee. Ook een fleurige markeerstift of springtouw zal hun zeker kunnen verblijden. Wilt u de familie en vrienden ook laten meegenieten? Laat ze dan snoepen met een gepersonaliseerd snoeppotje. Zo worden niet enkel de kinderen aangenaam verrast met een communiebedankje.

 

communiebedankjes

Zorg voor klantenbinding met communiebedankjes 

Bent u communiefotograaf of verkoopt u communiekleding? Dan versterkt u sowieso de relatie met uw klanten door communicantjes te verrassen met een gepersonaliseerd bedankje.

EuroGifts heeft heel wat personaliseerbare, originele communiebedankjes die zeker een lach zullen toveren op het gezicht van uw gasten!

  

Vragen ?

Chat met ons en we helpen u met plezier verder!

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Bedrukte schoolspullen voor een spetterend 2019

Wilt u het hart van uw klanten en zakenrelaties veroveren? Laat dan vandaag nog schoolspullen voor hun kinderen bedrukken! In deze blogpost vindt u alvast inspiratie!

Lees meer

Bezorg uw klanten een veilige winter met gepersonaliseerde veiligheidshesjes

De winter komt eraan, dat merken we duidelijk aan de dagen die alsmaar korter worden. Vaak is het nog donker wanneer men naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten veiligheidshesjes met opdruk en loods hen veilig door de winter.

Lees meer

Wanneer zijn relatiegeschenken aftrekbaar?

Wist u dat deze relatiegeschenken helemaal niet duur hoeven te zijn? Wij leggen u graag uit welke relatiegeschenken aftrekbaar zijn, zodat u al met weinig geld een groot gebaar kunt maken.

Lees meer

7 fantastische eindejaarsgeschenken

Wilt u een eindejaarsgeschenk cadeau doen aan uw klanten, zakenpartners of personeel? Maar weet u niet goed wat u moet kiezen? Wij geven u graag wat tips voor verrassende eindejaarsgeschenken die een blijvende indruk zullen maken.

Lees meer

Relatiegeschenk voor de herfst? Bedruk een paraplu!

Wie aan de herfst denkt, denkt aan prachtig gekleurde herfstbladeren, maar ook aan plotse regenbuien en windvlagen. Wilt u uw relaties deze herfst een geschenk cadeau doen waar ze écht iets aan hebben? Laat dan een paraplu bedrukken of kies voor een stoere regenjas met uw logo
Lees meer

De leukste relatiegeschenken rond boeken

Wilt u leesliefhebbers verwennen met een leuk cadeau? Dan hoeft u niet met uw neus in de boeken te zitten. Wij geven u graag de nodige inspiratie voor relatiegeschenken rond boeken! 

Lees meer

5 redenen om uw relatiegeschenk bij EuroGifts te bestellen

Zoekt u originele relatiegeschenken voor uw klanten? Een gepersonaliseerd cadeau voor uw medewerkers? Of wilt u promotieartikelen laten bedrukken met uw logo? Bij EuroGifts bent u aan het juiste adres voor al uw gepersonaliseerde relatiegeschenken. Bent u benieuwd wat EuroGifts zo uniek maakt? Ontdek 5 goede redenen om al uw relatiegeschenken en promotieartikelen voortaan bij EuroGifts te bestellen.

Lees meer

Goedkope relatiegeschenken

Heeft u al aan relatiegeschenken gedacht maar ze nooit besteld omdat u een gebrek aan budget had? Dan hebben we goed nieuws voor u: er zijn goedkope relatiegeschenken. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat. Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merk een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merkbekendheid te vergroten zonder veel uit te geven:

Lees meer

Hebt u al een leuk geschenk voor uw Open Huis of voor uw speciale Klantendag?

We veronderstellen dat u op uw Open Huis of speciale klantendag steevast uitpakt met een leuk geschenkje voor elke bezoeker. Maar aangezien u deze blogpost leest, is wat inspiratie waarschijnlijk welkom. Wees gerust, u kunt op ons rekenen.

Lees meer

3 populaire, gepersonaliseerde gadgets voor de zomer

Lekker warm weer, de scholen die hun deuren voor een tijdje gesloten hebben: de zomer is nu écht begonnen! En dat vraagt om aangepaste relatiegeschenken. Wilt u ervoor zorgen dat uw klanten en zakenrelaties volop van de zomer kunnen genieten? Of zoekt u leuke gadgets die u kan laten bedrukken voor een zomers event? Dan zit u goed met een van deze populaire, gepersonaliseerde gadgets!

 

 

Lees meer

Heeft u al gedacht aan een relatiegeschenk voor op de fiets?

In de zomer is de fiets hét vervoermiddel bij uitstek. Naar het werk, naar de sportschool of gewoon als ontspanning: zodra het weer het toelaat, springen we maar al te graag op ons stalen ros. Praktische fietsaccessoires zijn dan een must. Laat dit dus ook het geknipte moment zijn voor u om relatiegeschenken voor de fiets te bedrukken.

Lees meer

Pages