EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
GOEDKOPE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 22/08/2019
Tijd: 07:40:01

You are here

Goedkope relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Goedkope relatiegeschenken

Goedkope gadgets? Hierzo!

Er komt zoveel kijken bij het runnen van een bedrijf. Van vergaderingen en klantenbezoek tot afscheidsfeestjes en teambuildingactiviteiten. Voor al die gebeurtenissen hebt u klein materiaal nodig dat op een of andere manier altijd wel van pas komt. En laat dat nou net een ideale bron van inspiratie zijn voor goedkope relatiegeschenken:

 

Bedrukte pennen zijn altijd een succes én kunnen ook goedkoop

Als een van de belangrijkste communicatievormen zijn pennen al jaar en dag een heel populair relatiegeschenk. Aan de grond van dat succes ligt het simpele feit dat een gemiddeld persoon - ondanks de vele digitale alternatieven - pen en papier nog steeds dagelijks gebruikt.

Bedruk deze pennen goedkoop met uw logo of bedrijfsnaam en u hebt een heel sterk én goedkoop relatiegeschenk dat uw merk top-of-mind maakt bij uw klanten en prospects. Enkele concrete tips:

roze spaarvarken

Aanstekers als goedkoop relatiegeschenk? Da’s niet met vuur spelen

Het is grappig om vast te stellen hoe we voor essentiële zaken nog steeds terug kunnen naar wat men in de prehistorie al gebruikte. Want vuur is - of u nu rookt of niet - nog altijd iets wat iedereen in de een of andere vorm in huis heeft. 

Het gasfornuis aansteken, bijschijnen als de zekering het begeeft of zelfs gewoon om het gezellig te maken met kaarsjes: Lucifers of aanstekers komen altijd van pas. Maar het doosje bevat een beperkt aantal lucifers en de aansteker raakt ooit leeg. De ideale gelegenheid dus om een wat aanstekers te schenken aan uw relaties. Mét uw logo natuurlijk, of wat dacht u dan. Een paar ideetjes:

Flesopeners openen deuren

Snel een biertje openen of een fles water tijdens een meeting? Dan zullen uw klanten - tenzij ze een heel stevige tafel of nog steviger gebit hebben - altijd blij zijn met een flesopener. En u raadt het al, inderdaad: flesopeners zijn helemaal niet duur. Ook niet om te bedrukken.

Tips:

twee mannen doen high five

Sleutelhangers voor uw medewerkers

Niet alleen uw klanten zijn relaties, dat geldt ook voor uw medewerkers die dag na dag alles geven voor de goede zaak. Uw zaak. Versterk uw band met hen en schenk hen bedrukte sleutelhangers. Een kleine prijs om te betalen voor een heleboel loyaliteit.

Anti-stressartikelen: we kunnen ze allemaal gebruiken

Soms gaan we zo op in het werk dat we onszelf voorbij lopen. Sta even stil. Adem diep in en uit. Doe even intensief aan sport of iets anders waar u het hoofd even helemaal leeg mee kunt maken en begin weer opnieuw. Dit geldt net zozeer voor u als voor uw relaties.

Anti-stressartikelen zijn kleine hulpmiddeltjes die altijd erg van pas komen:

Koop voor uzelf gerust ook een anti-stressbal of sleutelhanger. Want laten we eerlijk zijn: u houdt van uw onderneming, maar mindere dagen zijn er altijd. Dat maakt die topdagen juist zo heerlijk.

Goedkope gadgets onder 5 euro

Bij EuroGifts bieden we heel wat goedkope gadgets onder 5 euro aan. Ondanks de betaalbare kwaliteit, zijn ook deze gadgets stuk voor stuk vervaardigd van uitstekende kwaliteit. Zo kan je kiezen uit mooie badhanddoeken in verschillende kleuren, USB-sticks met micro-usb aansluiting, mooie strandtas of een handige laptoptas.

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Scoor met deze sportieve relatiegeschenken

Uw sportieve relaties extra motiveren? Laat ze stijlvol voor de dag komen met gepersonaliseerde sportkledij, sporttas of drinkfles.

Lees meer

Verwen uw klanten met bedrukte verzorgingsproducten

Uw relaties in de watten leggen en tegelijk uw merk positief positioneren in het hoofd van uw klanten? Ontdek hier onze personaliseerbare verzorgingsproducten.

Lees meer

Top 4 gepersonaliseerde gadgets om uw stad te promoten

Bent u op zoek naar een originele manier om uw stad extra in de verf te zetten? Dankzij ons uitgebreide assortiment aan personaliseerbare gadgets kunt u de bezoekers van uw stad unieke souvenirs aanbieden. Zo hebben toeristen altijd een waardevolle herinnering aan hun verblijf in uw stad.

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback