You are here

Hou uw relaties warm met warme mutsen

Pagina afdrukken

Hou uw relaties warm met warme mutsen

Vroeger, toen er nog zoiets bestond als een witte Kerst, rilden we ons de kleren van het lijf in november en december. Nu verandert het klimaat even snel als dat de gemiddelde politicus zijn mening herziet en komen de echte koudefronten pas rond februari overwaaien.

Of u het zelf nou leuk vindt of niet om dan buiten te vertoeven, als bedrijf, vereniging of club is dit het ideale moment om uit te pakken met een handig hebbedingetje zoals een bedrukte muts.

 

Comfort voor uw klanten

We hoeven niet uit te leggen dat het als bedrijf belangrijk is om customer-centric te handelen, en dus vanuit de behoeftes van uw klanten te denken in plaats van wat u zelf graag wilt vertellen. Het is een filosofie. Een manier van werken die u hanteert als basis van al uw handelingen. 

Dat principe kunt u perfect doortrekken tot het dagelijks leven van uw relaties. Schenk ze voor de koudste tijd van het jaar een warme muts en iedereen wint. Zij houden zich warm, en u hebt een klant die u - al dan niet bewust - nog iets gunstiger gezind is.

 

Zichtbaarheid voor uw merk

En er is nog een extra voordeel verbonden aan het personaliseren en uitdelen van mutsen. Laat ze bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en uw merk verspreidt zich automatisch onder een breed publiek. 

 

Waar moet u op letten bij het kiezen van een muts?

U gaat beter niet voor de eerste de beste muts. Sta even stil bij de volgende zaken:

  • Uw huisstijl: kies een kleur die bij uw logo en bedrijfskleuren past.

  • Het type muts: er zijn heel wat soorten en maten. Is het imago van uw bedrijf eerder sportief, kies dan voor een sportief model.

  • Niet elk materiaal wordt op dezelfde manier gepersonaliseerd. Kijk even na wat uw voorkeur heeft.

 

Gratis digitale proefdruk via EuroGifts

Zijn bedrukte mutsen wel interessant voor uw doelgroep? Hier bij EuroGifts vindt u een breed aanbod mutsen in allerlei kleuren. U kunt bovendien rekenen op een gratis digitale proefdruk. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en vermijdt u onaangename verrassingen.

 

Inspiratie nodig?

Ontdek al onze mutsen

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Warme relaties met deze 4 bedrukte winteraccessoires

De winterkou slaat de laatst tijd niet meer altijd toe in december of januari, maar in februari en maart kunnen de temperaturen nog fors dalen. De beste manier om uw relaties een hart onder de riem te steken tijdens koude winterdagen? Geef ze stijlvolle, bedrukte winteraccessoires als relatiegeschenk.

Lees meer

Kleding bedrukken: 9 tips voor het beste resultaat

Wilt u kleding bedrukken met uw logo of een tekst? Volg dan deze 9 tips, zo bent u altijd zeker van een goed resultaat! Ontdek alle tips!

Lees meer

Ga voor krachtige reclame met bedrukte powerbanks

De dag van vandaag worden we overstelpt met reclame. We zien overal logo’s, slogans, flitsende producten, enzovoort. Om uw naam of merk effectief in de kijker te zetten heeft u nood aan een krachtige boodschap – letterlijk en figuurlijk.

Lees meer
Terug naar het overzicht