You are here

Ideeën voor secretaressedag: toon hen de waardering die ze verdienen

Pagina afdrukken

Ideeën voor secretaressedag: toon hen de waardering die ze verdienen

Vraag eender welke bedrijfsleider wie de ruggengraat van de onderneming is en u krijgt 9 op de 10 dit antwoord: de office assistant.

Dag in dag uit maken zij zich onmisbaar door de ideale omstandigheden te creëren waarin alles binnen het bedrijf gesmeerd loopt. Hun rol is geëvolueerd van assistent naar regisseur. Een rol waar ze vaak een Oscar voor verdienen.

Hoog tijd dus om uw office assistants, management assistants, secretaresses/secretarissen - of hoe u ze ook wil noemen - te laten voelen dat u hen apprecieert. Daarom hebben we hieronder een lijst gemaakt met cadeau-ideeën voor Secretaressedag.

En hou het vooral niet enkel bij Secretaressedag. Net zoals we onze geliefden niet enkel op Valentijn tonen dat we hen graag zien, is het belangrijk dat uw office assistants zich elke dag van de week geapprecieerd voelen.

Denk ook aan de office assistants van uw relaties. We zitten er wellicht niet ver naast als we stellen dat u minstens even vaak met hen als met uw collega-bedrijfsleiders communiceert, toch?

 

Aangenamere werkomgeving

Begin waar uw office assistants het leeuwendeel van hun kostbare tijd doorbrengen: het kantoor. Vrolijk de omgeving op met (gekleurde) memoblaadjes en notitieblokken maar ook creditcardhouders voor de bedrijfskaarten of briefopeners.

Er is natuurlijk niets mis met een fris geurend bloemetje of lekkere snoepjes (zoals snoeppotjes, stroopwafels of pralines) , maar met bovenstaande nuttige extraatjes maakt u de dagelijkse taken wat aangenamer.

Uw office assistant: de eerste indruk op de klant

Office managers zijn vaak het eerste aanspreekpunt van potentiële en huidige klanten. Het is dus van een niet te onderschatten belang dat zij een goede indruk maken. Doe de vrouwelijke office assistants een plezier met lippenbalsems, toilettasjes, make-upspiegels, kammen of haarspelden.


Personaliseer en zet uw merk in de kijker

Geef alle bovenstaande producten een extra touch door ze te personaliseren met bijvoorbeeld een leuke boodschap voor de office assistants of met uw logo om zo aan uw branding te werken.

 

Weet wat u koopt: gratis proefdruk

U weet graag wat u mag verwachten wanneer u op het punt staat een hoge oplage van een of meerdere producten te bestellen. Dat weten we bij EuroGifts heel goed. Daarom sturen we u vrijblijvend en gratis een digitale proefdruk. Zo weet u perfect wat u koopt. We beginnen pas met het personaliseren van de volledige bestelling wanneer u akkoord bent.

 

Ontdek nog veel meer ideeën voor Secretaressedag

De mogelijkheden wat betreft leuke geschenken voor Secretaressedag zijn eindeloos.

 

Ontdek alle producten

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Warme relaties met deze 4 bedrukte winteraccessoires

De winterkou slaat de laatst tijd niet meer altijd toe in december of januari, maar in februari en maart kunnen de temperaturen nog fors dalen. De beste manier om uw relaties een hart onder de riem te steken tijdens koude winterdagen? Geef ze stijlvolle, bedrukte winteraccessoires als relatiegeschenk.

Lees meer

Hou uw relaties warm met warme mutsen

Of u het zelf nou leuk vindt of niet om dan buiten te vertoeven, als bedrijf, vereniging of club is dit het ideale moment om uit te pakken met een handig hebbedingetje zoals een bedrukte muts.

Lees meer

Kleding bedrukken: 9 tips voor het beste resultaat

Wilt u kleding bedrukken met uw logo of een tekst? Volg dan deze 9 tips, zo bent u altijd zeker van een goed resultaat! Ontdek alle tips!

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback