<< Elke bestelling vanaf 150 euro wordt de hele maand juni gratis verzonden! Gebruik de promocode 71906 >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
IDEEëN VOOR SECRETARESSEDAG: TOON HEN DE WAARDERING DIE ZE VERDIENEN
 
Datum: 26/06/2019
Tijd: 11:18:40

You are here

Ideeën voor secretaressedag: toon hen de waardering die ze verdienen

Pagina afdrukken

Ideeën voor secretaressedag: toon hen de waardering die ze verdienen

Vraag eender welke bedrijfsleider wie de ruggengraat van de onderneming is en u krijgt 9 op de 10 dit antwoord: de office assistant.

Dag in dag uit maken zij zich onmisbaar door de ideale omstandigheden te creëren waarin alles binnen het bedrijf gesmeerd loopt. Hun rol is geëvolueerd van assistent naar regisseur. Een rol waar ze vaak een Oscar voor verdienen.

Hoog tijd dus om uw office assistants, management assistants, secretaresses/secretarissen - of hoe u ze ook wil noemen - te laten voelen dat u hen apprecieert. Daarom hebben we hieronder een lijst gemaakt met cadeau-ideeën voor Secretaressedag.

En hou het vooral niet enkel bij Secretaressedag. Net zoals we onze geliefden niet enkel op Valentijn tonen dat we hen graag zien, is het belangrijk dat uw office assistants zich elke dag van de week geapprecieerd voelen.

Denk ook aan de office assistants van uw relaties. We zitten er wellicht niet ver naast als we stellen dat u minstens even vaak met hen als met uw collega-bedrijfsleiders communiceert, toch?

 

Aangenamere werkomgeving

Begin waar uw office assistants het leeuwendeel van hun kostbare tijd doorbrengen: het kantoor. Vrolijk de omgeving op met (gekleurde) memoblaadjes en notitieblokken maar ook creditcardhouders voor de bedrijfskaarten of briefopeners.

Er is natuurlijk niets mis met een fris geurend bloemetje of lekkere snoepjes (zoals snoeppotjes, stroopwafels of pralines) , maar met bovenstaande nuttige extraatjes maakt u de dagelijkse taken wat aangenamer.

Uw office assistant: de eerste indruk op de klant

Office managers zijn vaak het eerste aanspreekpunt van potentiële en huidige klanten. Het is dus van een niet te onderschatten belang dat zij een goede indruk maken. Doe de vrouwelijke office assistants een plezier met lippenbalsems, toilettasjes, make-upspiegels, kammen of haarspelden.


Personaliseer en zet uw merk in de kijker

Geef alle bovenstaande producten een extra touch door ze te personaliseren met bijvoorbeeld een leuke boodschap voor de office assistants of met uw logo om zo aan uw branding te werken.

 

Weet wat u koopt: gratis proefdruk

U weet graag wat u mag verwachten wanneer u op het punt staat een hoge oplage van een of meerdere producten te bestellen. Dat weten we bij EuroGifts heel goed. Daarom sturen we u vrijblijvend en gratis een digitale proefdruk. Zo weet u perfect wat u koopt. We beginnen pas met het personaliseren van de volledige bestelling wanneer u akkoord bent.

 

Ontdek nog veel meer ideeën voor Secretaressedag

De mogelijkheden wat betreft leuke geschenken voor Secretaressedag zijn eindeloos.

 

Ontdek alle producten

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Top 4 gepersonaliseerde gadgets om uw stad te promoten

Bent u op zoek naar een originele manier om uw stad extra in de verf te zetten? Dankzij ons uitgebreide assortiment aan personaliseerbare gadgets kunt u de bezoekers van uw stad unieke souvenirs aanbieden. Zo hebben toeristen altijd een waardevolle herinnering aan hun verblijf in uw stad.

Lees meer

Waarom een gepersonaliseerde waterfles hét ultieme zomergadget is

De zomer komt er eindelijk aan en iedereen begint reikhalzend uit te kijken naar zonovergoten dagen en warme, gezellige avonden. Bent u op zoek naar duurzame relatiegeschenken om tijdens de zomermaanden uit te delen? Ga dan voor een gepersonaliseerde waterfles. Kleurrijk, praktisch, milieuvriendelijk… Lees hieronder waarom een bedrukte drinkfles het ultieme zomergadget is.

Lees meer

De 6 grootste misverstanden over promotieartikelen en relatiegeschenken

Er bestaan heel wat misverstanden over promotieartikelen en relatiegeschenken. De feiten zijn, zoals zo vaker, heel wat genuanceerder. Wij zetten de meest frequente op een rijtje en vertellen u hoe de vork in de steel zit.

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback