You are here

Kies het juiste promotiemateriaal voor uw volgende beurs

Pagina afdrukken

Kies het juiste promotiemateriaal voor uw volgende beurs

Beurzen zijn het uitgelezen moment om uw merk of bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Veel mensen lopen langs uw stand, ze kunnen meteen informatie vragen, en u kunt hen naar huis sturen met een gepast aandenken aan uw diensten of producten. Maar welk promotiemateriaal is het meest geschikt om uit te delen op een beurs? Wij geven u graag een aantal handige tips.

 

Dit promotiemateriaal past op elke beurs

Staat u regelmatig op beurzen of neemt u binnenkort voor de eerste keer deel? Dan is het uitdelen van promotiemateriaal hoe dan ook de perfecte kans om uw naamsbekendheid te vergroten bij potentiële klanten. Denk hierbij aan gepersonaliseerde USB-sticks of notitieboekjes, of laat schrijfwaren bedrukken met uw logo of naam. Deze gadgets kan men makkelijk wegstoppen tijdens de beurs én ze komen thuis sowieso nog van pas. Een win-winsituatie dus!

 

Een gadget op maat van uw potentiële klanten

Bent u op zoek naar persoonlijker promotiemateriaal, dan kunt u ook per branche of beurs nadenken over leuke gadgets. Staat er een horecabeurs, autobeurs of vastgoedbeurs op uw agenda? Dan zijn deze promotieartikelen ideaal om aan de bezoekers van uw beursstand te schenken:

  • Horecabeurzen

U vindt op EuroGifts diverse van promotieartikelen voor de horeca. Extra fijne gadgets voor op een beurs zijn onder andere een gepersonaliseerde keukenschort of flesopener, of een aansteker met uw naam of logo.

  • Autobeurzen

Een veiligheidshesje of ijskrabber: het zijn twee zaken die in geen enkele auto mogen ontbreken. Perfect dus om deze gadgets te bedrukken met uw naam en uit te delen als promotiemateriaal op een autobeurs! Daarnaast is ook een telefoonhouder ontzettend handig, aangezien steeds meer mensen hun smartphone als gps gebruiken tijdens het rijden.

  • Bouwbeurzen

Tot slot zijn vastgoed- en bouwbeurzen erg populair. Hier vergroot u uw naamsbekendheid door handige promotieartikelen uit te delen zoals duimstokken, compacte rolmaten en potloden. Iedereen die gaat bouwen, renoveren of een huis kopen kan deze items gegarandeerd gebruiken… En zal daarbij telkens aan u herinnerd worden!

 

Welke promotieartikelen neemt u mee naar de volgende beurs?

Hebben we u kunnen inspireren voor uw volgende beurs? Dan wensen we u veel plezier en succes toe! Of zoekt u nog meer inspiratie voor leuke promotieartikelen specifiek voor beurzen?  Kijk dan eens op deze pagina. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie omtrent gadgets en promotiemateriaal voor beurzen.

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Hou uw relaties warm met warme mutsen

Of u het zelf nou leuk vindt of niet om dan buiten te vertoeven, als bedrijf, vereniging of club is dit het ideale moment om uit te pakken met een handig hebbedingetje zoals een bedrukte muts.

Lees meer

Kleding bedrukken: 9 tips voor het beste resultaat

Wilt u kleding bedrukken met uw logo of een tekst? Volg dan deze 9 tips, zo bent u altijd zeker van een goed resultaat! Ontdek alle tips!

Lees meer

Ga voor krachtige reclame met bedrukte powerbanks

De dag van vandaag worden we overstelpt met reclame. We zien overal logo’s, slogans, flitsende producten, enzovoort. Om uw naam of merk effectief in de kijker te zetten heeft u nood aan een krachtige boodschap – letterlijk en figuurlijk.

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback