Wij blijven bereikbaar! Klik hier voor meer info omtrent onze getroffen maatregelen in verband met het COVID-19 virus.

You are here

Met deze trendy relatiegeschenken verrast u in 2020 uw klanten

Pagina afdrukken

Met deze trendy relatiegeschenken verrast u in 2020 uw klanten

Het is tegenwoordig steeds moeilijker om uw klanten te verrassen met een nuttig, opvallend geschenk.

Uw klanten zien voortdurend veel verschillende mensen, ontvangen van links en rechts geschenken en op het einde van de dag valt er niemand meer op door een overvloed aan indrukken. 

De sleutel tot succes? Uitpakken met een trendy relatiegeschenk dat z’n nut keer op keer bewijst. En zo dus deel gaat uitmaken van het dagelijks leven van uw klant of relatie.

In deze blogpost geven we u enkele uitstekende ideeën.

 

Doe uw voordeel met de health-hype

Gezondheid is meer dan ooit een hot topic. Steeds meer mensen letten op hun voeding - denk maar aan de opmars van het vegetarisme en veganisme - en bewegen zoveel mogelijk, met joggen, yoga en fitness als favoriete vrijetijdsbestedingen. En daar ligt voor u een uitstekende kans.

Want steun uw klanten en relaties bij hun gezonde activiteiten met daarvoor bestemde relatiegeschenken, en uw merk maakt zonder moeite een dagelijkse impact.

 

Zeg het met een drinkfles

Zowel heel populair op de werkvloer als in de fitness of waar men ook de benen strekt om te hardlopen, zijn drinkflessen. De Doppers, bijvoorbeeld, zijn daarbij ontzettend populair en de laatste tijd uitgegroeid tot koning der drinkflessen. Verras uw relaties of klanten: laat een trendy drinkfles bedrukken met uw logo en maak dagelijks impact.

Kies een kleur die bij uw huisstijl past, en u hebt het ideale geschenk.

Tip: overweeg de Dopper-geschenkdoos om uw relatiegeschenk nog wat extra uitstraling te geven.

 

Scoor aan de lopende band

Naast een Dopper zijn er nog heel wat andere relatiegeschenken die hun waarde zullen bewijzen voor de hardlopers in uw netwerk:

Al deze sportartikelen kunt u laten bedrukken. Gezien het aantal kilometers dat deze sportievelingen afleggen, mag u rekenen op een breed bereik voor uw merk.

 

Alles voor een aangename werkomgeving

Work hard, play hard. Maar dan moet er dus wel eerst gewerkt worden. Ook hier kan u als merk uw duit in het zakje doen. 

Wat dacht u van een bureauhaak waaraan men handtassen, aktetassen, jassen of andere tasjes kan hangen? Deze handige gadgets winnen elke dag aan populariteit op de werkvloer. 

Nog steeds onontbeerlijk zijn powerbanks, die iedereen met een nagenoeg lege batterij een stressmoment besparen. Vergeet daarbij zeker geen superhandige oplaadkabel (zoals de modellen met aansluitingen voor verschillende merken). Heeft men de powerbank niet in de buurt, dan kan stress toch worden afgewend dankzij een bedrukte anti-stressbal

 

Meer inspiratie?

Heeft u graag nog wat ideeën? Laat ons gerust iets weten! We helpen u met plezier verder. 

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Warme relaties met deze 4 bedrukte winteraccessoires

De winterkou slaat de laatst tijd niet meer altijd toe in december of januari, maar in februari en maart kunnen de temperaturen nog fors dalen. De beste manier om uw relaties een hart onder de riem te steken tijdens koude winterdagen? Geef ze stijlvolle, bedrukte winteraccessoires als relatiegeschenk.

Lees meer

Hou uw relaties warm met warme mutsen

Of u het zelf nou leuk vindt of niet om dan buiten te vertoeven, als bedrijf, vereniging of club is dit het ideale moment om uit te pakken met een handig hebbedingetje zoals een bedrukte muts.

Lees meer

Kleding bedrukken: 9 tips voor het beste resultaat

Wilt u kleding bedrukken met uw logo of een tekst? Volg dan deze 9 tips, zo bent u altijd zeker van een goed resultaat! Ontdek alle tips!

Lees meer
Terug naar het overzicht