Wij blijven bereikbaar! Klik hier voor meer info omtrent onze getroffen maatregelen in verband met het COVID-19 virus.

You are here

Met deze voetbalgadgets haalt u als bedrijf het maximum uit het EK voetbal 2020

Pagina afdrukken

Met deze voetbalgadgets haalt u als bedrijf het maximum uit het EK voetbal 2020

Midden juni is het zo ver. Dan zijn alle ogen gericht op de 12 Europese gaststeden voor het Europees Kampioenschap voetbal. En dan verkeert ook ons land weer in een roes van eenheid en spanning. Want dat is wat een EK voetbal doet met een bevolking. We kunnen niet wachten om voor het eerst sinds zes jaar Nederland weer helemaal op z'n kop te zetten!

Een maand lang lijkt het alsof het elke dag vrijdag is en is iedereen ontzettend uitgelaten. Er zijn meer hapjes en drankjes dan anders, oranje vlaggen sieren de straten en mensen verzamelen op pleinen en terrasjes om er onder een heerlijk zomerzonnetje de wedstrijden te volgen.

Eerlijk is eerlijk. De kans die dit event en bijhorende feeststemming biedt mag u als onderneming gewoon niet laten liggen. Het is al meer dan eens bewezen dat gelukkige werknemers efficiënter werken. Het EK voetbal is dus een unieke gelegenheid om de moraal te boosten. En wel zo:

Surf met uw bedrijf mee op de golf van het WK voetbal 2018 in Rusland.

 

1. Wees flexibel

Er is geen betere manier om u als bedrijfsleider sympathiek te maken dan door uw werknemers tijdens het EK voetbal wat vrijer te laten wat hun planning betreft.

Sommige wedstrijden beginnen al om 15 of 18 uur. Motiveer uw werknemers om wat vroeger te beginnen zodat ze ook vroeger kunnen stoppen om wedstrijden mee te pikken. Nog beter: organiseer voor topwedstrijden zelf een groot scherm en supporter met het hele bedrijf. Dat brengt ons meteen naar tip 2:

 

2. Kleed het kantoor aan

Een feestelijke omgeving doet al veel met de moraal van uw werknemers. Zorg dus voor Oranje-artikelen! Hang oranje ballonnen op, geef uw medewerkers bedrukte oranje pennen, of - waarom niet - leg een stuk kunstgras in de entree. Organiseer een tafelvoetbaltoernooi en laat een hamburgerkraam opdraven op wedstrijddagen. Mogelijkheden genoeg om er een geweldig feest van te maken!

Gelukkige werknemers efficiënter werken. Het WK voetbal is een gelegenheid om de moraal te boosten.

 

3. Kleed uw personeel aan

Deze tip heeft altijd succes. Bestel slingers, oranje of rood-wit-blauwe hoeden, sjaals of brillen en u zult zien dat uw personeel meteen meesurft op de golven van nationale voetbalkoorts. Ook een topper: T-shirts met rugnummer en (bedrijfs)naam om de teamspirit helemaal in de verf te zetten.

 

4. Verras klanten en relaties

Ontvang bezoekende klanten en relaties met een leuke attentie in het EK-thema. Denk aan supporterschmink, een voetbal met uw logo, … Of Oranje nu een sterk toernooi speelt of niet, u maakt in ieder geval een sterke indruk op uw relaties.

 

5. En doe er uiteraard uw voordeel mee

Eigenlijk creëren al deze producten een open doelkans. Want als u ze bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam, toont u dat u van dezelfde geneugten des levens houdt als uw werknemers en relaties. U bent een van hen.

 

Wij geven de voorzet, aan u om te scoren!

 

Ontdek alle EK voetbal 2020-producten

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Warme relaties met deze 4 bedrukte winteraccessoires

De winterkou slaat de laatst tijd niet meer altijd toe in december of januari, maar in februari en maart kunnen de temperaturen nog fors dalen. De beste manier om uw relaties een hart onder de riem te steken tijdens koude winterdagen? Geef ze stijlvolle, bedrukte winteraccessoires als relatiegeschenk.

Lees meer

Hou uw relaties warm met warme mutsen

Of u het zelf nou leuk vindt of niet om dan buiten te vertoeven, als bedrijf, vereniging of club is dit het ideale moment om uit te pakken met een handig hebbedingetje zoals een bedrukte muts.

Lees meer

Kleding bedrukken: 9 tips voor het beste resultaat

Wilt u kleding bedrukken met uw logo of een tekst? Volg dan deze 9 tips, zo bent u altijd zeker van een goed resultaat! Ontdek alle tips!

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback