EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
ORANJE ACCESSOIRES EN GADGETS VOOR EEN ONVERGETELIJKE KONINGSDAG
 
Datum: 22/03/2019
Tijd: 08:18:28

You are here

Oranje accessoires en gadgets voor een onvergetelijke Koningsdag

Pagina afdrukken

Oranje accessoires en gadgets voor een onvergetelijke Koningsdag

Wie aan Koningsdag denkt, denkt aan de kleur oranje afgewisseld met het rood, wit en blauw van de Nederlandse vlag. Koningsdag is dan ook een ideaal moment om uw relaties te verrassen met oranje relatiegeschenken of om rood-wit-blauw promotiemateriaal uit te delen.

Uw Koningsdag-artikelen zullen ongetwijfeld met veel enthousiasme gebruikt worden en uw logo zal dus veel aandacht krijgen.

Groep mensen op straat tijdens Koningsdag

In deze blogpost geven we u graag wat inspiratie voor Koningsdag-artikelen die u als relatiegeschenk kunt gebruiken. Denk aan een oranje zonnebril, een handige gadget, die ook nog eens oranje is of andere Koningsdag-accessoires zoals zonnehoedjes.

De wereld door een oranje (zonne)bril

Op Koningsdag kleurt Nederland oranje. Elk oranje kledingstuk en oranje accessoire wordt uit de kast gehaald. Een oranje zonnebril is dus de perfecte give away. Bij EuroGifts kunt u kiezen uit een breed scala aan oranje zonnebrillen. Wij zetten onze favorieten voor u op een rijtje:

  • De zonnebril Flag Fun is verkrijgbaar in het oranje, met op de glazen een afbeelding van de Nederlandse vlag.

  • De Bril Crazy Fan: deze zonnebril is niet alleen oranje, hij heeft ook nog eens glazen met daarop de Nederlandse vlag én de oranje leeuw. Een betere gadget voor Koningsdag is haast niet te vinden.

  • De hippe zonnebril Sunfest heeft een mooi transparant montuur en is verkrijgbaar in het oranje.

  • De oranje pootjes en de gekleurde glazen van de zonnebril California zorgen ervoor dat uw relaties zeker zullen opvallen. Met deze stoere oranje zonnebril wordt Koningsdag geheid een succes.

Koningsdag-accessoires voor goedgemutste relaties

Wilt u een accessoire voor Koningsdag cadeau doen? Denk dan eens aan oranje hoedje, pet of zonnehoed. Op deze oranje give aways valt uw logo zeker op in de mensenmassa en uw relaties zijn bovendien beschermd tegen de zon.

Dankzij het oranje zonnehoedje Promosun wordt een toch al zonnige dag nóg vrolijker en een baseballcap is altijd handig om bij de hand te hebben.

De hoed Brazo geeft elke outfit de nodige flair. Deze opvallende Koningsdag-accessoire is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw met een oranje band of oranje met een witte band. Op het textielband kan uw logo of reclametekst gezet worden.

Geniale Koningsdag-give aways

Wilt u uw relaties blij maken met een originele give away voor Koningsdag? Bij EuroGifts heeft u de keuze uit veel verrassende oranje artikelen die perfect zijn voor Koningsdag.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de o-zo handige blikjeskoeler Crowdio in het oranje? Deze is ideaal om tijdens een zonnige Koningsdag de drankjes van uw relaties koel te houden of om tijdens een frisse dag hun drankjes warm te houden.

Schmink in de kleur van de Nederlandse vlag is natuurlijk altijd leuk om op zak te hebben tijdens Koningsdag en met de opblaasbare clap sticks wordt het altijd een feestje.

Wilt u uw relaties een praktisch Koningsdag-artikel cadeau doen die ze ook nog na Koningsdag nog kunnen gebruiken? Dan is de sleutelhanger Galoches met houten klompjes een origineel idee. En met een oranje flesopener zit u natuurlijk altijd goed als u een give away voor Koningsdag zoekt.

Ook handig als Koningsdag-gadget: een oranje powerbank, want niets is zo vervelend als tijdens een van de vele feestelijkheden van Koningsdag opeens met een lege telefoon te zitten.  

Advies over oranje relatiegeschenken voor Koningsdag

Wilt u oranje promotieartikelen of relatiegeschenken bestellen voor Koningsdag? Wij geven u graag advies.

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Uitdeelcadeautjes als gepersonaliseerde herinnering

U geeft binnenkort een feest en wilt uw gasten verrassen met een gepersonaliseerd cadeau? Of u organiseert een event en wil iedereen bedanken met een klein cadeautje? Bekijk dan zeker onze tips voor de leukste uitdeelcadeautjes.

Lees meer

Daarom scoort u altijd met een gepersonaliseerde handdoek

Sommige relatiegeschenken worden puur gegeven om de merkbekendheid te vergroten, terwijl andere geschenken vooral gegeven worden om de ontvanger te plezieren. Maar zou het niet ideaal zijn moest u een relatiegeschenk uitdelen dat beide doelen nastreeft? Een cadeau waar zowel u als uw klanten of relaties plezier aan beleven? Met een gepersonaliseerde handdoek slaat u twee vliegen in één klap.

Lees meer

Goedkope relatiegeschenken

Heeft u al aan relatiegeschenken gedacht maar ze nooit besteld omdat u een gebrek aan budget had? Dan hebben we goed nieuws voor u: er zijn goedkope relatiegeschenken. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat.

 

Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merk een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merkbekendheid te vergroten zonder veel uit te geven:

Lees meer
Terug naar het overzicht