EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
3 POPULAIRE, GEPERSONALISEERDE GADGETS VOOR DE ZOMER
 
Datum: 13/11/2018
Tijd: 17:46:31

You are here

3 populaire, gepersonaliseerde gadgets voor de zomer

Pagina afdrukken

3 populaire, gepersonaliseerde gadgets voor de zomer

Lekker warm weer, de scholen die hun deuren voor een tijdje gesloten hebben: de zomer is nu écht begonnen! En dat vraagt om aangepaste relatiegeschenken. Wilt u ervoor zorgen dat uw klanten en zakenrelaties volop van de zomer kunnen genieten? Of zoekt u leuke gadgets die u kan laten bedrukken voor een zomers event? Dan zit u goed met een van deze populaire, gepersonaliseerde gadgets!

Petjes bedrukken als gepersonaliseerde bescherming

 

Petjes bedrukken als gepersonaliseerde bescherming

We houden allemaal van een beetje zon en de bijhorende vitamines, maar een goede bescherming tegen zonnestralen is net zo belangrijk. Laat daarom trendy petjes bedrukken met uw logo of naam! Op die manier kunnen uw klanten of medewerkers op een modieuze manier het hoofd koel houden, en wordt uw merk mooi in het zonnetje gezet. Een sportieve baseball pet doet het goed bij jong en oud, terwijl een hoed perfect is voor zij die graag klassevol in de zon flaneren. Bekijk de rest van ons aanbod voor de perfecte gepersonaliseerde pet!

  

Een coole koeltas met naam of logo 

Herinnert u zich nog die picknicks als kind, met een grote koeltas die propvol lekkers werd gestopt? Deze handige tassen winnen opnieuw aan populariteit - en dat merkt u ook aan het ontwerp. Naast de meer standaard exemplaren kan u ook een coolere koeltas bedrukken met uw naam of logo. Eentje die ook dienst doet als rugzak, eentje in een zomerse knalkleur of een mini koeltas specifiek voor blikjes: ons aanbod biedt voor ieder wat wils, stuk voor stuk te bedrukken met uw persoonlijke boodschap.

Het oog wil ook wat: laat zonnebrillen bedrukken

 

Het oog wil ook wat: laat zonnebrillen bedrukken

In de auto, in de handtas, in een schuif op het werk… Veel mensen hebben - zeker tijdens de zomermaanden - overal wel érgens een zonnebril rondslingeren voor noodgevallen. En elk jaar opnieuw tonen deze lifesavers hun nut. Reden te meer toch om een zonnebril te bedrukken en uit te delen? Of u nu gaat voor een tijdloos exemplaar of een hippe pilotenbril: uw merk zal zeker in het oog springen met een gepersonaliseerde zonnebril.

 

Interesse om zomerse gadgets te bedrukken?

Wilt u uw klanten of medewerkers ook verrassen met zomerse, gepersonaliseerde gadgets? Bekijk dan onze uitgebreide collectie gadgets of relatiegeschenken voor de zomer. Wij wensen u een schitterende zomer toe!

Contacteer ons bij verdere vragen

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Bedrukte schoolspullen voor een spetterend 2019

Wilt u het hart van uw klanten en zakenrelaties veroveren? Laat dan vandaag nog schoolspullen voor hun kinderen bedrukken! In deze blogpost vindt u alvast inspiratie!

Lees meer

Bezorg uw klanten een veilige winter met gepersonaliseerde veiligheidshesjes

De winter komt eraan, dat merken we duidelijk aan de dagen die alsmaar korter worden. Vaak is het nog donker wanneer men naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten veiligheidshesjes met opdruk en loods hen veilig door de winter.

Lees meer

Wanneer zijn relatiegeschenken aftrekbaar?

Wist u dat deze relatiegeschenken helemaal niet duur hoeven te zijn? Wij leggen u graag uit welke relatiegeschenken aftrekbaar zijn, zodat u al met weinig geld een groot gebaar kunt maken.

Lees meer

7 fantastische eindejaarsgeschenken

Wilt u een eindejaarsgeschenk cadeau doen aan uw klanten, zakenpartners of personeel? Maar weet u niet goed wat u moet kiezen? Wij geven u graag wat tips voor verrassende eindejaarsgeschenken die een blijvende indruk zullen maken.

Lees meer

Relatiegeschenk voor de herfst? Bedruk een paraplu!

Wie aan de herfst denkt, denkt aan prachtig gekleurde herfstbladeren, maar ook aan plotse regenbuien en windvlagen. Wilt u uw relaties deze herfst een geschenk cadeau doen waar ze écht iets aan hebben? Laat dan een paraplu bedrukken of kies voor een stoere regenjas met uw logo
Lees meer

De leukste relatiegeschenken rond boeken

Wilt u leesliefhebbers verwennen met een leuk cadeau? Dan hoeft u niet met uw neus in de boeken te zitten. Wij geven u graag de nodige inspiratie voor relatiegeschenken rond boeken! 

Lees meer

5 redenen om uw relatiegeschenk bij EuroGifts te bestellen

Zoekt u originele relatiegeschenken voor uw klanten? Een gepersonaliseerd cadeau voor uw medewerkers? Of wilt u promotieartikelen laten bedrukken met uw logo? Bij EuroGifts bent u aan het juiste adres voor al uw gepersonaliseerde relatiegeschenken. Bent u benieuwd wat EuroGifts zo uniek maakt? Ontdek 5 goede redenen om al uw relatiegeschenken en promotieartikelen voortaan bij EuroGifts te bestellen.

Lees meer

Goedkope relatiegeschenken

Heeft u al aan relatiegeschenken gedacht maar ze nooit besteld omdat u een gebrek aan budget had? Dan hebben we goed nieuws voor u: er zijn goedkope relatiegeschenken. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat. Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merk een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merkbekendheid te vergroten zonder veel uit te geven:

Lees meer

Hebt u al een leuk geschenk voor uw Open Huis of voor uw speciale Klantendag?

We veronderstellen dat u op uw Open Huis of speciale klantendag steevast uitpakt met een leuk geschenkje voor elke bezoeker. Maar aangezien u deze blogpost leest, is wat inspiratie waarschijnlijk welkom. Wees gerust, u kunt op ons rekenen.

Lees meer

Heeft u al gedacht aan een relatiegeschenk voor op de fiets?

In de zomer is de fiets hét vervoermiddel bij uitstek. Naar het werk, naar de sportschool of gewoon als ontspanning: zodra het weer het toelaat, springen we maar al te graag op ons stalen ros. Praktische fietsaccessoires zijn dan een must. Laat dit dus ook het geknipte moment zijn voor u om relatiegeschenken voor de fiets te bedrukken.

Lees meer

Deze trouwbedankjes zijn het perfecte souvenir

Op onze huwelijksdag willen we dat alles tot in de puntjes in orde is. Maar heeft u er al aan gedacht om ook de gasten, met wie u deze prachtige dag viert, te verrassen met een huwelijksbedankje?

Lees meer

Pages