EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
3 POPULAIRE, GEPERSONALISEERDE GADGETS VOOR DE ZOMER
 
Datum: 19/09/2018
Tijd: 11:51:06

You are here

3 populaire, gepersonaliseerde gadgets voor de zomer

Pagina afdrukken

3 populaire, gepersonaliseerde gadgets voor de zomer

Lekker warm weer, de scholen die hun deuren voor een tijdje gesloten hebben: de zomer is nu écht begonnen! En dat vraagt om aangepaste relatiegeschenken. Wilt u ervoor zorgen dat uw klanten en zakenrelaties volop van de zomer kunnen genieten? Of zoekt u leuke gadgets die u kan laten bedrukken voor een zomers event? Dan zit u goed met een van deze populaire, gepersonaliseerde gadgets!

Petjes bedrukken als gepersonaliseerde bescherming

 

Petjes bedrukken als gepersonaliseerde bescherming

We houden allemaal van een beetje zon en de bijhorende vitamines, maar een goede bescherming tegen zonnestralen is net zo belangrijk. Laat daarom trendy petjes bedrukken met uw logo of naam! Op die manier kunnen uw klanten of medewerkers op een modieuze manier het hoofd koel houden, en wordt uw merk mooi in het zonnetje gezet. Een sportieve baseball pet doet het goed bij jong en oud, terwijl een hoed perfect is voor zij die graag klassevol in de zon flaneren. Bekijk de rest van ons aanbod voor de perfecte gepersonaliseerde pet!

  

Een coole koeltas met naam of logo 

Herinnert u zich nog die picknicks als kind, met een grote koeltas die propvol lekkers werd gestopt? Deze handige tassen winnen opnieuw aan populariteit - en dat merkt u ook aan het ontwerp. Naast de meer standaard exemplaren kan u ook een coolere koeltas bedrukken met uw naam of logo. Eentje die ook dienst doet als rugzak, eentje in een zomerse knalkleur of een mini koeltas specifiek voor blikjes: ons aanbod biedt voor ieder wat wils, stuk voor stuk te bedrukken met uw persoonlijke boodschap.

Het oog wil ook wat: laat zonnebrillen bedrukken

 

Het oog wil ook wat: laat zonnebrillen bedrukken

In de auto, in de handtas, in een schuif op het werk… Veel mensen hebben - zeker tijdens de zomermaanden - overal wel érgens een zonnebril rondslingeren voor noodgevallen. En elk jaar opnieuw tonen deze lifesavers hun nut. Reden te meer toch om een zonnebril te bedrukken en uit te delen? Of u nu gaat voor een tijdloos exemplaar of een hippe pilotenbril: uw merk zal zeker in het oog springen met een gepersonaliseerde zonnebril.

 

Interesse om zomerse gadgets te bedrukken?

Wilt u uw klanten of medewerkers ook verrassen met zomerse, gepersonaliseerde gadgets? Bekijk dan onze uitgebreide collectie gadgets of relatiegeschenken voor de zomer. Wij wensen u een schitterende zomer toe!

Contacteer ons bij verdere vragen

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

5 redenen om uw relatiegeschenk bij EuroGifts te bestellen

Zoekt u originele relatiegeschenken voor uw klanten? Een gepersonaliseerd cadeau voor uw medewerkers? Of wilt u promotieartikelen laten bedrukken met uw logo? Bij EuroGifts bent u aan het juiste adres voor al uw gepersonaliseerde relatiegeschenken. Bent u benieuwd wat EuroGifts zo uniek maakt? Ontdek 5 goede redenen om al uw relatiegeschenken en promotieartikelen voortaan bij EuroGifts te bestellen.

Lees meer

Goedkope relatiegeschenken

Heeft u al aan relatiegeschenken gedacht maar ze nooit besteld omdat u een gebrek aan budget had? Dan hebben we goed nieuws voor u: er zijn goedkope relatiegeschenken. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat. Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merk een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merkbekendheid te vergroten zonder veel uit te geven:

Lees meer

Hebt u al een leuk geschenk voor uw Open Huis of voor de Dag van de Klant?

We veronderstellen dat u op uw Open Huis of klantendag steevast uitpakt met een leuk geschenkje voor elke bezoeker. Maar aangezien u deze blogpost leest, is wat inspiratie waarschijnlijk welkom. Wees gerust, u kunt op ons rekenen.

Lees meer

Heeft u al gedacht aan een relatiegeschenk voor op de fiets?

In de zomer is de fiets hét vervoermiddel bij uitstek. Naar het werk, naar de sportschool of gewoon als ontspanning: zodra het weer het toelaat, springen we maar al te graag op ons stalen ros. Praktische fietsaccessoires zijn dan een must. Laat dit dus ook het geknipte moment zijn voor u om relatiegeschenken voor de fiets te bedrukken.

Lees meer

Deze trouwbedankjes zijn het perfecte souvenir

Op onze huwelijksdag willen we dat alles tot in de puntjes in orde is. Maar heeft u er al aan gedacht om ook de gasten, met wie u deze prachtige dag viert, te verrassen met een huwelijksbedankje?

Lees meer

3 gadgets waarmee u zeker opvalt tijdens een foodtruck festival

Gaat u met uw foodtruck alle festivals af? Dan is het belangrijk dat uw foodtruck opvalt tussen de andere rollende keukens. Met goed gekozen gadgets trekt u de aandacht tijdens het festival. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste gadgets voor het volgende festival geven we hieronder alvast drie originele ideeën ter inspiratie. 

Lees meer

Zadelhoesjes bedrukken: bereik meer mensen via uw fietszadel

Iedereen kan een zadeldekje of zadelhoes gebruiken voor zijn eigen promotiecampagnes: van grote bedrijven, over banken, verzekeringskantoren, scholen, hotels, tot verenigingen, organisatoren van evenementen... 

Lees meer

3 originele cadeaus voor het einde van het schooljaar

Wilt u de leerkrachten op uw school met een origineel cadeau bedanken voor hun inzet? Wij geven tips voor gepersonaliseerde cadeaus voor het einde van het schooljaar.

 

 

Lees meer

Top 5 festivalgadgets om te personaliseren

De zomer komt dichterbij, en dat betekent dat ook het festivalseizoen zich klaarmaakt voor een nieuwe editie. Is uw organisatie deze zomer aanwezig op een van de vele festivals die ons land rijk is? Of organiseert u zelf een festival? Deze 5 leuke festivalgadgets maken de sfeer compleet en zorgen ervoor dat uw merk nog lang blijft nazinderen - ook als de festivalzomer achter de rug is.

Lees meer

4 relatiegeschenken die door de brievenbus passen

Een brievenbuscadeau is een originele én attente manier om uw relaties te laten weten dat u aan hen denkt. Ze zullen zeker en vast aangenaam verrast zijn als ze tussen de rekeningen opeens een geschenk van u aantreffen! Wilt u uw relaties ook laten glimlachen met een brievenbuscadeau? Hieronder lijsten we 4 populaire relatiegeschenken op, die u niet alleen bij ons kunt laten bedrukken, maar die ook zonder problemen door de brievenbus passen.

Lees meer

Het ideale promotiemateriaal om uw merk in de kijker te zetten op iedere beurs

Bezoekt u vaak beurzen met uw bedrijf of organisatie? Dan heeft u zeker al eens nagedacht over het geschikte promotiemateriaal. Door de bezoekers van uw beursstand te verrassen met leuke gadgets of weggevertjes, zorgt u er immers voor dat u niet snel vergeten zal worden. Maar wat zijn nu de beste relatiegeschenken om weg te geven op een beurs?

Lees meer

Pages