EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
3 POPULAIRE, GEPERSONALISEERDE GADGETS VOOR DE ZOMER
 
Datum: 24/02/2019
Tijd: 05:21:16

You are here

3 populaire, gepersonaliseerde gadgets voor de zomer

Pagina afdrukken

3 populaire, gepersonaliseerde gadgets voor de zomer

Lekker warm weer, de scholen die hun deuren voor een tijdje gesloten hebben: de zomer is nu écht begonnen! En dat vraagt om aangepaste relatiegeschenken. Wilt u ervoor zorgen dat uw klanten en zakenrelaties volop van de zomer kunnen genieten? Of zoekt u leuke gadgets die u kan laten bedrukken voor een zomers event? Dan zit u goed met een van deze populaire, gepersonaliseerde gadgets!

Petjes bedrukken als gepersonaliseerde bescherming

 

Petjes bedrukken als gepersonaliseerde bescherming

We houden allemaal van een beetje zon en de bijhorende vitamines, maar een goede bescherming tegen zonnestralen is net zo belangrijk. Laat daarom trendy petjes bedrukken met uw logo of naam! Op die manier kunnen uw klanten of medewerkers op een modieuze manier het hoofd koel houden, en wordt uw merk mooi in het zonnetje gezet. Een sportieve baseball pet doet het goed bij jong en oud, terwijl een hoed perfect is voor zij die graag klassevol in de zon flaneren. Bekijk de rest van ons aanbod voor de perfecte gepersonaliseerde pet!

  

Een coole koeltas met naam of logo 

Herinnert u zich nog die picknicks als kind, met een grote koeltas die propvol lekkers werd gestopt? Deze handige tassen winnen opnieuw aan populariteit - en dat merkt u ook aan het ontwerp. Naast de meer standaard exemplaren kan u ook een coolere koeltas bedrukken met uw naam of logo. Eentje die ook dienst doet als rugzak, eentje in een zomerse knalkleur of een mini koeltas specifiek voor blikjes: ons aanbod biedt voor ieder wat wils, stuk voor stuk te bedrukken met uw persoonlijke boodschap.

Het oog wil ook wat: laat zonnebrillen bedrukken

 

Het oog wil ook wat: laat zonnebrillen bedrukken

In de auto, in de handtas, in een schuif op het werk… Veel mensen hebben - zeker tijdens de zomermaanden - overal wel érgens een zonnebril rondslingeren voor noodgevallen. En elk jaar opnieuw tonen deze lifesavers hun nut. Reden te meer toch om een zonnebril te bedrukken en uit te delen? Of u nu gaat voor een tijdloos exemplaar of een hippe pilotenbril: uw merk zal zeker in het oog springen met een gepersonaliseerde zonnebril.

 

Interesse om zomerse gadgets te bedrukken?

Wilt u uw klanten of medewerkers ook verrassen met zomerse, gepersonaliseerde gadgets? Bekijk dan onze uitgebreide collectie gadgets of relatiegeschenken voor de zomer. Wij wensen u een schitterende zomer toe!

Contacteer ons bij verdere vragen

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Goedkope relatiegeschenken

Heeft u al aan relatiegeschenken gedacht maar ze nooit besteld omdat u een gebrek aan budget had? Dan hebben we goed nieuws voor u: er zijn goedkope relatiegeschenken. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat.

 

Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merk een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merkbekendheid te vergroten zonder veel uit te geven:

Lees meer

Tip: zet uw startende onderneming op de kaart met originele gadgets

Een eigen zaak starten is niet altijd even eenvoudig. Dankzij deze tip wordt het nog makkelijker om uw naamsbekendheid te verhogen, en dat zonder al te veel moeite!

Lees meer

De 3 meest populaire multimedia-relatiegeschenken

In deze digitale tijd oogt u altijd succes met digitale relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick, powerbank, luidspreker of hoofdtelefoon. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons grote aanbod aan multimedia? Wij helpen u een handje en lijsten de drie populairste multimedia-artikelen voor u op.

Lees meer
Terug naar het overzicht