EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
PRAKTISCHE ARTIKELEN EN GADGETS VOOR DE PROMOTIE VAN UW VERENIGING
 
Datum: 08/12/2019
Tijd: 23:54:36

You are here

Praktische artikelen en gadgets voor de promotie van uw vereniging

Pagina afdrukken

Praktische artikelen en gadgets voor de promotie van uw vereniging

De saamhorigheid die verenigingen zo kenmerkt is uniek. Iedereen trekt dezelfde kar, gedreven door dezelfde passie, hetzelfde doel. 

Een sportclub waarin iedereen samen speelt voor de overwinning. Scouts die samen op avontuur gaan. Een theaterkring die toeschouwers in vervoering brengt.

Saamhorigheid is de rode draad. Die eenheid doortrekken in alles wat de vereniging doet zorgt voor uitstraling met een professioneel randje.

Wat zou een voetbalclub zijn zonder een logo op de borst? Het embleem dat men fier verdedigt op velden in het hele land. Beeld u maar eens in dat onze Rode Duivels in roze plunje met een Nederlands vlagje op het WK voetbal zouden staan. U begrijpt hoe de details het verschil maken.

 

De 3 voordelen van clubkleding

Die clubkleding - of het nu voor een voetbalclub of voor een groep vogelspotters is - heeft enkele duidelijke voordelen:

  • Stimuleert het saamhorigheidsgevoel

  • Vergroot bekendheid

  • Trekt nieuwe leden aan

Het saamhorigheidsgevoel wordt vergroot met bedrukte clubkleding of teamkleding. En u vergroot er ook uw vereniging mee.

Er zijn veel opties om uw vereniging die uitstraling te bezorgen. Zeker wanneer u een specialist in promotieartikelen als EuroGifts raadpleegt. We geven u graag enkele ideeën:

 

Uitstraling via kleding

Van gewone T-shirts en truien tot broeken en petten. Welke outfit ook het beste bij uw vereniging past, personaliseer het met uw logo voor extra uitstraling. Hoe completer de outfit en accessoires, hoe sterker de invloed op uw branding. 

 

Rugzakken: groepsgevoel als troef

Uitstapjes met de vereniging zijn zoals schoolreisjes in de kindertijd: iedereen is enthousiast en het groepsgevoel versterkt de ervaring en de herinneringen eraan. ‘s Morgens een lekker lunchpakket (van die heerlijke boterhammetjes met chocopasta of pindakaas) klaarmaken, samen met een pakje fruitsap in de rugzak en klaar is Kees. 

Wat voor lekkers u meeneemt is door de jaren heen wellicht veranderd, maar verder blijft dat gevoel van avontuur hangen. Een enthousiaste groep mensen trekt de aandacht. Leid de aandacht van voorbijgangers naar uw logo door de rugzak te personaliseren met een logo en verspreid uw merk overal.

 

Giveaways

Veel verenigingen nemen deel aan evenementen waar ze bezoekers tonen waar ze voor staan, om nieuwe leden aan te werven en te netwerken. Heeft u een standje op een evenement, dan kunnen leuke giveaways niet ontbreken. 

Geef pepermuntdoosjes of pennen mee. Elk item dat in het dagelijks leven nuttig is, zorgt ervoor dat uw merk voortdurend nieuwe mensen bereikt. Want frequent gebruik betekent frequente zichtbaarheid. 

 

Kantine

De kantine van uw vereniging kan vast wat aankleding gebruiken. Breng de sfeer er helemaal in met bedrukte mokken voor koffie tijdens vergaderingen, flesopeners om drankjes te openen en bedrukte kalenders waarop alle data van de wedstrijden, voorstellingen of andere evenementen staan.

 

Gratis digitale proefdruk

Clubkleding of ander materiaal voor verenigingen bedrukken bij EuroGifts? Dat is kiezen voor kwaliteit. Vraag gerust een gratis staal of gratis digitale proefdruk aan op de productpagina. 

 

Ontdekt alle producten voor verenigingen

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Ga voor krachtige reclame met bedrukte powerbanks

De dag van vandaag worden we overstelpt met reclame. We zien overal logo’s, slogans, flitsende producten, enzovoort. Om uw naam of merk effectief in de kijker te zetten heeft u nood aan een krachtige boodschap – letterlijk en figuurlijk.

Lees meer

Met deze trendy relatiegeschenken verrast u in 2020 uw klanten

Uw klanten zien voortdurend veel verschillende mensen, ontvangen van links en rechts geschenken en op het einde van de dag valt er niemand meer op door een overvloed aan indrukken. De sleutel tot succes? Uitpakken met een trendy relatiegeschenk dat z’n nut keer op keer bewijst. En zo dus deel gaat uitmaken van het dagelijks leven van uw klant of relatie. In deze blogpost geven we u enkele uitstekende ideeën.

Lees meer

Zakelijke relatiegeschenken die er ook na de feestdagen nog toe doen

Tijdens het eindejaar wordt u vaak om de oren geslagen met originele kerstcadeaus van zakenpartners, leveranciers of klanten. Om ook na de feestdagen top of mind te blijven bij u klanten, vindt u hier handige tips voor zakelijke kerstcadeaus die er echt toe doen.

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback