EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
RELATIEGESCHENK VOOR DE HERFST? BEDRUK EEN PARAPLU!
 
Datum: 19/01/2019
Tijd: 18:46:25

You are here

Relatiegeschenk voor de herfst? Bedruk een paraplu!

Pagina afdrukken

Relatiegeschenk voor de herfst? Bedruk een paraplu!

Eurogift blogpost paraplu's bedrukken

Wie aan de herfst denkt, denkt aan prachtig gekleurde herfstbladeren, maar ook aan plotselinge regenbuien en windvlagen. Wilt u uw relaties deze herfst een geschenk cadeau doen waar ze écht iets aan hebben? Laat dan een paraplu bedrukken of kies voor een stoere regenjas met uw logo.

 

Paraplu’s als promotieartikel

Paraplu’s heeft u nooit genoeg. Om voorbereid te zijn op onverwachte herfstbuien legt u het beste een paraplu in de auto; houdt u er voor de zekerheid eentje paraat in uw tas en staat er bij u thuis altijd een paraplu klaar in de gang.

Een bedrukte paraplu is daarom een perfect relatiegeschenk. Uw relatie zal niet alleen dankbaar gebruik maken van dit attente geschenk, uw logo zal bovendien tijdens elke regenbui gezien worden

eurogifts paraplu bedrukken als relatiegeschenk

Bij EuroGifts kunt u kiezen uit verschillende soorten paraplu’s om te bedrukken. Met de hartvormige paraplu Rainlove vrolijkt u iedereen op. De praktische stormparaplu Senz Smart is bestand tegen windvlagen tot wel 80 km/u en op onze transparante paraplu Clear valt uw logo extra goed op.


Laat regenjassen bedrukken

Paraplu’s zijn handig, maar sommige mensen dragen liever een regenjas omdat het hen meer bewegingsvrijheid geeft. Bij EuroGifts kunt u ook een regenjas laten bedrukken met uw logo.

U heeft de keuze uit verschillende modellen regenjacks. Rainjacket Surf is compact, opvouwbaar, 100% waterdicht en verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Ideaal dus om weg te geven als promotieartikel.

Rainjacket Sirocco is waterafstotend, winddicht en in talrijke kleuren verkrijgbaar. Als u deze regenjas laat bedrukken met uw logo dan zal het zeker opvallen. Behalve regenjassen voor volwassenen, kunt u ook een kinderregenjas bedrukken met uw logo voor de kinderen van uw relaties.   


Na regen komt zonneschijn

Zoals iedereen weet, komt er na regen zonneschijn. Tijdens de herfst kan dit zonnetje echter erg laag staan. Het is dus niet onverstandig om altijd een zonnebril bij de hand te hebben.

Wanneer u een zonnebril laat bedrukken met uw logo, dan zal deze dus ook in de herfst veel gebruikt worden door uw relaties. Bekijk hier ons volledige aanbod aan zonnebrillen om te bedrukken.

Heeft u nog vragen over onze relatiegeschenken?

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Het nieuwe jaar is volop bezig en de feestdagen lijken al ver achter ons te liggen. Dit betekent echter niet dat u uw klantrelaties niet langer in de watten moet leggen. Integendeel: dit is de ideale periode om hen (letterlijk) warm te houden met attente relatiegeschenken.

Met deze geschenken laat u uw relaties niet in de kou staan!

Lees meer

Bedrukte ijskrabbers, het perfecte relatiegeschenk om het ijs te breken

Bent u op zoek naar het ideale relatiegeschenk om het ijs te breken? Een geschenk dat uw merk positief in de kijker zet, dat nuttig is, en dat ook nog eens op zijn plaats is op deze koude dagen? Geef dan een ijskrabber met uw logo cadeau!

Lees meer

Top 5 relatiegeschenken voor de koude wintermaanden

De wintermaanden bieden weer heel wat nieuwe opportuniteiten voor unieke relatiegeschenken. Ideaal om uw klantrelaties te verrassen met een relatiegeschenk voor Nieuwjaar of om mee te gaan met het winterseizoen. Met deze wintergadgets legt u uw professionele relaties extra in de watten.

Lees meer
Terug naar het overzicht