EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
RELATIEGESCHENK VOOR DE HERFST? BEDRUK EEN PARAPLU!
 
Datum: 21/11/2018
Tijd: 05:41:50

You are here

Relatiegeschenk voor de herfst? Bedruk een paraplu!

Pagina afdrukken

Relatiegeschenk voor de herfst? Bedruk een paraplu!

Eurogift blogpost paraplu's bedrukken

Wie aan de herfst denkt, denkt aan prachtig gekleurde herfstbladeren, maar ook aan plotselinge regenbuien en windvlagen. Wilt u uw relaties deze herfst een geschenk cadeau doen waar ze écht iets aan hebben? Laat dan een paraplu bedrukken of kies voor een stoere regenjas met uw logo.

 

Paraplu’s als promotieartikel

Paraplu’s heeft u nooit genoeg. Om voorbereid te zijn op onverwachte herfstbuien legt u het beste een paraplu in de auto; houdt u er voor de zekerheid eentje paraat in uw tas en staat er bij u thuis altijd een paraplu klaar in de gang.

Een bedrukte paraplu is daarom een perfect relatiegeschenk. Uw relatie zal niet alleen dankbaar gebruik maken van dit attente geschenk, uw logo zal bovendien tijdens elke regenbui gezien worden

eurogifts paraplu bedrukken als relatiegeschenk

Bij EuroGifts kunt u kiezen uit verschillende soorten paraplu’s om te bedrukken. Met de hartvormige paraplu Rainlove vrolijkt u iedereen op. De praktische stormparaplu Senz Smart is bestand tegen windvlagen tot wel 80 km/u en op onze transparante paraplu Clear valt uw logo extra goed op.


Laat regenjassen bedrukken

Paraplu’s zijn handig, maar sommige mensen dragen liever een regenjas omdat het hen meer bewegingsvrijheid geeft. Bij EuroGifts kunt u ook een regenjas laten bedrukken met uw logo.

U heeft de keuze uit verschillende modellen regenjacks. Rainjacket Surf is compact, opvouwbaar, 100% waterdicht en verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Ideaal dus om weg te geven als promotieartikel.

Rainjacket Sirocco is waterafstotend, winddicht en in talrijke kleuren verkrijgbaar. Als u deze regenjas laat bedrukken met uw logo dan zal het zeker opvallen. Behalve regenjassen voor volwassenen, kunt u ook een kinderregenjas bedrukken met uw logo voor de kinderen van uw relaties.   


Na regen komt zonneschijn

Zoals iedereen weet, komt er na regen zonneschijn. Tijdens de herfst kan dit zonnetje echter erg laag staan. Het is dus niet onverstandig om altijd een zonnebril bij de hand te hebben.

Wanneer u een zonnebril laat bedrukken met uw logo, dan zal deze dus ook in de herfst veel gebruikt worden door uw relaties. Bekijk hier ons volledige aanbod aan zonnebrillen om te bedrukken.

Heeft u nog vragen over onze relatiegeschenken?

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Bedruk fleecedekens met uw logo en ervaar wat een beetje warmte met uw zaken kan doen

Nu de winter voor de deur staat, ligt er bij uw relaties waarschijnlijk standaard een fleecedekentje op de bank. Bent u op zoek naar een warm relatiegeschenk? Laat fleecedekens bedrukken met uw logo en u bezorg uw klanten en relaties een warm gevoel.

Lees meer

Bedrukte schoolspullen voor een spetterend 2019

Wilt u het hart van uw klanten en zakenrelaties veroveren? Laat dan vandaag nog schoolspullen voor hun kinderen bedrukken! In deze blogpost vindt u alvast inspiratie!

Lees meer

Bezorg uw klanten een veilige winter met gepersonaliseerde veiligheidshesjes

De winter komt eraan, dat merken we duidelijk aan de dagen die alsmaar korter worden. Vaak is het nog donker wanneer men naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten veiligheidshesjes met opdruk en loods hen veilig door de winter.

Lees meer

Wanneer zijn relatiegeschenken aftrekbaar?

Wist u dat deze relatiegeschenken helemaal niet duur hoeven te zijn? Wij leggen u graag uit welke relatiegeschenken aftrekbaar zijn, zodat u al met weinig geld een groot gebaar kunt maken.

Lees meer

7 fantastische eindejaarsgeschenken

Wilt u een eindejaarsgeschenk cadeau doen aan uw klanten, zakenpartners of personeel? Maar weet u niet goed wat u moet kiezen? Wij geven u graag wat tips voor verrassende eindejaarsgeschenken die een blijvende indruk zullen maken.

Lees meer

De leukste relatiegeschenken rond boeken

Wilt u leesliefhebbers verwennen met een leuk cadeau? Dan hoeft u niet met uw neus in de boeken te zitten. Wij geven u graag de nodige inspiratie voor relatiegeschenken rond boeken! 

Lees meer

5 redenen om uw relatiegeschenk bij EuroGifts te bestellen

Zoekt u originele relatiegeschenken voor uw klanten? Een gepersonaliseerd cadeau voor uw medewerkers? Of wilt u promotieartikelen laten bedrukken met uw logo? Bij EuroGifts bent u aan het juiste adres voor al uw gepersonaliseerde relatiegeschenken. Bent u benieuwd wat EuroGifts zo uniek maakt? Ontdek 5 goede redenen om al uw relatiegeschenken en promotieartikelen voortaan bij EuroGifts te bestellen.

Lees meer

Goedkope relatiegeschenken

Heeft u al aan relatiegeschenken gedacht maar ze nooit besteld omdat u een gebrek aan budget had? Dan hebben we goed nieuws voor u: er zijn goedkope relatiegeschenken. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat. Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merk een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merkbekendheid te vergroten zonder veel uit te geven:

Lees meer

Hebt u al een leuk geschenk voor uw Open Huis of voor uw speciale Klantendag?

We veronderstellen dat u op uw Open Huis of speciale klantendag steevast uitpakt met een leuk geschenkje voor elke bezoeker. Maar aangezien u deze blogpost leest, is wat inspiratie waarschijnlijk welkom. Wees gerust, u kunt op ons rekenen.

Lees meer

3 populaire, gepersonaliseerde gadgets voor de zomer

Lekker warm weer, de scholen die hun deuren voor een tijdje gesloten hebben: de zomer is nu écht begonnen! En dat vraagt om aangepaste relatiegeschenken. Wilt u ervoor zorgen dat uw klanten en zakenrelaties volop van de zomer kunnen genieten? Of zoekt u leuke gadgets die u kan laten bedrukken voor een zomers event? Dan zit u goed met een van deze populaire, gepersonaliseerde gadgets!

 

 

Lees meer

Heeft u al gedacht aan een relatiegeschenk voor op de fiets?

In de zomer is de fiets hét vervoermiddel bij uitstek. Naar het werk, naar de sportschool of gewoon als ontspanning: zodra het weer het toelaat, springen we maar al te graag op ons stalen ros. Praktische fietsaccessoires zijn dan een must. Laat dit dus ook het geknipte moment zijn voor u om relatiegeschenken voor de fiets te bedrukken.

Lees meer

Pages