EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
DE LEUKSTE RELATIEGESCHENKEN ROND BOEKEN
 
Datum: 17/02/2019
Tijd: 11:56:22

You are here

De leukste relatiegeschenken rond boeken

Pagina afdrukken

De leukste relatiegeschenken rond boeken

Gezellig genesteld op de bank, eventjes helemaal afgesloten van de wereld… Een goed boek kan écht voor de nodige ontspanning zorgen. Niet gek dus dat veel leesfanaten zich richten tot een boekenclub, boekenbeurs, boekenwinkel of bibliotheek om telkens weer in andere verhalen terecht te komen.

Relatiegeschenken rond boeken

Wilt u deze leesliefhebbers verwennen met een leuk cadeau? Dan hoeft u niet met uw neus in de boeken te zitten - wij geven u graag de nodige inspiratie voor relatiegeschenken rond boeken! En het mooiste van alles: u kan al deze geschenken naar wens laten personaliseren en makkelijk online bestellen.

Een gepersonaliseerde bladwijzer maken

Kent u dat? U wilt zich zich onderdompelen in uw lievelingsboek, maar u weet niet meer op welke bladzijde u geëindigd was? Het hoekje van de bladzijde omvouwen kan uitkomst bieden, maar is niet direct de meest esthetische oplossing. Een goede boekenlegger (ook wel bladwijzer genoemd) is daarom een must voor iedereen die graag leest.

Door bladwijzer Home te bedrukken kiest u voor een spotgoedkoop én superhandig relatiegeschenk dat elke boekenwurm met plezier in ontvangst zal nemen. En door zo’n gepersonaliseerde bladwijzer te maken springt uw naam of logo keer op keer subtiel in het oog.

Een gepersonaliseerde bladwijzer maken

Post-its en pennen bedrukken voor schrijvers in spe

Goede ideeën ontstaan op de meest willekeurige momenten - daar kunnen we allemaal van meespreken. Voor auteurs in spe kan het daarom handig zijn om overal pen en papier bij de hand te hebben. En daar kan uw relatiegeschenk hen bij helpen! Zo kan u notitieboekjes, post-its en pennen bedrukken met uw naam of logo als promotiemateriaal. Denk aan eenvoudige post-itskleurrijke notitieboekjes of zelfs volledige kantoorsets die men makkelijk kan opvouwen tot draagbare kubus en zo overal mee naartoe kan nemen.

Ook digitaal lezen zit in de lift

Een “echt” boek heeft natuurlijk zijn charmes, maar ook digitaal lezen wordt steeds populairder. Zeker op vakantie is een e-reader dé manier om meerdere boeken te kunnen meenemen zonder met extra kilo’s te moeten slepen. En ook hier zit een mooie kans voor u verscholen: gepersonaliseerde tablethouders, powerbanks en USB-adapters zorgen er namelijk voor dat men altijd en overal comfortabel kan genieten van een meeslepend boek. Om al deze zaken mee te nemen op reis kan u ook een handige draagtas laten bedrukken met uw naam en/of logo. Vooral heel erg leuk om als goodiebag weg te geven op een boekenbeurs of boekenfestijn!

Een gepersonaliseerde tablethouder

Relatiegeschenken volgens het boekje

De klanten in uw boekenwinkel, de bezoekers van uw stand op een boekenbeurs, de leden van uw boekenclub… Wilt u hen op een leuke manier uw dankbaarheid tonen? Deze relatiegeschenken spreken boekdelen. 

Of u nu op zoek bent naar een gepersonaliseerde bladwijzer of boekenlegger of post-its, pennen, tablethouders of powerbanks wilt bedrukken: de leukste relatiegeschenken rond boeken, die vindt u allemaal op EuroGifts!

 

Neem contact op voor meer info

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Tip: zet uw startende onderneming op de kaart met originele gadgets

Een eigen zaak starten is niet altijd even eenvoudig. Dankzij deze tip wordt het nog makkelijker om uw naamsbekendheid te verhogen, en dat zonder al te veel moeite!

Lees meer

De 3 meest populaire multimedia-relatiegeschenken

In deze digitale tijd oogt u altijd succes met digitale relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick, powerbank, luidspreker of hoofdtelefoon. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons grote aanbod aan multimedia? Wij helpen u een handje en lijsten de drie populairste multimedia-artikelen voor u op.

Lees meer

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Het nieuwe jaar is volop bezig en de feestdagen lijken al ver achter ons te liggen. Dit betekent echter niet dat u uw klantrelaties niet langer in de watten moet leggen. Integendeel: dit is de ideale periode om hen (letterlijk) warm te houden met attente relatiegeschenken.

Met deze geschenken laat u uw relaties niet in de kou staan!

Lees meer
Terug naar het overzicht