EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
SCOOR MET DEZE SPORTIEVE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 18/09/2019
Tijd: 16:47:32

You are here

Scoor met deze sportieve relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Scoor met deze sportieve relatiegeschenken

Steek uw sportieve relaties een hart onder de riem met de gepersonaliseerde relatiegeschenken van EuroGifts. Dé perfecte attentie met oog voor gezondheid en motivatie. De opbouw van uw merkbekendheid is een extra bonus!

 

Sporten in stijl

Sponsort uw bedrijf een sportevenement of deelnemer? Wilt u een sportieve relatie of kennis stijlvol voor de dag laten komen? Geef ze dan sportkledij met uw naam of logo op als cadeau. Zo kan u een t-shirt, trui, pet of polo laten bedrukken.

Nog een klassieker is het bedrukken van een sportsjaal. Dit handdoekje kan rond de nek gehangen worden om zweet op te vangen zodat uw relatie zo fris mogelijk blijft tijdens het sporten. 

Het bedrukken van sportkledij zorgt er niet enkel voor dat sporters stijlvol voor de dag komen. De gepersonaliseerde sportartikelen zullen ervoor zorgen dat ook andere sporters in aanraking komen met uw naam of logo. Zo zal uw merkbekendheid blijven toenemen.

 

Hydrateren met drinkbussen voor elke gelegenheid

Tijdens het sporten is hydrateren een must! Draag bij aan de gezondheid van uw relatie door ze een stijlvolle drinkbus aan te bieden voor elke gelegenheid

Een Dopper drinkfles voor dagelijks gebruik, een bidon voor elke sportieve activiteit, een opvouwbare waterfles voor onderweg of een aluminium drinkfles voor tijdens stevige wandelingen.

Deze drinkflessen zijn duurzaam én makkelijk te bedrukken met de naam of het logo van uw bedrijf.

Alles mee in een gepersonaliseerde sporttas

Handdoek, drinkfles, sportschoenen, sportkleren, … Een sporter moet soms heel wat meesleuren! Een ruime en stevige sporttas of rugzak is dus van groot belang.

U kan uw relatie makkelijk ontlasten door een bedrukte sporttas of rugzak als relatiegeschenk te geven. Wanneer u een sporttas laat bedrukken bij EuroGifts, kan u rekenen op materiaal en drukwerk van hoge kwaliteit.

 

Tijd nemen voor ontspanning

De boog kan niet altijd gespannen staan, ontspanning is ook belangrijk! En ook dat kan met stijlvolle, gepersonaliseerde vrijetijdsartikelen. Laat uw relatie volledig tot rust komen met een kwalitatief bedrukte koeltas, zonnebril, picknick- of strandartikelen.

 

Nog meer inspiratie voor relatiegeschenken

Benieuwd naar welke sportieve relatiegeschenken EuroGifts u nog te bieden heeft? Bekijk hier ons volledige aanbod aan gepersonaliseerde sport- en vrijetijdsartikelen om te bedrukken. Heeft u een vraag of nood aan advies? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Praktische artikelen en gadgets voor de promotie van uw vereniging

Wat zou een voetbalclub zijn zonder een logo op de borst? Het embleem dat men fier verdedigt op velden in het hele land. Beeld u maar eens in dat onze Rode Duivels in roze plunje met een Nederlands vlagje op het WK voetbal zouden staan. U begrijpt hoe de details het verschil maken.

Lees meer

Verwen uw klanten met bedrukte verzorgingsproducten

Uw relaties in de watten leggen en tegelijk uw merk positief positioneren in het hoofd van uw klanten? Ontdek hier onze personaliseerbare verzorgingsproducten.

Lees meer

Top 4 gepersonaliseerde gadgets om uw stad te promoten

Bent u op zoek naar een originele manier om uw stad extra in de verf te zetten? Dankzij ons uitgebreide assortiment aan personaliseerbare gadgets kunt u de bezoekers van uw stad unieke souvenirs aanbieden. Zo hebben toeristen altijd een waardevolle herinnering aan hun verblijf in uw stad.

Lees meer
Terug naar het overzicht