EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
TIP: ZET UW STARTENDE ONDERNEMING OP DE KAART MET ORIGINELE GADGETS
 
Datum: 24/02/2019
Tijd: 05:19:35

You are here

Tip: zet uw startende onderneming op de kaart met originele gadgets

Pagina afdrukken

Tip: zet uw startende onderneming op de kaart met originele gadgets

Originele gadgets op maat van uw onderneming

Uw naamsbekendheid verhogen, hoe begint u daar dan aan? Een goede tip voor een startende ondernemer is om te investeren in originele gadgets, gerelateerd aan uw onderneming. Het is een gebaar dat uw (toekomstige) klanten graag in ontvangst nemen. Daarnaast wordt uw klant steeds herinnerd aan uw zaak wanneer hij gebruikmaakt van het leuke gadget.

Business Strategie van een jonge onderneme

Relatiegeschenken voor alle sectoren

Het aanbod gadgets van EuroGifts is eindeloos. Zo vindt u voor elke branche wel een leuk gadget waardoor uw klant u nooit meer zal vergeten. Voor horeca ondernemingen hebben we bijvoorbeeld aanstekers, longdrink glazen en snoepjes, die stuk voor stuk kunnen worden gepersonaliseerd met uw logo. Maar ook voor sectoren zoals onderwijs, toerisme, transport, bouw en nog veel meer kunt u bij ons terecht voor een gepersonaliseerd gadget.

Voor ieder wat wils

Liever iets algemener? Kies dan voor onze populaire relatiegeschenken die voor élke sector toepasbaar zijn. Zo hebben we een uitgebreid aanbod leuke gadgets. Daarnaast hebben we ook personaliseerbare tassen of USB-sticks. Of kies voor een notitieblokjes, gecombineerd met één van onze pennen

Jonge ondernemer werkt op laptop

Gadgets voor ieder budget

Gadgets komen niet alleen in alle groottes en maten, maar ook voor ieder budget. Zo hebben we heel wat premium gadgets, zoals onze A-merk pennen, kwaliteitsvolle draagtas of draadloze oplader. Daarnaast hebben we ook heel wat budgetvriendelijke opties. Zo kunt u kiezen voor onze promotie pennen, promo aanstekers of handige flesopeners. Of u nu kiest voor budgetvriendelijke relatiegeschenken of premium gadgets, al ons promotiemateriaal is steeds van uitstekende kwaliteit!

 

Heeft u als startende onderneming nog vragen of nood aan tips bij de keuze van uw gadget?

 

Chat met onsGeniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Goedkope relatiegeschenken

Heeft u al aan relatiegeschenken gedacht maar ze nooit besteld omdat u een gebrek aan budget had? Dan hebben we goed nieuws voor u: er zijn goedkope relatiegeschenken. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat.

 

Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merk een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merkbekendheid te vergroten zonder veel uit te geven:

Lees meer

De 3 meest populaire multimedia-relatiegeschenken

In deze digitale tijd oogt u altijd succes met digitale relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick, powerbank, luidspreker of hoofdtelefoon. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons grote aanbod aan multimedia? Wij helpen u een handje en lijsten de drie populairste multimedia-artikelen voor u op.

Lees meer

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Het nieuwe jaar is volop bezig en de feestdagen lijken al ver achter ons te liggen. Dit betekent echter niet dat u uw klantrelaties niet langer in de watten moet leggen. Integendeel: dit is de ideale periode om hen (letterlijk) warm te houden met attente relatiegeschenken.

Met deze geschenken laat u uw relaties niet in de kou staan!

Lees meer
Terug naar het overzicht