EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
TIPS VOOR CADEAUS VOOR AMBTENAREN
 
Datum: 08/12/2019
Tijd: 23:54:47

You are here

Tips voor cadeaus voor ambtenaren

Pagina afdrukken

Tips voor cadeaus voor ambtenaren

mensen die elkaar de hand schudden

 

Werkt u regelmatig samen met ambtenaren? Dan wilt u hen waarschijnlijk graag een klein geschenk geven in de decemberperiode om hen te bedanken voor de samenwerking. Of u wilt hen misschien een fles wijn sturen na de succesvolle afronding van een project. Maar mag dit wel?

Hieronder lichten we kort de regelgeving toe met betrekking tot cadeaus voor ambtenaren én geven we u vast wat ideeën voor attente relatiegeschenken voor ambtenaren.

 

Wat zijn de regels?

Of een ambtenaar wel of niet geschenken aan mag nemen is afhankelijk van de lokale regelgeving van de gemeente waar hij of zij voor werkt. Over het algemeen geldt echter dat kleine geschenken met een maximale waarde van 25 á 50 euro geaccepteerd mogen worden. 

Bij veel gemeenten is het gangbaar dat geschenken eerst gemeld moeten worden aan de leidinggevende en in overleg met hen wordt besloten of de ambtenaar het cadeau mag houden. Stuur de relatiegeschenken in elk geval altijd naar het werkadres en nooit naar het privéadres van de ambtenaar. 

Wilt u meer weten over de relevante regelgeving? Lees meer over dit onderwerp op de website van de Vereniging van Nederlandse Gemeente (VNG). Wilt u alvast wat inspiratie voor originele cadeaus voor ambtenaren? Lees dan verder!
 

Duurzaam vergaderen

Duurzaamheid is een belangrijk thema bij heel wat overheden. Tijdens een vergadering over meer groen in de straten, zonne-energie of de introductie van een autovrije zone komt dan ook niets zo goed van pas als een ecologisch notitieboekje. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld een praktische notitieblok met balpen van gerecycled materiaal of een stijlvol notitieboekje met een kaft van kurk.

Dorst gekregen van het vergaderen? Dan biedt een duurzame bamboe karaf uitkomst.
 

Opgeruimd staat netjes

Aan een opgeruimd bureau is het veel prettiger werken. De volgende producten zijn niet alleen duurzaam, ze zorgen er bovendien voor dat de werkplek er een stuk netter uitziet. 

  • Als u deze kartonnen kubus openvouwt, verschijnt er opeens een volledige kantoorset!
  • Dit bamboe opbergbakje is multifunctioneel. Er zit een draadloze oplader voor de smartphone in verwerkt én er blijft nog plek over voor paperclips, pennen en naamkaartjes.
     

Bijzondere bureau-accessoires

Met bureau-accessoires kunt u de plank haast niet mis slaan. De volgende items zijn origineel, praktisch en niet te duur. Perfect dus om cadeau te doen aan ambtenaren! 

  • Dankzij deze prachtige bamboe-kalender zijn papieren kalenders verleden tijd. Hij kan jaar op jaar gebruikt worden en heeft een strakke look.
  • Voortdurend bezig zijn met de wereldproblematiek kan stressvol zijn. Deze leuke anti-stress wereldbol creëert een zenmomentje tijdens een drukke werkdag. 
  • Moeten er beslissingen genomen worden over budgetten? Dankzij deze meetlat met rekenmachine is geen berekening te moeilijk. 
     

Gratis digitale proefdruk

Natuurlijk kunnen al deze items bedrukt worden met een tekst of met uw logo. Zo zal uw cadeau altijd een herinnering aan de prettige samenwerking blijven. Bent u benieuwd hoe het bedrukte product er uit zal zien? Vraag gerust een gratis staal of digitale proefdruk aan op de productpagina.

Chat met ons

 

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Ga voor krachtige reclame met bedrukte powerbanks

De dag van vandaag worden we overstelpt met reclame. We zien overal logo’s, slogans, flitsende producten, enzovoort. Om uw naam of merk effectief in de kijker te zetten heeft u nood aan een krachtige boodschap – letterlijk en figuurlijk.

Lees meer

Met deze trendy relatiegeschenken verrast u in 2020 uw klanten

Uw klanten zien voortdurend veel verschillende mensen, ontvangen van links en rechts geschenken en op het einde van de dag valt er niemand meer op door een overvloed aan indrukken. De sleutel tot succes? Uitpakken met een trendy relatiegeschenk dat z’n nut keer op keer bewijst. En zo dus deel gaat uitmaken van het dagelijks leven van uw klant of relatie. In deze blogpost geven we u enkele uitstekende ideeën.

Lees meer

Zakelijke relatiegeschenken die er ook na de feestdagen nog toe doen

Tijdens het eindejaar wordt u vaak om de oren geslagen met originele kerstcadeaus van zakenpartners, leveranciers of klanten. Om ook na de feestdagen top of mind te blijven bij u klanten, vindt u hier handige tips voor zakelijke kerstcadeaus die er echt toe doen.

Lees meer
Terug naar het overzicht