<< SUPER ACTIE: Bestel nu met personalisatie en kies uit 9 geschenken!* >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
DE 3 MEEST POPULAIRE MULTIMEDIA-RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 23/04/2019
Tijd: 00:53:18

You are here

De 3 meest populaire multimedia-relatiegeschenken

Pagina afdrukken

De 3 meest populaire multimedia-relatiegeschenken

In deze digitale tijd oogt u altijd succes met digitale relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick, powerbank, luidspreker of hoofdtelefoon. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons grote aanbod aan multimedia? Wij helpen u een handje en sommen de drie populairste multimedia-artikelen voor u op.

Tip: Bij EuroGifts krijgt u altijd een gratis digitale proefdruk. Zo weet u perfect wat u mag verwachten, nog voor u grote oplages bestelt.

In deze digitale tijd oogt u altijd succes met multimedia als relatiegeschenk.

 

Gepersonaliseerde USB-sticks: overal toegang, ook offline

Ze lijken dan misschien niet meer van deze tijd, maar USB-sticks zijn nog steeds zeer populair. Er zijn nog altijd plaatsen waar we geen internetverbinding hebben. Dan komt een USB-stick altijd van pas. 

Wilt u een USB-stick laten bedrukken? Bij Eurogifts heeft u de keuze uit alle soorten, maten en kleuren:

  • Vindt u duurzaamheid belangrijk? Dan past een gepersonaliseerde USB-stick Bamboo perfect bij uw bedrijf.
     
  • Bent u actief binnen de geneeskunde of farmaceutische industrie? Bedruk dan de USB-stick Medicine of de USB-stick Injection met uw logo, u zult beslist een goede indruk nalaten bij uw relaties.
     
  • Voor mensen die hun USB-stick altijd kwijt zijn of vergeten, hebben we ook een oplossing. Een USB-stick met een sleutelhanger. Denk bijvoorbeeld aan de praktische USB-stick Slide Doming, natuurlijk kunt u deze ook personaliseren.
     
  • Wilt u een USB-stick in een unieke vorm? Ook dat is mogelijk. Als u kiest voor de USB-stick PVC Promo, dan bepaalt u zelf welke 2D of 3D-vorm de USB-stick moet krijgen.

 

Een powerbank bedrukken: bespaar uw relaties frustraties

Bij intensief gebruik houdt de batterij van de meeste smartphones het helaas geen hele dag vol. Een powerbank biedt dan uitkomst. Laat een powerbank bedrukken als relatiegeschenk en u kunt er zeker van zijn dat de ontvanger uw logo regelmatig gezien zal zien.

We hebben onder andere een powerbank die werkt op zonne-energie, een powerbank in de vorm van een steen en een powerbank die ook werkt als zaklamp. Natuurlijk kunt u al deze powerbanks laten bedrukken met uw logo.

Door uw relaties een powerbank, die bedrukt is met uw logo, cadeau te doen, bespaart u hun niet alleen veel frustraties, maar blijft uw merk bij hun top-of-mind.

 

Adapters met logo: handig voor onderweg

Ook origineel én handig voor onderweg is de USB-adapter voor in de wagen. Met deze adapter kunnen uw relaties hun telefoon gemakkelijk opladen tijdens het rijden, het enige dat ze verder nodig hebben is een USB-kabeltje.

Bij ons heeft u de keuze uit een breed assortiment aan USB-adapters, die u vervolgens kunt bedrukken met uw logo. We hebben bijvoorbeeld een luxe editie in een reisetui, een USB-adapter die ook te gebruiken is als veiligheidshamer en een handige adapter waar u twee toestellen tegelijk in kunt opladen.

U ziet het, een gepersonaliseerde USB-stick, bedrukte powerbank of USB-adapter met logo zijn altijd een schot in de roos. Bekijk hier ons volledige assortiment aan multimedia-artikelen.

 

Vragen over digitale relatiegeschenken?

Vragen over onze personeelsgeschenken of de personalisatie ervan?

 

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Stressvrij werken dankzij deze personeelsgeschenken

Stress op de werkvloer komt steeds vaker voor. Kies daarom voor een van onze anti-stress personeelsgeschenken en draag bij aan een werkomgeving zonder stress.

Lees meer

Top 5 meest originele relatiegeschenken

Een van de basisdoelen in de marketing is om op te vallen tussen de concurrentie. Die ongeschreven regel trekt zich door tot in alle aspecten van uw business.

Een van die aspecten is uw branding, waarvan een relatiegeschenk een schoolvoorbeeld is. Om op te vallen in de zee van bedrijfsnamen en logo’s doet u er goed aan uit te pakken met originele relatiegeschenken.

Om u op weg te helpen lichten we 5 toppers van originele relatiegeschenken uit waarmee u een heel jaar door scoort bij uw relaties.

Lees meer

Ideeën voor secretaressedag: toon hen de waardering die ze verdienen

Vraag eender welke bedrijfsleider wie de ruggengraat van de onderneming is en u krijgt 9 op de 10 dit antwoord: de office assistant.

Dag in dag uit maken zij zich onmisbaar door de ideale omstandigheden te creëren waarin alles binnen het bedrijf gesmeerd loopt. Hun rol is geëvolueerd van assistent naar regisseur. Een rol waar ze vaak een Oscar voor verdienen.

Hoog tijd dus om uw office assistants, management assistants, secretaresses/secretarissen - of hoe u ze ook wil noemen - te laten voelen dat u hen apprecieert. Daarom hebben we hieronder een lijst gemaakt met cadeau-ideeën voor Secretaressedag.

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback