EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
TOP 4 GEPERSONALISEERDE GADGETS OM UW STAD TE PROMOTEN
 
Datum: 18/09/2019
Tijd: 16:38:01

You are here

Top 4 gepersonaliseerde gadgets om uw stad te promoten

Pagina afdrukken

Top 4 gepersonaliseerde gadgets om uw stad te promoten

Bent u op zoek naar een originele manier om uw stad extra in de verf te zetten? Dankzij ons uitgebreide assortiment aan personaliseerbare gadgets kunt u de bezoekers van uw stad unieke souvenirs aanbieden. Zo hebben toeristen altijd een waardevolle herinnering aan hun verblijf in uw stad.

 

Bedruk magneten met de mooiste stadsfoto’s

Een van de meest populaire souvenirs zijn toch wel de bedrukte magneten die u in elke stad kunt vinden. Een geliefd souvenir dat door heel wat toeristen verzameld wordt. De magneten zijn personaliseerbaar met de mooiste bezienswaardigheden van uw stad. Bovendien is dit leuke aandenken niet alleen eenvoudig imee te nemen in de vaak erg compacte bagage, maar is het ook nog eens een leuke toevoeging aan de koelkast.

 

Gepersonaliseerde pennen als handig aandenken

Bedrukte pennen zijn gadgets die vaak vergeten worden bij het inpakken van de bagage. Daarom zijn bedrukte pennen een populair souvenir: ze zijn niet alleen handig, maar zijn bovendien ook een mooi aandenken. De personaliseerbare pennen zijn ook leuk om te combineren met onze bedrukbare notitieboekjes.

 

Vereeuwigd aan een sleutelbos

Dankzij een unieke en herkenbare sleutelhanger vindt u uw sleutelbos altijd terug.  Bij EuroGifts vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan diverse soorten personaliseerbare sleutelhangers: van flesopener tot slimme sleutelhanger met Bluefinder, niets is te gek! Ontdek alle mogelijkheden van de bedrukbare sleutelhangers op onze overzichtspagina.

 

Het ideale souvenir tijdens regenweer

Paraplu’s, een accessoire dat we allemaal bezitten maar altijd vergeten wanneer we deze het meest nodig hebben. Daarom zijn gepersonaliseerde paraplu’s een ideaal gadget: het wordt vaak gekocht uit praktische overwegingen, maar is tegelijkertijd een mooi aandenken aan de vakantie.

 

Originele gadgets gepersonaliseerd naar uw stad!

Heel wat keuze uit unieke accessoires, geliefd bij vele toeristen. Benieuwd naar ons volledige aanbod souvenirs? Bekijk hier ons volledige aanbod aan personaliseerbare gadgets. Heeft u een vraag of heeft u moeite met kiezen?

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Praktische artikelen en gadgets voor de promotie van uw vereniging

Wat zou een voetbalclub zijn zonder een logo op de borst? Het embleem dat men fier verdedigt op velden in het hele land. Beeld u maar eens in dat onze Rode Duivels in roze plunje met een Nederlands vlagje op het WK voetbal zouden staan. U begrijpt hoe de details het verschil maken.

Lees meer

Scoor met deze sportieve relatiegeschenken

Uw sportieve relaties extra motiveren? Laat ze stijlvol voor de dag komen met gepersonaliseerde sportkledij, sporttas of drinkfles.

Lees meer

Verwen uw klanten met bedrukte verzorgingsproducten

Uw relaties in de watten leggen en tegelijk uw merk positief positioneren in het hoofd van uw klanten? Ontdek hier onze personaliseerbare verzorgingsproducten.

Lees meer
Terug naar het overzicht