EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
TOP 4 GEPERSONALISEERDE GADGETS OM UW STAD TE PROMOTEN
 
Datum: 14/11/2019
Tijd: 23:38:43

You are here

Top 4 gepersonaliseerde gadgets om uw stad te promoten

Pagina afdrukken

Top 4 gepersonaliseerde gadgets om uw stad te promoten

Bent u op zoek naar een originele manier om uw stad extra in de verf te zetten? Dankzij ons uitgebreide assortiment aan personaliseerbare gadgets kunt u de bezoekers van uw stad unieke souvenirs aanbieden. Zo hebben toeristen altijd een waardevolle herinnering aan hun verblijf in uw stad.

 

Bedruk magneten met de mooiste stadsfoto’s

Een van de meest populaire souvenirs zijn toch wel de bedrukte magneten die u in elke stad kunt vinden. Een geliefd souvenir dat door heel wat toeristen verzameld wordt. De magneten zijn personaliseerbaar met de mooiste bezienswaardigheden van uw stad. Bovendien is dit leuke aandenken niet alleen eenvoudig imee te nemen in de vaak erg compacte bagage, maar is het ook nog eens een leuke toevoeging aan de koelkast.

 

Gepersonaliseerde pennen als handig aandenken

Bedrukte pennen zijn gadgets die vaak vergeten worden bij het inpakken van de bagage. Daarom zijn bedrukte pennen een populair souvenir: ze zijn niet alleen handig, maar zijn bovendien ook een mooi aandenken. De personaliseerbare pennen zijn ook leuk om te combineren met onze bedrukbare notitieboekjes.

 

Vereeuwigd aan een sleutelbos

Dankzij een unieke en herkenbare sleutelhanger vindt u uw sleutelbos altijd terug.  Bij EuroGifts vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan diverse soorten personaliseerbare sleutelhangers: van flesopener tot slimme sleutelhanger met Bluefinder, niets is te gek! Ontdek alle mogelijkheden van de bedrukbare sleutelhangers op onze overzichtspagina.

 

Het ideale souvenir tijdens regenweer

Paraplu’s, een accessoire dat we allemaal bezitten maar altijd vergeten wanneer we deze het meest nodig hebben. Daarom zijn gepersonaliseerde paraplu’s een ideaal gadget: het wordt vaak gekocht uit praktische overwegingen, maar is tegelijkertijd een mooi aandenken aan de vakantie.

 

Originele gadgets gepersonaliseerd naar uw stad!

Heel wat keuze uit unieke accessoires, geliefd bij vele toeristen. Benieuwd naar ons volledige aanbod souvenirs? Bekijk hier ons volledige aanbod aan personaliseerbare gadgets. Heeft u een vraag of heeft u moeite met kiezen?

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Zakelijke relatiegeschenken die er ook na de feestdagen nog toe doen

Tijdens het eindejaar wordt u vaak om de oren geslagen met originele kerstcadeaus van zakenpartners, leveranciers of klanten. Om ook na de feestdagen top of mind te blijven bij u klanten, vindt u hier handige tips voor zakelijke kerstcadeaus die er echt toe doen.

Lees meer

Kies het juiste promotiemateriaal voor uw volgende beurs

Beurzen zijn het uitgelezen moment om uw merk of bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Maar welk promotiemateriaal is het meest geschikt om uit te delen op een beurs? Wij geven u graag een aantal handige tips.

Lees meer

Bezorg uw klanten een veilige winter dankzij fluohesjes met uw naam

De winter komt eraan, dat merkt u duidelijk aan de dagen die steeds korter worden. Vaak is het nog donker wanneer u naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten een veiligheidsvestje met opdruk en loods hen veilig door de winter.

Lees meer
Terug naar het overzicht