EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
TOP 5 FESTIVALGADGETS OM TE PERSONALISEREN
 
Datum: 21/05/2018
Tijd: 16:50:00

You are here

Top 5 festivalgadgets om te personaliseren

Pagina afdrukken

Top 5 festivalgadgets om te personaliseren

De zomer komt dichterbij, en dat betekent dat ook het festivalseizoen zich klaarmaakt voor een nieuwe editie. Is uw organisatie deze zomer aanwezig op een van de vele festivals die ons land rijk is? Of organiseert u zelf een festival? Deze 5 leuke festivalgadgets maken de sfeer compleet en zorgen ervoor dat uw merk nog lang blijft nazinderen - ook als de festivalzomer achter de rug is.

1.T-shirts bedrukken

Op festivals is een extra T-shirt altijd mooi meegenomen. T-shirts met uw logo of naam zijn dan ook een echte klassieker onder de festivalbenodigdheden. U kan deze shirts uitdelen zodat u zichtbaarheid krijgt over de hele festivalweide, of u kan ze gebruiken om uw medewerkers herkenbaar te maken voor de festivalgangers.

Deze 5 leuke festivalgadgets maken de sfeer compleet en zorgen ervoor dat uw merk nog lang blijft nazinderen

 

2. Zonnebrillen bedrukken

Niets zo leuk als een zonovergoten festival. In alle feestvreugde gebeurt het echter vaak dat men zonnebescherming thuis vergeet. Een nieuwe zonnebril is dan van harte welkom! Laat daarom zonnebrillen bedrukken die u kan uitdelen op de weide. Zeker de meer opvallende modellen doen het goed als festivalgadgets, zoals de zonnebril Suntrans.

 

3. Een pet met logo

Nog onder de noemer “zonnebescherming” hebben we de gepersonaliseerde petten. Zowel mannen als vrouwen dragen met plezier deze extra bescherming tijdens een festival. En zit het weer niet helemaal mee? Dan kan zo’n pet met logo ook handig zijn als bescherming tegen de regen. Twee vliegen in één klap dus!

 

4. Polsbandjes bedrukken 

Geen festival zonder polsbandjes; dat staat als een paal boven water. Deze bandjes kunnen dienen als toegangsbewijs, maar voor veel festivalgangers zijn het vooral leuke festivalgadgets die dienst doen als herinnering. Zo blijft uw merk ook na het festival nog in de gedachten van de festivalgangers hangen - inclusief leuke herinneringen aan de zomer.

polsbandjes kunnen dienen als toegangsbewijs, maar voor veel festivalgangers zijn het vooral leuke festivalgadgets die dienst doen als herinnering.

 

5. Laat drinkbekers of drinkflessen bedrukken

De laatste festivalgadgets van ons lijstje zijn bedrukte drinkbekers of drinkflessen. Deze worden immers naar hartelust gebruikt op elk festival. Beeld u in dat uw logo of naam op zulke bekers gedrukt staat… We hoeven er geen tekeningetje bij te maken hoeveel dorstige festivalgangers uw merk zo te zien krijgen!

Wilt u nog meer inspiratie opdoen over leuke festivalgadgets?

Bekijk hier al onze festivalgadgets en maak uw keuze!

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Zadelhoesjes bedrukken: bereik meer mensen via uw fietszadel

Iedereen kan een zadeldekje of zadelhoes gebruiken voor zijn eigen promotiecampagnes: van grote bedrijven, over banken, verzekeringskantoren, scholen, hotels, tot verenigingen, organisatoren van evenementen... 

Lees meer

3 originele cadeaus voor het einde van het schooljaar

Wilt u de leerkrachten op uw school met een origineel cadeau bedanken voor hun inzet? Wij geven tips voor gepersonaliseerde cadeaus voor het einde van het schooljaar.

 

 

Lees meer

4 relatiegeschenken die door de brievenbus passen

Een brievenbuscadeau is een originele én attente manier om uw relaties te laten weten dat u aan hen denkt. Ze zullen zeker en vast aangenaam verrast zijn als ze tussen de rekeningen opeens een geschenk van u aantreffen! Wilt u uw relaties ook laten glimlachen met een brievenbuscadeau? Hieronder lijsten we 4 populaire relatiegeschenken op, die u niet alleen bij ons kunt laten bedrukken, maar die ook zonder problemen door de brievenbus passen.

Lees meer

Het ideale promotiemateriaal om uw merk in de kijker te zetten op iedere beurs

Bezoekt u vaak beurzen met uw bedrijf of organisatie? Dan heeft u zeker al eens nagedacht over het geschikte promotiemateriaal. Door de bezoekers van uw beursstand te verrassen met leuke gadgets of weggevertjes, zorgt u er immers voor dat u niet snel vergeten zal worden. Maar wat zijn nu de beste relatiegeschenken om weg te geven op een beurs?

Lees meer

De 3 meest populaire multimedia-relatiegeschenken

In deze digitale tijd oogt u altijd succes met multimedia als relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick, powerbank, luidspreker of hoofdtelefoon. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons grote aanbod aan multimedia? Wij helpen u een handje en lijsten de drie populairste multimedia-artikelen voor u op.

Lees meer

Heeft u al aan uw secretaresse gedacht? Toon uw waardering met een geschenk voor Secretaressedag!

De meeste secretaressen worden op deze feestelijke dag verwend met een fleurige bos bloemen. Een heel mooi gebaar, maar niet meer bijster origineel. Om eens echt leuk uit de hoek te komen is het misschien een goed idee om uw gewaardeerde medewerksters – al dan niet bovenop een lekker ruikend boeketje - een gepersonaliseerd relatiegeschenk cadeau te doen.

Lees meer

Herbruikbare tassen bedrukken – het perfecte alternatief voor plastic tasjes

Sinds het verbod op gratis plastic tassen liggen deze winkelzakjes meer dan ooit onder vuur. Daarom gaan steeds meer winkeliers op zoek naar een duurzaam alternatief, zoals herbruikbare zakken.

Lees meer

Gepersonaliseerde communiebedankjes en bedankjes voor het lentefeest

Bedank je gasten met gepersonaliseerde communiebedankjes, een blijvend aandenken voor iedereen die aanwezig was op het communie- of lentefeest.

Lees meer

Een stressvrije werkomgeving dankzij deze personeelsgeschenken

Stress op de werkvloer komt steeds vaker voor. Kies daarom voor een van onze anti-stress personeelsgeschenken en draag bij aan een stressvrije werkomgeving.

Lees meer

Uitdeelcadeautjes als gepersonaliseerde herinnering

U geeft binnenkort een feest en wilt uw gasten verrassen met een gepersonaliseerd cadeau? Of u organiseert een event en wil iedereen bedanken met een persoonlijk geschenk? Bekijk dan zeker onze tips voor de leukste uitdeelcadeautjes.

Lees meer

Zo kiest u de juiste bedrukte balpennen voor uw bedrijf

We vertellen dit al jaren aan al onze klanten en dat zal wellicht niet snel veranderen: bedrukte balpennen zijn altijd een goed idee als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Maar voor elke sector is er een type pen. Ontdek in deze blogpost hoe u de juiste bedrukte balpen kiest voor uw sector.

Lees meer

Pages