EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
TOP 5 RELATIEGESCHENKEN VOOR DE KOUDE WINTERMAANDEN
 
Datum: 20/03/2019
Tijd: 10:59:01

You are here

Top 5 relatiegeschenken voor de koude wintermaanden

Pagina afdrukken

Top 5 relatiegeschenken voor de koude wintermaanden

De wintermaanden bieden weer heel wat nieuwe opportuniteiten voor unieke relatiegeschenken. Ideaal om uw klantrelaties te verrassen met een relatiegeschenk voor Nieuwjaar of om mee te gaan met het winterseizoen. Met deze wintergadgets legt u uw professionele relaties extra in de watten.


5. Maak komaf met ijzel dankzij onze bedrukte ijskrabbers

Niets origineler dan een ijskrabber voorzien van uw eigen logo. Wanneer het opnieuw gaat vriezen, wordt het tijd om de ijskrabber opnieuw boven te halen. Waar was die ijskrabber ook alweer gebleven? Een bedrukte ijskrabber is een graag gezien wintergadget bij al uw klantrelaties. Ook uw medewerkers nemen dit winteraccessoire met plezier in ontvangst.

4. Overal gezien met uw bedrukte fluohesjes

Dankzij de bedrukte fluohesjes is iedereen veilig onderweg. Een ideaal relatiegeschenk voor uw medewerkers én professionele relaties. Onze fluohesjes zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Bekijk ons aanbod fluohesjes en help uw relaties veilig op weg!

3. Warme wintermaanden met onze bedrukte fleece artikelen

Laat uw klantrelaties niet in de kou staan en voorzie ze van één van onze fleece artikelen. Niets gezelliger tijdens de wintermaanden dan wegkruipen onder een warm fleece deken, voorzien van uw logo. Daarnaast kunt u kiezen uit ons uitgebreid gamma aan fleece mutsen, sjaals en handschoenen. Wilt u uw medewerkers extra verwarmen? Voorzie ze dan van een fleecetrui met uw bedrijfslogo.

2. Gedaan met koude oren met onze bedrukte mutsen

Maak komaf met de kou en kies deze winter voor één van onze mutsen bedrukt met uw logo. Onze mutsen vindt u in alle kleuren, maten en prijscategorieën. Liever iets origineler? Kies dan voor onze unieke oorwarmers.

1. Houd uw dranken warm met een gepersonaliseerde thermosfles

Tijdens de wintermaanden is een gepersonaliseerde thermosfles een niet te missen gadget. Ideaal voor uw pendelende medewerkers voor koffie, thee of andere warme dranken. Ook in de bouwsector is de gepersonaliseerde thermosfles een graag gezien accessoire. Bekijk ons gamma thermosflessen en maak uw keuze uit de verscheidene formaten, kleuren en prijscategorieën!

 

Heeft u nog vragen over onze wintergadgets?

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Uitdeelcadeautjes als gepersonaliseerde herinnering

U geeft binnenkort een feest en wilt uw gasten verrassen met een gepersonaliseerd cadeau? Of u organiseert een event en wil iedereen bedanken met een klein cadeautje? Bekijk dan zeker onze tips voor de leukste uitdeelcadeautjes.

Lees meer

Oranje accessoires en gadgets voor een onvergetelijke Koningsdag

Wie aan Koningsdag denkt, denkt aan de kleur oranje afgewisseld met het rood, wit en blauw van de Nederlandse vlag. Koningsdag is dan ook een ideaal moment om uw relaties te verrassen met oranje relatiegeschenken of om rood-wit-blauw promotiemateriaal uit te delen. 

Lees meer

Daarom scoort u altijd met een gepersonaliseerde handdoek

Sommige relatiegeschenken worden puur gegeven om de merkbekendheid te vergroten, terwijl andere geschenken vooral gegeven worden om de ontvanger te plezieren. Maar zou het niet ideaal zijn moest u een relatiegeschenk uitdelen dat beide doelen nastreeft? Een cadeau waar zowel u als uw klanten of relaties plezier aan beleven? Met een gepersonaliseerde handdoek slaat u twee vliegen in één klap.

Lees meer
Terug naar het overzicht