EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
DEZE TROUWBEDANKJES ZIJN HET PERFECTE SOUVENIR
 
Datum: 20/03/2019
Tijd: 11:13:49

You are here

Deze trouwbedankjes zijn het perfecte souvenir

Pagina afdrukken

Deze trouwbedankjes zijn het perfecte souvenir

Op onze huwelijksdag willen we graag dat alles tot in de puntjes in orde is. De kleding, bloemen, decoratie, het eten… Maar heeft u er al aan gedacht om ook de gasten, met wie u deze prachtige dag viert, te verrassen met originele huwelijksbedankjes?

De liefdevolle sfeer van een trouwdag hoeft niet beperkt te blijven tot het huwelijk zelf. Met de juiste huwelijksbedankjes geeft u de gasten de kans om thuis nog verder te genieten.

Originele trouwbedankjes om altijd bij te hebben 

Op EuroGifts vindt u tal van bedankjes die gebruikt kunnen worden bij een bruiloft. Zo hebben we een uitgebreid assortiment van geschenken die men overal met zich mee kan nemen als blijvend aandenken. Een sleutelhanger met gravure, een ludiek bedrukt anti-stress hartje of de knuffelige sleutelhanger Nil: de herinnering zal altijd aanwezig zijn.

 

Een liefdevolle dag thuis verderzetten met de juiste trouwbedankjes 

De liefdevolle sfeer van een trouwdag hoeft niet beperkt te blijven tot het huwelijk zelf. Met de juiste trouwbedankjes geeft u de gasten de kans om thuis nog verder te genieten.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een set kaarsjes? Onze kaarsenset DUO bevat drie theelichtjes, een glazen houder en 10 heerlijk ruikende geurstokjes. Of mag die gezelligheid voor u wat letterlijker? Dan hebben we ook de zachte Teddy met gepersonaliseerd T-shirt - van knuffelige trouwbedankjes gesproken!

Op onze huwelijksdag willen we graag dat alles tot in de puntjes in orde is. De kledij, de bloemen, de decoratie, het eten… Maar heeft u er al aan gedacht om ook de gasten, met wie u deze prachtige dag viert, te verrassen met originele huwelijksbedankjes?

Zoete bedankjes voor iedereen op de trouw

Van fruitige snoepjes tot zoete truffels: met zoetigheden kunt u werkelijk iedereen plezieren! Onze snoepjes Fruit Mix, pralines Superchoc of truffels Delicio krijgen een mooie verpakking die u kunt laten bedrukken zoals u dat wenst. Op die manier vormen ze smakelijke bedankjes die iedereen op uw trouwdag graag in ontvangst zal nemen.

 

Het nut van trouwbedankjes voor professionals

Deze gepersonaliseerde huwelijksbedankjes zijn ook ideaal voor professionals zoals wedding planners of uitbaters van feestzalen. U kunt het echtpaar én hun gasten verrassen met een leuk bedankje dat u laat bedrukken met uw logo of merknaam. Voor iedereen een leuk aandenken en tegelijk mooie promo voor uzelf! 

Wenst u meer informatie over onze huwelijksbedankjes?

 

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Uitdeelcadeautjes als gepersonaliseerde herinnering

U geeft binnenkort een feest en wilt uw gasten verrassen met een gepersonaliseerd cadeau? Of u organiseert een event en wil iedereen bedanken met een klein cadeautje? Bekijk dan zeker onze tips voor de leukste uitdeelcadeautjes.

Lees meer

Oranje accessoires en gadgets voor een onvergetelijke Koningsdag

Wie aan Koningsdag denkt, denkt aan de kleur oranje afgewisseld met het rood, wit en blauw van de Nederlandse vlag. Koningsdag is dan ook een ideaal moment om uw relaties te verrassen met oranje relatiegeschenken of om rood-wit-blauw promotiemateriaal uit te delen. 

Lees meer

Daarom scoort u altijd met een gepersonaliseerde handdoek

Sommige relatiegeschenken worden puur gegeven om de merkbekendheid te vergroten, terwijl andere geschenken vooral gegeven worden om de ontvanger te plezieren. Maar zou het niet ideaal zijn moest u een relatiegeschenk uitdelen dat beide doelen nastreeft? Een cadeau waar zowel u als uw klanten of relaties plezier aan beleven? Met een gepersonaliseerde handdoek slaat u twee vliegen in één klap.

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback