Wij blijven bereikbaar! Klik hier voor meer info omtrent onze getroffen maatregelen in verband met het COVID-19 virus.

You are here

Zakelijke relatiegeschenken die er ook na de feestdagen nog toe doen

Pagina afdrukken

Zakelijke relatiegeschenken die er ook na de feestdagen nog toe doen

Blijf in beeld, het hele jaar door

Niets beter om het nieuwe jaar in te zetten, dan met een handige jaarkalender of zakagenda. 

Dankzij dit zakelijk kerstgeschenk voorzien van uw logo, bent u het hele jaar door in beeld op het bureau van uw belangrijkste relaties. 

Kies voor een handige zakagenda Cyprus of de bureaukalender Wire-O Softcover. Wilt u er zeker van zijn dat uw kerstgeschenk voorzien van uw logo in gebruik wordt genomen? Kies dan voor een originele kalender uit hout, zoals de eeuwige kalender Karenda of voor de luxe lederuitvoering van zakagenda Pointer Koram.

Handige & gegeerde relatiegeschenken

De meest populaire en gewilde relatiegeschenken voor de kerstdagen zijn handige gadgets, zoals een usb-autolader, powerbank of usb-stick. Zo’n relatiegeschenk is net dat ietsje meer tijdens de kerstdagen en blijft handig, het hele jaar door

Extra indruk maken? Kies dan voor draagbare speakers, zoals de speaker Music-stand of onze BT speaker Supersound.

De klassieker als ideaal cadeau

Een klassieker, maar nog steeds erg geliefd: een mooie luxe schrijfset. Leg uw relaties extra in de watten met onze cadeauverpakkingen. Kies bijvoorbeeld voor één van onze luxepennen met bijhorend geschenkdoosje of personaliseer uw relatiegeschenk met een gegraveerde schrijfset

Meer weten over de mogelijkheden van relatiegeschenken voor het eindejaar? 

Neem contact met ons op

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Warme relaties met deze 4 bedrukte winteraccessoires

De winterkou slaat de laatst tijd niet meer altijd toe in december of januari, maar in februari en maart kunnen de temperaturen nog fors dalen. De beste manier om uw relaties een hart onder de riem te steken tijdens koude winterdagen? Geef ze stijlvolle, bedrukte winteraccessoires als relatiegeschenk.

Lees meer

Hou uw relaties warm met warme mutsen

Of u het zelf nou leuk vindt of niet om dan buiten te vertoeven, als bedrijf, vereniging of club is dit het ideale moment om uit te pakken met een handig hebbedingetje zoals een bedrukte muts.

Lees meer

Kleding bedrukken: 9 tips voor het beste resultaat

Wilt u kleding bedrukken met uw logo of een tekst? Volg dan deze 9 tips, zo bent u altijd zeker van een goed resultaat! Ontdek alle tips!

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback