EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
BALPEN GLORIA
 
Datum: 21/11/2018
Tijd: 01:41:39

You are here

Balpen Gloria

Pagina afdrukken

geschenkje personeelsfeest

Door C. Peeters op 2017-10-26 10:17:31
  • Beloning voor uw personeel.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"Super leuke stylo's, heb deze gegeven aan onze medewerkers tijdens een personeelsfeest. Samen met een foppakje, deze stylo kunnen ze gebruiken om mee aan hun lanyard te hangen samen met hun mesje. Zo hebben de MW'ers steeds een stylo bij. Win Win situatie. Vind het ook handig dat je niet direct met grote hoeveelheden moet bestellen, zo kan je als particulier ook leuke dingen creeren."

nooit meer kwijt

Door v. Chris op 2017-09-15 09:19:38
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"een supertof product. de balpen klikken wij altijd vast aan onze dossiermappen bij de mensen thuis zodat we nooit zonder stylo zitten. anders moet je altijd zoeken. dit is al de tweede lading die wij bestellen. "

Beoordeling balpennen

Door V. Blondeel op 2017-01-12 14:46:34
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"Leuke gadget voor de klanten. Aantrekkelijk."

Beoordeling Balpen Gloria

Door G. Mattheeuws op 2016-12-08 10:28:07
  • verkoopsactie binnen een sportvereniging
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"Het zou handiger zijn indien de levering gebeurt in verpakkingen die allemaal dezelfde hoeveelheid balpennen bevatten. We krijgen melding van verschillende balpennen die niet schrijven. Dit lijkt ons vrij essentieel. "

balpen

Door J. SAELENS op 2015-02-18 18:36:30
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"Beantwoord aan de verwachtingen "

Beoordeling balpennen

Door E. VERMUNICHT op 2014-10-10 09:47:11
  • Beurzen en events.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"Goed"

GLORIEUS

Door J. STIGTER op 2014-06-18 20:11:53
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"Al 3e bestelling van dit produkt, dus bevalt het in ieder geval goed. Zo goed dat ze met grote regelmaat verdwijnen."

Mooi product

Door W. BALLIU op 2014-06-11 13:13:31
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"goeie prijs/kwaliteit"

Beoordeling van pennen

Door J. HEUNINCKX op 2014-04-07 12:29:09
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"We zijn heel tevreden over de pennen."

bestelling balpennen door Zaken L&V

Door P. VERSTRAETE op 2014-03-26 10:01:15
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"Misschien net iets te lange leveringstermijn. Moest blijkbaar door jullie ook bijbesteld worden. Wat de prijs betreft...alles mag altijd goedkoper...!!!"

Pages

Terug naar het promotieartikel