<< Elke bestelling vanaf 150 euro wordt de hele maand juni gratis verzonden! Gebruik de promocode 71906 >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
BALPEN SCRIPT
 
Datum: 19/06/2019
Tijd: 17:59:24

You are here

Balpen Script

Pagina afdrukken

balpen script

Door T. Van Den Heuvel op 2017-01-09 15:49:12
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"Kleur (blauw) was lichter als de vorige bestelling maar voor de rest alles ok"

Relatiegeschenk

Door P. PECCEU op 2016-12-19 09:37:59
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"Mijn eerste ervaring met het bedrijf is alvast goed geslaagd"

zeer tevreden

Door A. Rullens op 2016-12-08 09:23:01
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"zeer tevreden"

Waardeloos

Door R. Elfring op 2016-12-07 09:05:26
  • In opdracht van een klant ten behoeve van trainingen

"Tweede maal deze pen besteld. Tweede maal fout geleverd. Slechte opvolging van oplossen binnen levertermijn. Klant kwaad. Tegemoetkoming slecht. Gaan geen gebruik meer maken van Eurogifts."

Reactie van EuroGifts

Wij betreuren ten zeerste dat u een slechte ervaring had met EuroGifts. Onze kwaliteitsmedewerker zal in de loop van volgende week contact met u opnemen om te informeren of uw klacht naar tevredenheid is opgelost.

Saltobalpennen

Door A. Pelgrims op 2016-11-21 14:10:09
  • Relatiegeschenken voor uw klanten.
  • Beloning voor uw personeel.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"De opdruk is goed duidelijk, maar nu en dan zit er een balpen tussen waar de 2 kleurdrukken niet in elkaar passen. Dit gaat maar over enkele balpennen op de hele bestelling. De balpennen worden graag gebruikt door het personeel. Ouders die hun kind inschrijven in onze school mogen de balpen nadien meenemen. "

Top!

Door F. Feyen op 2016-11-11 11:41:13
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"Goede prijs/ kwaliteits vrhouding. Duidelijke druk."

Beoordeling balpennen

Door L. Deschepper op 2016-11-08 19:19:10
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"Heel tevreden over de aangekochte balpennen. Bovendien ook heel goede service!"

Beoordeling

Door M. Beuselinck op 2016-11-08 14:39:09
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"prima kwaliteit"

Promoplan

Door P. Jacqmain op 2016-10-27 09:09:07
  • Intern gebruik binnen de firma (vb kantoormateriaal, werkkledij)
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"Dit is de 3de maal dat we voor deze balpen gaan, omdat deze niet alleen super goedkoop is, maar ook echt heel aangenaam schrijft. De inkt droogt niet uit op termijn en er is een uitgebreid kleurenassortiment. Niets dan positiefs."

goed

Door N. VYNCKIER op 2016-10-07 09:00:41
  • Beurzen en events.
  • Weggevertjes / publicitaire artikelen.
Ik beveel dit product zeker aan!
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

"Schrijft goed"

Pages

Terug naar het promotieartikel
feedback