You are here

Over EuroGifts: Onze historie

Pagina afdrukken

Geschiedenis EuroGifts relatiegeschenken en promotieartikelen

EuroGifts wordt opgericht begin jaren ‘70 in West-Vlaanderen, België. Als één van de eerste Europese bedrijven op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken en bedrukte promotieartikelen, ontwikkelt EuroGifts zich met name sterk op het gebied van pennen. Dankzij onze eigen inkoopafdeling bestaan er hechte rechtstreekse relaties met handelaars en fabrikanten, zowel in Europa als het Verre Oosten.

EuroGifts ontwikkelt zich snel tot het grootste en bekendste bedrijf in België op vlak van relatiegeschenken en promotieartikelen. Vanaf midden jaren 80 worden ook de Franse en Nederlandse markt een belangrijk afzetkanaal voor EuroGifts. Door de jaren heen investeren we enorm in geschikte machines met de meest geavanceerde technieken om uw bedrukte relatiegeschenken te realiseren. Daarom zijn we bijna niet afhankelijk van externe drukkerijen en kunnen we daarom snel leveren.

Vandaag is duurzaam ondernemen meer dan een slogan voor EuroGifts: bij ons gaat ondernemen en groeien samen met de zorg voor het milieu. Onze artikelen produceren en bedrukken doen we met het EuroGifts Eco Efficiency-rapport als leidraad.

Met onze ruime ervaring van meer dan 40 jaar is EuroGifts dus de ideale leverancier voor al uw bedrukte relatiegeschenken, reclameartikelen, promotieartikelen, giveaways en premiums. Dit zowel voor uw klanten en prospects als medewerkers. Vandaag kiest u uit meer dan 15.000 artikelen en varianten op onze website.

Lees zeker ook het artikel over relatiegeschenken Nederland.

feedback