You are here

Paraplu bedrukken als relatiegeschenk: top of mind door weer en wind

Pagina afdrukken

Een paraplu bedrukken is meer dan eenvoudig promotiemateriaal. Het is letterlijk wat uw relaties behoedt voor neerslag. Dat maakt van uw merk dus de redder in nood, zodat u dichter dan ooit bij uw zakenrelaties en werknemers staat.

 

Een paraplu bedrukken om uw merk te verspreiden

Een paraplu met logo houdt niet enkel uw relaties droog, het maakt uw logo ook erg zichtbaar in het straatbeeld. En omdat de paraplu’s van EuroGifts van uitstekende kwaliteit zijn, versterkt het op slag uw imago. Dat maakt een paraplu met logo bedrukken een slimme investering voor elke onderneming.

 

Pocket paraplu’s: handig compact

Soms laten we onze paraplu bewust thuis omdat we gewoon geen zin hebben om er een hele dag mee te lopen sjouwen. Dankzij de pocket paraplu’s is dat verleden tijd: compact als ze zijn, is het een ideaal compromis, een gedroomd relatiegeschenk.

 

Paraplu bedrukken – Paraplu met logo

 

Extreme weersomstandigheden? Reken op stormparaplu’s

De ene dag is wispelturiger dan de andere. Als het weer extreme vormen aanneemt, biedt de gemiddelde paraplu weinig soelaas. Het aerodynamisch design van onze stormparaplu’s maakt dat ze bestand zijn tegen harde rukwinden en in de meeste gevallen naar buiten toe klappen. Zo blijft uw paraplu intact.

 

Grote paraplu’s, groot bereik

Hebt u graag een groter model paraplu met logo voor uw klanten? Dan zijn onze golfparaplu’s net iets voor u. Ons ruim gamma bevat grote modellen met diameters tot wel 180 cm. Ontdek ze allemaal!

Neem ook een kijkje naar onze paraplu’s van a-merken, een uitstekende optie voor uw relaties met een voorliefde voor topmerken.

 

Meer weten? 

Hebt u nog vragen over een van onze paraplu’s? Chat met ons en we helpen u graag op weg:

 

Chat met ons