EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
AANSTEKERS & LUCIFERS
 
Datum: 16/10/2019
Tijd: 00:10:09

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Perso methode
Printing options
Prijs
-

You are here

Aanstekers & lucifers

22 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Aanstekers & lucifers

Bedrukte aanstekers zijn de ideale promotieartikelen

Bedrukte aanstekers en lucifers

Vuur maken, wordt gezegd, is het begin van onze beschaving. En ook vandaag is het nog een belangrijk deel van ons leven. Een aansteker of lucifers zijn bijvoorbeeld onmisbaar wanneer de elektriciteit uitvalt of tijdens een trektocht. Laat uw bedrijf of organisatie dan de held van de dag spelen door bedrukte aanstekers of bedrukte lucifers als relatiegeschenk uit te delen.
 

Waarom is luciferdoosjes of aanstekers bedrukken zo’n goed idee? 

Bedrukte aanstekers en lucifers zijn snelle, voordelige promotieartikelen waarvoor u heel wat mensen warm krijgt. Het bedrukken van de aanstekers is een kolfje naar de hand van onze interne drukdienst. Dat is meteen de garantie op een kwalitatieve bedrukking én een snelle levering. Uw firmanaam of logo passeert binnen de kortste keren van hand tot hand in de vorm van handige, gepersonaliseerde aanstekers of bedrukte lucifers. 
 

Goedkoop aanstekers bedrukken dankzij onze promo aanstekers

U wil aanstekers laten bedrukken als promotiemateriaal? Dan vindt u zeker een geschikt exemplaar in ons aanbod van promo aanstekers. Kies voor topkwaliteit aan een spotprijsje met de aanstekers Promo, ga voor de uiterst veilige aansteker Cricket Chrome, of laat aanstekers bedrukken die twee vliegen in één klap slaan – de aansteker Duo combineert namelijk een aansteker én flesopener!
 

Uw merk is on fire met deze lange aanstekers

Een gasvuur, de barbecue, kaarsen die moeilijk te bereiken zijn, … Soms is het nu eenmaal makkelijker om lange aanstekers te gebruiken. Ook deze maken deel uit van ons assortiment. De bedrukte aanstekers Easyflame liggen perfect in de hand, terwijl de aansteker Duoflame een aansteker en flesopener combineert. Onze XL Home aanstekers zorgen dan weer voor een vleugje kleur, uiteraard mét uw logo erop!
 

Laat luciferdoosjes bedrukken, zo bent u de redder in nood

Iedereen heeft thuis wel ergens een doosje lucifers liggen. Deze handige vuurstokjes komen immers in de meest uiteenlopende situaties van pas. Op zulke momenten kan uw merk of organisatie de redder in nood zijn, of toch als u luciferdoosjes laat bedrukken. Een XL doosje met 175 korte lucifers, of verkiest u misschien de langere lucifers? Alles is mogelijk! Wij kunnen voor u deze luciferdoosjes bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.

Contacteer ons voor meer informatie over het bedrukken van aanstekers en luciferdoosjes!


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback