Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Pasvorm
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Beurzen en events: EK voetbal Euro 2020

44 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord EK voetbal Euro 2020

Deze Oranje-gadgets maken van 2020 een waar voetbalfeest

Oranje-gadgets bedrukken met uw logo: samen met Oranje naar de overwinning

EK-gadgets kunnen in 2020 een boost betekenen voor uw branding. Hoe en waarom? Dat leest u hier.

Heel Nederland oranje

Vanaf juni 2020 is heel de wereld, Nederland niet in de laatste plaats, een maand lang in de ban van het EK 2020. Onze nationale ploeg is helemaal terug en een van de absolute topfavorieten. Een fantastische kans voor u om uw evenement, organisatie of bedrijf met voetbalgadgets te laten profiteren van deze commerciële hoogdagen.

Het volstaat om even terug te denken aan het WK van 2014 in Brazilië. Cafés, restaurants, hele winkel- en supermarktketens en dorpspleinen: u kon het zo gek niet bedenken of het was een maand lang oranje gekleurd.

2020 belooft er niet heel anders uit te zien. Organiseert u zelf een evenement rond het EK, heeft u een supportersclub, of wilt u uw bedrijf gewoon onderdompelen in de voetbalsfeer, bekijk dan zeker het ruime aanbod oranjegadgets van EuroGifts.

 

Clap sticks met uw logo: uw merk zichtbaar in het stadion

Een interessant EK-gadget zijn de oranje Clap Sticks, opblaasbare sticks die u tegen elkaar kunt klappen, die ideaal zijn om op een opvallende manier uw team aan te moedigen. Succes gegarandeerd met deze voetbalgadgets!

 

Nog meer geweldige Oranje-gadgets

Uiteraard hebben we nog veel meer interessante EK-gadgets in voorraad die u kunt bedrukken en waarmee u met beide handen uw commerciële kans kunt grijpen.

Zo is er de Balpen Football, een ideaal voetbalgadget voor de kleinere Oranjesupporters. Deze sportieve balpen met een voetbal als drukknop is beschikbaar in heel wat verschillende kleuren.

Ideaal om oranje tot in de finale te steunen zijn de Handklapper Applause, de Supporter schmink Colorschmink of de Hoorn Arriba.

En wat dacht u van het fluitje Yopet of Baseball pet Promo ter bescherming tegen de ongetwijfeld vele uren zon die ons te wachten staan, de Poncho – regenjas Football tegen de eventuele plensbuien of een oranje keycord om uw sleutels veilig bij u te houden tussen een menigte supporters?

EK-gadgets bedrukken is een blijvende investering voor uw merk

En wat dit alles extra interessant maakt, is dat uw EK-gadgets alles behalve een tijdelijk karakter hebben. Het zijn investeringen die u bij iedere wedstrijd van Oranje of Nederlandse nationale ploegen van andere sporten – denk maar aan de Olympische Spelen – kan hergebruiken.

 

Vragen over onze producten?

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback