EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
EK VOETBAL EURO 2020
 
Datum: 14/11/2019
Tijd: 10:59:34

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Printing options
Prijs
-

You are here

Beurzen en events: EK voetbal Euro 2020

105 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord EK voetbal Euro 2020

Deze WK gadgets maken van 2018 een waar voetbalfeest

WK gadgets bedrukken met uw logo: samen met oranje naar de overwinning

WK gadgets, dit is wat voor uw bedrijf een enorme boost kan betekenen in juni en juli 2018. Hoe en waarom? Dat leest u hier.

WK gadgets: Heel Nederland oranje

Vanaf juni 2018 is heel Europa, en niet in het minst Nederland, een maand lang in de ban van het wereldkampioenschap voetbal 2018. En dat op het moment dat onze nationale voetbalploeg nog nooit zo populair is geweest. Een dot van een kans voor u om uw evenement, organisatie of bedrijf met voetbal gadgets mee te laten genieten van deze commerciële hoogdagen.

Het volstaat even terug te denken aan het WK van 2014 in Brazilië. Cafés, restaurants, hele winkel- en supermarktketens en dorpspleinen: u kon het zo gek niet bedenken of het was een maand lang oranje gekleurd.

2018 belooft er niet veel anders uit te zien. Organiseert u zelf een evenement rond het WK, hebt u een supportersclub, of wilt u uw bedrijf gewoon onderdompelen in de voetbalsfeer, neem dan zeker een kijkje in het ruime aanbod aan oranje gadgets van EuroGifts.

Clap sticks met uw logo: uw merk zichtbaar in het stadion

Een ander interessant WK gadget zijn de oranje Clap Sticks, opblaasbare sticks die u tegen elkaar kunt klappen, die ideaal zijn om op een opvallende manier uw team aan te moedigen. Succes gegarandeerd met deze voetbal gadgets!
 

Nog meer geweldige WK gadgets

Uiteraard hebben we nog veel meer interessante WK gadgets in voorraad die u kunt bedrukken en waarmee u met beide handen uw commerciële kans van het jaar kunt grijpen.

Zo is er de Balpen Football, een ideaal voetbal gadget voor de kleinere oranje supporters. Deze sportieve balpen met ingewerkte voetbal als drukknop is beschikbaar in heel wat verschillende kleuren.

Ideaal om oranje tot in de finale te steunen zijn de Handklapper Applause, de Supporter schmink Colorschmink of de Hoorn Arriba.

Of wat dacht u van het fluitje Yopet of Baseball pet Promo ter bescherming tegen de ongetwijfeld vele uren zon die ons te wachten staan, de Poncho – regenjas Football tegen de gebeurlijke plensbuien of de een oranje keycord voor onderweg? Vind al uw Oranje gadgets terug in ons aanbod.

WK gadgets bedrukken: een blijvende investering voor uw merk

En wat dit alles extra interessant maakt, is dat uw WK gadgets alles behalve een tijdelijk karakter hebben. Het zijn ware investeringen die u bij iedere wedstrijd van oranje of Nederlandse nationale ploegen van andere sporten – denk maar aan de Olympische Spelen – kan hergebruiken.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »