Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Pasvorm
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Beurzen en events: Oranje op Koningsdag

39 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Oranje op Koningsdag

Koningsdag: artikelen om te bedrukken 

Nederland kleurt wel vaker helemaal oranje, maar Koningsdag is toch het absolute summum van het oranjegevoel. Het is een uitstekende gelegenheid om uw merk in de kijker te zetten en mee te surfen op de golf van oranje enthousiasme.

Bent u lid van een Oranjevereniging en plant u een optocht of groot koningsfeest? Bedruk dan leuke Koningsdag-artikelen met het logo of de naam van uw vereniging.

 

Oranje accessoires voor uw relaties

Als ondernemer doet u met de Koningsdag-artikelen van EuroGifts uitstekende zaken. Maak een keuze uit de vele oranje accessoires en bedruk ze met uw logo of bedrijfsnaam als ultiem relatiegeschenk. Want een fijne attentie maakt vaak een wereld van verschil.

 

Welke Koningsdag-artikelen bedrukken?

EuroGifts heeft een ruim gamma aan leuke Koningsdag-artikelen. Erg leuk als relatiegeschenk zijn de Balpen Cardiff Silver, Cardiff Frosty en Balpen Divo.

Voor verenigingen zijn de Paraplu Diana, handklapper Applause, Poncho – regenjas Ball en T-shirt Regent uitstekende accessoires om te bedrukken. Interessant voor op koude dagen: de Sjaal Fashion en Fleece muts Alaska. Om ieders veiligheid te verhogen bij donker weer, is het Fluo hesje Hi-Viz een must-have!

Uiteraard zijn al deze artikelen in dat prachtige oranje verkrijgbaar.

 

Meer weten?

Contacteer ons met al uw vragen of twijfels, we helpen u graag op weg.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »