Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Gereedschap & lampen: Rolmaten & duimstokken

29 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Rolmaten & duimstokken

Een duimstok of rolmaat bedrukken: onmeetbaar succes!

Een gepersonaliseerde vouwmeter of rolmaat is een onmisbaar accessoire voor iedereen die werkzaam is in de bouwsector. Het is namelijk een praktisch hulpmiddel voor uzelf en uw medewerkers, maar evengoed een gepast relatiegeschenk voor uw contacten. 

Kies uw gepersonaliseerde vouwmeter 

Rolmeter bedrukken? Contacteer EuroGifts.

Elke plooimetervouwmeter of duimstok kunnen wij voor u zonder problemen bedrukken met uw logo, firmanaam, en zelfs uw contactgegevens. Bovendien zijn al onze gepersonaliseerde vouwmeters van het merk Stabila, wat u een onmetelijke kwaliteit garandeert. Stevig, betrouwbaar en professioneel afgewerkt: dit zijn in het kort de belangrijkste redenen om een duimstok te bedrukken bij EuroGifts

Laat een rolmaat bedrukken met uw logo of naam 

Het grote voordeel van een rolmaat is dat deze zeer compact is omdat het meetlint volledig wordt opgeborgen in een hoogwaardige behuizing. Onze rolmaten zijn voorzien van een stopfunctie, praktische clip en polsriem, afhankelijk van het type dat u kiest. Wilt u een rolmaat bedrukken, dan heeft u door het grote opdrukvlak verschillende opties. Of wilt u een originele gepersonaliseerde rolmaat? Dan bevat ons assortiment ook leuke sleutelhangers.

Trakteer uw contacten of werknemers op echt maatwerk en schenk hen een gepersonaliseerde vouwmeter of rolmaat. Meer weten? Aarzel niet om ons uw vragen te stellen! 

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »