EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
HUISHOUDEN
 
Datum: 18/09/2019
Tijd: 16:51:26

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Textielgrammage
Printing options
Prijs
-

You are here

Huishouden

350 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Huishouden

Pages

Soms is alledaags net hetgene dat het beste aanslaat. Een persoonlijk relatiegeschenk in de vorm van een voorwerp dat iedereen kent en gebruikt zal meer wel dan niet zijn weg vinden naar de dagelijkse routine van uw klanten en relaties. EuroGifts verzamelde een zeer uitgebreid aanbod aan verschillende huishoudartikelen dat stuk voor stuk bedrukt kan worden met uw logo en bedrijfsnaam voor een maximale impact.

De keuken is uiteraard sterk vertegenwoordigd met handig keukengeriefkeukentextiel en allerhande mokkentassen en glazen. Maar ook de fijnproevers worden in de watten gelegd met creatieve wijnsets,wijnkoelers en decanteerders

Drinkbekers en thermosflessen houden het warm op de werkvloer of onderweg naar een afspraak. Net zoals kaarsjes dat doen, maar dan gezellig thuis in de woonkamer of de badkamer. Thuis kan nog verder ingekleed worden met originele en design fotokaders.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback