EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
DRINKBEKERS
 
Datum: 16/10/2019
Tijd: 00:05:51

Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Printing options
Prijs
-

You are here

Huishouden: Drinkbekers

21 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Drinkbekers

Drinkbekers bedrukken met uw naam of logo

Bent u op zoek naar een praktisch relatiegeschenk dat uw relaties zeker kunnen gebruiken? Of naar een promotieartikel dat subtiel en tegelijk zeer effectief is? Dan zit u goed met gepersonaliseerde drinkbekers. Iedereen gebruikt ze, ze worden overal mee naartoe genomen, en uw naam of logo krijgt extra aandacht - zonder opdringerig te zijn.

Waar en wanneer worden gepersonaliseerde drinkbekers gebruikt?

U kunt drinkbekers laten bedrukken voor de meest uiteenlopende situaties. Denk aan kartonnen drinkbekers met uw naam of logo die gebruikt worden tijdens events, festivals of bedrijfsfeestjes; of aan stevige kunststof thermosbekers die hergebruikt worden door uw relaties of werknemers, op kantoor en ver daarbuiten. In het uitgebreide assortiment van EuroGifts vindt u een drinkbeker voor elke gelegenheid!

Drinkbekers bedrukken met oog voor het milieu

Kiest u ervoor om drinkbekers te bedrukken bij EuroGifts, dan maakt u een duurzame keuze. Onze papieren drinkbekers worden vervaardigd uit karton dat het FSC-keurmerk draagt. Dit garandeert een herkomst uit verantwoord beheerde bossen en/of recycling. De herbruikbare kunststof drinkbekers dragen op hun beurt bij aan het verkleinen van de afvalberg. Gedaan met plastic flesjes, de gepersonaliseerde drinkbekers met uw naam of logo gaan voortaan overal mee naartoe!

Een kleine investering met een grote verspreiding

Of u nou reclame wilt maken tijdens een event, een nuttig relatiegeschenk wilt geven aan uw klanten, of de uitstraling van uw merk wilt versterken binnen uw bedrijf: gepersonaliseerde drinkbekers zijn het perfecte geschenk voor elke doelgroep. Een drinkbeker bedrukken is bovendien slechts een kleine investering die zorgt voor een grote verspreiding van uw naam of logo.

Wilt u meer weten over ons assortiment of heeft u vragen over het bedrukken van drinkbekers? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback