EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
MARKEERSTIFTEN
 
Datum: 15/10/2019
Tijd: 11:37:46

Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Printing options
Prijs
-

You are here

Kantoor: Markeerstiften

15 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Markeerstiften

Val extra op bij uw klanten en relaties met bedrukte markeerstiften

Markeerstiften komen op het toneel wanneer iets echt belangrijk is. Wanneer men dat iets moet onthouden en men daar extra moeite voor wil doen. En net op dat moment is de focus natuurlijk nog meer aanwezig. De ideale state of mind om uit te pakken met bedrukte markeerstiften.

Want door fluostiften met uw logo te bedrukken - en deze uit te delen aan klanten en relaties – bent u met uw merk altijd in het gezichtsveld op belangrijke momenten. Dat is sterke branding.

 

Kwaliteit en specialiteit

Een goede indruk maken doet u niet met het eerste het beste artikel. Want zonder goede kwaliteit en het juiste product mist het hele opzet net het beoogde effect.

We hebben verschillende types markeerstiften of markers in ons assortiment kantoorartikelen, met elk een eigen karakter en uitstraling. Ze hebben wel wat gemeen, want al onze markers zijn gemaakt van de beste kwaliteit.

En zoals altijd hebben we weer wat extra speciale artikelen! Met de Tekstmarker set Fluoline en Markeerstift Space Star 4 weet u bijvoorbeeld altijd hoeveel vloeistof nog in de tekstmarker zit en bent u altijd voorbereid. Of de Markeerstift Handy, een leuke set stiften met 5 fluokleuren in de vorm van een hand.

 

Ontdek ook onze andere schrijfwaren en kantoorartikelen.

 

Chat met ons

Kan u hulp gebruiken bij de zoektocht naar de ideale markeerstiften? Of hebt u nog vragen?

Chat met ons

 

Custom canonical: 

Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback