EuroGifts logo
EuroGifts
Postbus 6291 - 4000 HG TIEL

+31 33 454 35 75
info@eurogifts.nl
NOTITIEBLOKKEN / -BOEKJES
 
Datum: 12/12/2018
Tijd: 07:22:31

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Prijs
-

You are here

Kantoor: Notitieblokken / -boekjes

60 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Notitieblokken / -boekjes

Notitieboekjes bedrukken 

We leven dan misschien in een digitaal tijdperk, pen en papier zij nog niet volledig uit het oog verloren. Integendeel zelfs! Een snelle krabbel of een losse notitie als herinnering voor later gebeurt vooral nog met pen en papier. Bedrukte notitieboekjes of –blokken zijn dan ook onmisbare kantoorgezellen.

 

Notitieboekjes bedrukken voor uw eigen kantoor

Op een kantoor zijn pen en papier onmisbaar. Uw werknemers zullen u daarom dankbaar zijn als u hen voorziet van handige, bedrukte notitieboekjes of notitieblokken. Dit zal trouwens niet alleen hun tevredenheid verhogen, maar ook de aanwezigheid van de huisstijl - wat zorgt voor een professionele uitstraling. Tevens kan u de notitieboekjes presenteren in vergaderzalen, zodat ook bezoekende contacten deze kunnen gebruiken.

 

Notitieblokken bedrukken als relatiegeschenk

Door het onmiskenbare praktische nut van notitieboekjes en schrijfblokken vormen ze ook een ideaal relatiegeschenk dat in alle omstandigheden veelvuldig uitgedeeld kan worden. Geef uw klanten en relaties een notitieboekje of notitieblok met uw logo cadeau en u verhoogt gegarandeerd de zichtbaarheid van uw merk.

 

Notitieboekjes en notitieblokken bedrukken bij EuroGifts 

Om de huisstijl op uw eigen kantoor verder door te drukken of om uw aanwezigheid bij zakenrelaties te versterken: notitieblokken en notitieboekjes bedrukken is sowieso een slimme zet. Wenst u meer te weten over de bedrukte notitieboekjes en –blokken van EuroGifts?

 

Vraag het ons via de chat!

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »